BaByliss plattång bäst i test

BaByliss plattång bäst i test – 3 bästa BaByliss plattängerna

Petra Ljunghov

BaByliss är en välkänd tillverkare av plattänger, och av bra anledning dessutom. Vi utforskar de 3 bästa BaByliss plattängerna och jämför deras effektivitet, temperaturinställningar och pris. Dessutom utser vi en modell till bäst i test, vilket vi anser vara den allra främsta på marknaden just nu.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar.

BaByliss plattång bäst i test

Bäst i test: BaByliss Sleek Control Wide ST397E

BaByliss Sleek Control Wide ST397E
SPF50
Ger bra glans
Plattorna rör sig
Upp till 240°C
Passar inte tunt hår

Last updated: 2024-04-23 06:17:46

BaByliss Sleek Control Wide är en prisvärd plattång med extra breda plattor och flera praktiska funktioner vilket gör att vi utser den till bäst i test! Med sex temperaturinställningar går det lätt att anpassa värmen efter önskat resultat, men noterbart är att den lägsta temperaturen här ligger på 200°C, vilket kan vara en aning för högt för tunnare hår. Samtidigt är värmefördelningen jämn tack vare de breda och rörliga plattorna. Denna professionella plattång är kraftig, med snabb uppvärmning och en maximal temperatur på 240 grader.

Det vi uppskattar allra mest hos BaByliss Sleek Control Wide är just de bredare plattorna – perfekt för längre hår. Ionic-funktionen – som avjoniserar håret för att göra det slätare, mjukare och ge mer glans – blir pricken över i:et.

Plattången har fått goda omdömen för de extra breda plattorna samt den praktiska kammen som inkluderas vid köp. Rekommenderas extra starkt tack vare det rimliga priset.

Bästa billiga: BaByliss 230 ST089E

BaByliss Ceramic Straight 230 ST089E
Silkeslent resultat
3 års garanti
Riktigt billig!
Upp till 230°C
Plattorna lite för smala

En bra plattång behöver inte kosta skjortan. BaByliss Ceramic Straight 230 tillhör budgetkategorin, men med en maxtemperatur på 230 grader blir håret silkeslent och slätt på nolltid. Tack vare inbyggd multispänning går Ceramic Straight 230 att använda i världens alla hörn – perfekt som extra plattång på semestern.

BaByliss keramiska plattång kostade i skrivand stund endast 299 kr. Trots det extra låga priset erbjuds här en generös garanti på tre år. En nackdel är den kortare sladden på bara två meter. För oss är den unika säljpunkten här det otroligt låga priset. BaByliss har tagit fram en billigare plattång som priset till trots är fullt funktionell och ger perfekta resultat.

Flera recensioner nämner just prisvärdheten samt flexibiliteten som plattången erbjuder. BaByliss Ceramic Straight 230 värmer nämligen upp på ungefär 30 sekunder och går att använda till både plattand och lockande.

Bästa sladdlösa plattång från BaByliss: 9000 cordless

BaByliss 9000 Sladdlös plattång
Sladdlös!
30 minuters batteritid
Massor av värmeinställningar
Går in snabbt i huden
Lite dyr

Last updated: 2024-04-23 06:17:47

Om priset inte är den avgörande faktorn rekommenderar vi på The Beauty Room BaByliss 9000. Plattången är något dyrare än resterande produkter på listan, men priset är samtidigt rättfärdigat. Detta är en kraftfull trådlös plattång, den första av sitt slag, och ligger i framkant inom sin kategori.

BaByliss 9000 Cordless Straightener kommer utrustad med den senaste tekniken och erbjuder supersnabb uppvärmning, upp till 30 minuters batteritid samt flera temperaturinställningar. Det går att välja mellan 160, 180 och 200 grader för skonsam plattning. Från 0 till 100 % laddning tar det dock tre timmar, vilket kan vara opraktiskt.

Det allra bästa med BaByliss 9000 Cordless Straightener är enligt oss förstås att man slipper sladden. Här får man perfekta resultat varje gång och det är därför inte särskilt konstigt att produkten har fått strålande recensioner. Det sämsta är nog att BaByliss valt att dra ner garantin på den, endast 2 år jämfört med deras 3 åriga standard.

Bästa BaByliss plattången

Hur väljer man den bästa BaByliss plattången?

Vad som är den bästa plattången från BaByliss beror på en rad olika faktorer. De allra viktigaste är en lämpad för din hårtyp, högt antal temperaturinställningar och prisvärdhet.

Hur bra är BaByliss plattänger?

BaByliss är ett välrenommerat märke vars plattänger ofta hyllas som de bästa på marknaden. Hur bra en viss BaByliss plattång är kan variera, men de återfinns ofta på listor över de bästa plattängerna – och det med rätta.

Vad säger andra om plattänger från BaByliss?

Användare av BaByliss plattänger ger ofta beröm för prisvärdhet och genomtänkt design. Märket är starkt förknippat med kvalitet, och överlag uppger kunder sig vara nöjda i recensioner. Plattängerna rankar ofta högt i experttester.

Vilka hemsidor erbjuder plattänger från BaByliss?

Plattänger från BaByliss är bland de mest populära på marknaden och går att hitta på de flesta hemsidor av den anledningen. Är man ute efter en specifik modell kan man dock behöva leta runt lite.

 • Bangerhead
 • NordicFeel
 • Lyko

Erbjuder BaByliss garantier på plattänger?

BaByliss erbjuder garantier på samtliga plattänger. Garantierna kan variera från produkt till produkt, men varar ofta minst två till tre år.

Vad skiljer BaByliss plattänger från andra?

BaByliss ligger i framkant inom produktkategorin och erbjuder det senaste inom värmeteknik, design och funktionalitet. Dessa plattänger håller i flera år och ger suveräna resultat i samtliga prisklasser.

 • Snabbare uppvärmning tack vare hög effekt.
 • Användarvänlig design.
 • Moderna funktioner såsom trådlös användning.

Hur skiljer sig BaByliss plattänger i pris och värde?

BaByliss plattänger kan variera stort i pris men deras utbud består av produkter som håller en hög standard. Priserna kan börja från ett par hundra kronor till över ett par tusen.

Hur bra är BaByliss plattänger jämfört med andra märken?

Plattänger från BaByliss tillhör toppskiktet inom produktkategorin och rankar högt i jämförelser med andra märken. Beroende på plattången ifråga kan de även mäta sig med kungen på marknaden, Ghd.

BaByliss plattång test

Hur gjorde vi vårt test av BaByliss plattänger?

För att göra vårt test av BaByliss plattänger jämförde vi bland annat:

 • Prisvärdhet
 • Funktioner
 • Med eller utan sladd
 • Antal temperaturinställningar
 • Prisvärdhet

När vi tittat på de kriterierna jämförde vi helt enkelt alla modellerna mot varandra och avgjorde vilken som var det bästa alternativet.

Källor