Ansiktsångare bäst i test

Ansiktsångare bäst i test – hitta bästa ansiktsångaren!

Mikaela Höstfors

Är du ute efter ansiktsångare bäst i test? Då har du kommit till rätt artikel! Vi hjälper dig nämligen hitta den bästa ansiksångaren. I den nedre delen av artikeln besvarar vi också de frågor du kan tänkas ha.

Det som gör ansiktsångare så otroligt bra är dess förmåga att rengöra på djupet. Den öppnar porerna och förbereder de för att rengöras på riktigt.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för lookfantastic.se & pricerunner.se

Ansiktsångare bäst i test

1. Beurer FS 60 ansiktsångare

2. Rio ansiktsbastu

3. Beurer FC 72 ansiktsbastu

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Premium

Beurer FS60 ansiktsångare – bäst i test!

Beurer FS 60 ansiktsångare
Beurer FS 60 ansiktsångare

Den absolut bästa ansiktsångaren enligt oss är den här från Beurer. Även en annan modell från märket lyckades plocka en plats på topplistan – det bevisar hur bra de verkligen är.

Den ger verkligen vacker hud efter användning! Som inte bara är återfuktad, utan även med en del lyster. Detta för att den nämligen långsamt öppnar dina porer och förbereder de för rengöring.

Ansiktsbastun har två effektnivåer så att du kan justera ångeffekten. Dessutom har den en doftbehållare för att stoppa in eventuella aromer!

Rio ansiktsbastu

Rio ansiktsbastu
Rio ansiktsbastu

För dig som är ute efter en lite billigare modell är den här från Rio ett bra alternativ. Den kostar i princip hälften så mycket som andra modeller, men det kommer med sina nackdelar. Här får du inte alls en lika snygg design som till exempel från Beurer.

Däremot är designen fortfarande utvecklad för enkel användning. Den lyckas också täcka alla känsliga områden och öppnar upp porerna ordentligt.

Även denna modell har två ångnivåer för ultimat rengöringseffekt!

Tyvärr hittades inga priser...

Beurer FC 72 ansiktsbastu

Beurer FC 72 ansiktsbastu
Beurer FC 72 ansiktsbastu

En annan modell från Beurer med en ännu mer modern design är den här som kallas “FC 72”! Som du ser på produktbilden har den ingen mask som sätts på ansiktet, du sitter istället nära själva strålen. Enligt andra kunder fungerar den funktionen lite sådär, men det går an. Det är just därför den hamnade sist på vår lista, och för att den har lite högre prislapp.

Den öppnar porerna och har en djuprengörande effekt som främjar blodcirkulationen som kan liknas med en blackhead mask.

Tyvärr har denna inget alternativ för olika ångeffekter, vilket vi tycker är lite tråkigt.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en ansiktsångare?

En ansiktsångare kostar mellan 300kr och 1000kr. Detta beror helt på hur uppdaterad design du vill ha, och från vilken tillverkare.

Ger en ansiktsångare verkligen resultat?

Ja! En ansiktsångare är otroligt bra på att djuprengöra huden. Någon man faktiskt har svårt att göra utan att ånga huden. Olika rengöringsmedel öppnar inte porerna på samma sätt som vattenånga.

Kan man använda ansiktsångare innan man rakar sig?

Ansiktsångaren är grym precis innan du ska dra fram din ladyshave eller rakhyvel! Den öppnar upp porerna, precis som en varm ångdusch gör. Det gör att rakningen får bort håren på djupet, och dessutom på ett skonsamt sätt. Det är alltid rekommenderat att öppna porerna med hett vatten eller varm ånga innan rakning – så varöf rinte göra det med ansiktsångaren?

Bästa ansiktsångaren

Hur hittar man den bästa ansiktsångaren?

Det är absolut svårt att hitta den bästa ansiktsångaren om man inte testat några modeller tidigare. Det är därför vi skrev vår bäst-i-test-lista! Utan att faktiskt testa ansiktsångarna finns det några kriterier du kan hålla utkik efter för att hitta en bra modell. Här är några av de;

Hur djupt rengör den?

Det absolut viktigaste är såklart att ansiktsångaren rengör på djupet. Men hur får man reda på det utan att testa den? Läs om ångarens tekniker för att uppnå en djuprengöring. Det kan exempelvis vara saker som olika effektnivåer eller en speciellt utformad mask för ansiktet.

Det finns även många kundrecensioner som skriver ut just detta, vilket kan ge dig en bättre överblick hur bra modellen faktiskt rengör.

Är den byggd bra?

Precis som med ansiktstrimmers finns det även många ångare som är byggda dåligt. Utdaterade designer med plastika knappar och sladdar. Detta är ganska lätt att avgöra dock, eftersom just designen ser väldigt gammal ut. Välj en variant som ser modern ut, med snygga former och knappar! Dessa presterar ofta även bra i övriga testkriterier.

Hur stor plats tar den?

En annan viktig sak att ha i åtanke är var du ska ha den. Då är det viktigt att den inte tar för mycket plats! Annars kanske du inte får in den i det överfylla badrumsskåpet. Det finns faktiskt små modeller som ändå presterar riktigt bra – vi rekommenderar att du väljer någon av dessa.

Vad kostar den?

Vi rekommenderar att du spenderar någonstans i median-priskategorin. Det betyder omkring 500kr för ansiktsbastun. Det finns modeller upp mot 1000-lappen, men det betyder inte nödvändigtvis att de är bättre. På vår topplista till exempel, kom den dyraste modellen på sista plats.

Ansiktsångare test

Hur gjorde vi vårt ansiktsångare test?

Vi började vårt ansiktsångare test med att titta på vad för produkter som fanns på marknaden. Sedan valde vi ut de mest omtyckta produkterna av tidigare kunder. Dessa skulle det läsas på mer om!

I andra steget av testet läste vi omkring ett femtiotal kundrecensioner och produktbeskrivningar. Detta gav oss en bättre överblick om hur produkterna presterat, och vilka tekniker de använder sig av. Utifrån den information som hittats skrev vi våra egna recensioner om produkterna.

Det sista steget bestod av att sluta säcken helt enkelt, vi behövde få ihop en topplista! Den knepades ihop efter att vi jämfört de olika modellerna. Jämförelsen bestod av bland annat kriterier som pris, byggkvalitet och såklart rengöringsförmåga.

Källor