Michael Kors wonderlust parfym recension

Michael Kors Wonderlust parfym recension

Matilda Niklasson

Michael Kors Wonderlust-serien består av fem unika dofter som tar oss på en resa genom olika platser runtom i världen. Varje doft är designad för att förmedla en särskild stämning och karaktär, och tillsammans skapar de en upplevelse av äventyr, passion och självupptäckt.

I den här artikeln kommer vi att recensera varje doft i Wonderlust-serien, från den fräscha och lätta Blossom till den sensuella och förföriska Sublime och alla andra däremellan. Vi kommer att utforska doftnoter, hållbarhet och övergripande intryck för varje doft, så att du kan avgöra vilken som passar dig bäst.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Michael Kors Wonderlust parfym recension

Michael Kors Wonderlust

Michael Kors Wonderlust-serien består, som tidigare nämnts, av fem parfymer. Var och en av dessa är inspirerad av en unik plats i världen. Varje doft är utformad för att förmedla en särskild atmosfär och karaktär, från den friska och lätta Blossom till den sensuella och förföriska Sublime.

Namnet “Wonderlust” är en kombination av orden “wanderlust” (som betyder upptäckar- eller reslust) och “wonder” (vilket betyder något som får dig att häpna), vilket perfekt beskriver känslan av att upptäcka nya platser och uppleva nya saker. Oavsett om du är sugen på en frisk och fruktig doft eller en djup och sensuell parfym, finns det något för alla i den här häpnadsväckande serien parfymer från Michael Kors.

Det är den amerikanska modeskaparen och framgångsrika affärsmannen Michael Kors som ligger bakom parfymerna i Wonderlust-serien. Kors har alltid varit en person med ett stort intresse för olika kulturer, platser och internationella resor. Det här intresset avspeglar sig tydligt i de fem parfymerna som ingår i serien.

Även om det kan vara svårt, eller till och med omöjligt, att säga exakt vilken plats som inspirerat varje parfym så är det desto lättare att känna dofter som i alla fall påminner om ett land eller en kultur i flera av dem. Det här är parfymer för dig som älskar att resa och upptäcka nya platser – även om det så bara är med luktsinnet.

“Eau de Voyage” (EdP) recension

Wonderlust Eau de voyage recension

Wonderlust Eau de Voyage är en förtrollande doft från Michael Kors. Det är en unik och spännande kombination av aromatiska och blommiga doftnoter (påminner om viktor & rolfs flowerbomb-serie), med en varm och träig bas som ger en förtrollande och sensuell dimension. Doften är lättsam men ändå sofistikerad, vilket gör den till en perfekt parfym att använda till vardags men som också fungerar utmärkt för mer speciella tillfällen.

Flaskan är snygg och praktisk, med ett format som gör att den är perfekt för att ta med sig på resan. Sammanfattningsvis är Wonderlust Eau de Voyage en fantastiskt inspirerande doft som definitivt kommer att bli en favorit för många parfymfantaster.

“Eau Fresh” (EdT) recension

Wonderlust Eau Fresh recension

Wonderlust Eau Fresh från Michael Kors är en ljuvlig och frisk doft som omedelbart för tankarna till soliga dagar och blå himmel. Doftnoterna av citrus och gröna blad ger en uppfriskande känsla, medan blommiga noter av jasmin och magnolia mjukar upp den fräscha tonen.

Basen av trä och ambra ger en varm och träig ton, vilket gör att doften fungerar lika bra för dag som kväll. Flaskan är stilren och enkel, med en subtil guldaccent som ger en lyxig touch. Sammanfattningsvis är Wonderlust Eau Fresh en underbar doft för alla som älskar friska och lätta parfymer.

“Sublime” (EdP) recension

Wonderlust Sublime
Wonderlust Sublime

“Sublime” är en sofistikerad och förförisk doft. De fruktiga noterna av blodapelsin och plommon kombineras perfekt med den sensuella tonen av jasmin och tahitisk vanilj. Basen av ambroxan ger en djup och träig ton som fulländar doften. Sublime är en perfekt doft för en speciell kväll ute, eller för den som vill känna sig extra elegant och förförisk.

Flaskan är lika vacker som doften, med en finish i guld och metallic-skimmer som ger en lyxig känsla. Sammanfattningsvis är Wonderlust Sublime en doft särskilt lämplig för dig som söker något sensuellt och elegant.

Sublime påminner lite om Zlatans damparfymer, värt att kolla in om du söker något i lägre prisklass.

“Sensual Essence” (EdP) recension

En bild på parfymflaskan michael kors wonderlust sensual essence

Sensual Essence från Michael Kors är en förtrollande och mystisk doft. Den öppnar med en överraskande kombination av kryddiga noter, såsom svart och vitpeppar, koriander och kanel, som genast väcker sinnena. Därefter utvecklar doften sig till ett hjärta av orientaliska blomnoter av jasmin och ylang-ylang, vilket mjukar upp den intensiva kryddigheten. Basen är sensuell och förförisk, med noter av bärnsten och sandelträ som ger en varm och träig ton.

Sensual Essence är en perfekt doft för de som söker något annorlunda och unikt. Flaskan är lika förtrollande som doften, med en djupblå färg och en metallisk finish som förstärker mystiken. Sammanfattningsvis är Sensual Essence en spännande doft som definitivt sticker ut i mängden och som passar perfekt för den som vill ha en kryddig och sensuell doft.

Tyvärr hittades inga priser...

Hur genomförde vi våra recensioner?

All information i den här recensionen av Michael Kors Wonderlust-serien kommer från en sammanställning av ett stort antal omdömen som användare av parfymerna lämnat online.

Hittade du inte det du letade efter? Kolla in vår Mugler Alien recension istället, det är fantastiska dofter!

Källor