Bäst bh för tung byst

Bäst BH för tung byst 2023 [5 Modeller testade]

Matilda Niklasson

Letar du också efter bäst bh för tung byst? Då har du letat fatt på rätt ställe! I den här artikeln har vi knåpat ihop en bh för tung byst bäst i test lista, men också besvarat alla tänkbara vanliga frågor du kan tänkas ha! Fortsätt läsa för att få tips på de bästa modellerna på marknaden idag.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för timarco.com, cellbes.se, hunkemoller.se & uppercut.se

Bäst BH för tung byst

1. Hunkemoller

2. Calida Sensations

3. Triumph ladyform

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Prisklass: Medel

Hunkemoller bh för tung byst – bäst i test!

En tjej med gul formpressad bh för tung byst från Hunkemoller
Formar brösten fint
Otroligt skön
Snygg design
Kuporna sitter lite lågt

Last updated: 2024-04-15 15:30:56

Den här riktigt fina modellen från Hunkemoller är den vi utser till bh för tung byst bäst i test! Inte nog med att den har ett vackert spetsmönster över hela tyget – den är riktigt komfortabel också. Bygeln på undersidan gör att brösten hålls på plats utan att det känns obekvämt.

BH:n sitter otroligt skönt mot bysten, trots att du har tyngre bröst. Det är ingen push-up bh, men den formar ändå brösten fint, och lyfter upp de något. Ett stort plus från oss!

Skönast: Calida Sensations

En kvinna som har en skön bh för tunga bröst på sig
Extra distans mellan brösten för extra stöd
Mjukare än traditionella modeller
Tjocka och reglerbara axelband
Lite dyr

Calida Sensations classical är den mest komfortabla bh:n för tunga bröst. Den påminner lite om en sport-bh, fast med mer stöd för brösten. På undersidan hittar man ändå ett stöd, trots att det inte är den traditionella bygeln.

Det som skiljer den från andra modeller är bland annat att den har en extra bred distans mellan brösten, vilket leder till extra stöd. Något som verkligen fungerar bra för större bröst! Dessutom har axelbanden en extra bredd och justerbar längd för att verkligen passa som en smäck – oavsett kroppsform.

Mest elegant: Triumph Ladyform

En kvinna med en grön bh med spetsdesign på överdelen
Snygg spetsdesign
Extra mellanrum mellan brösten för bättre stöd
Tjocka axelband
Dåligt stöd undertill

En riktigt fin bygel-bh för tung byst är den här från Triumph. Dessutom är det en så kallad minimizer bh, vilket betyder att den “förminskar” brösten. Dessutom har den en riktigt elegant design med spets och blomster.

Det som skiljer den här från andra modeller är komforten! Triumph har verkligen designat en bra passform runt bysten. Detta med hjälp av den extra breda distansen mellan brösten och stora kupor. Det gör den riktigt bra för dig med tyngre byst.

Bästa bygellösa: Cellbes soft-bh

Två bh:ar för tung byst tillverkade av Cellbes
Stabil och mjuk resår undertill
Billig
Breda & vadderade axelband
Kan kännas svag
Tyvärr hittades inga priser...

En av de skönare modellerna som vi tagit med i testet är den här från Cellbes. Det är en sport-bh-liknande variant som verkligen haft komfort i åtanke. De breda och vadderade axelbanden är bara början! Den har också sömlösa kupor för att minimera skav. Den är till och med tillverkad i len trikå som känns otroligt skön mot huden.

Dessutom ger den bra stöd till den tyngre bysten med hjälp av de formpressade kuporna. Det gör att brösten trycks in lite och hålls på plats ordentligt. Kuporna har dessutom dubbla lager – något som ofta inte hittas på bh:ar i den här prisklassen.

Bästa minimizer bh för tyngre byst: Cellbes

En kvinna som har på sig en beige minimizer bh från Cellbes
Kupan har vaddering
Formpressad kupa
Breda axelband
Tråkig design

Last updated: 2024-04-15 15:31:37

En riktigt bra modell för dig som vill “förminska” brösten är den här från Cellbes. Den har en formpressad kupa som verkligen ger det extra stöden man behöver med tyngre bröst. Dessa kupor har till och med vaddering för att kännas skönare mot huden.

Det som lyfter komforten något är de tjocka axelbanden. Cellbes har tänkt till, och designat en bh som verkligen passar tunga bröst!

Vanliga frågor

Hur ska en BH för tung byst sitta?

En bra BH för en tung byst ska ge ordentligt med stöd utan att gräva in i axlarna. Bandet runt kroppen ska sitta tätt, men inte för tätt, och kuporna ska innesluta hela bysten utan att brösten “spiller ut”.

Vilka funktioner bör jag leta efter i en BH för tung byst?

Några viktiga funktioner att leta efter inkluderar breda axelband för extra stöd och fördelning av vikt, hela kupor för ordentlig inneslutning, och ett starkt och fast band runt kroppen. Material som bomull eller mikrofiber kan ge ytterligare komfort.

BH för tung byst bäst i test

Hur väljer man den bästa BH:n för tung byst?

När det kommer till att välja underkläder, är det självklart att alla kvinnor förtjänar att bära något som är både bekvämt och snyggt. Men för kvinnor med en tung byst kan det vara en utmaning att hitta rätt bh. Oroa dig inte, med rätt kunskap och lite tålamod kommer du att hitta den perfekta bh:n för dig. Här är en expertguide om hur man väljer den bästa bh:n för en tung byst.

Vikten av rätt passform

Först och främst, är den absolut viktigaste faktorn när du väljer en bh att hitta en som passar bra. Det spelar ingen roll hur snygg eller dyr en bh är, om den inte passar rätt kommer den inte vara bekväm och kan orsaka problem med ryggen och axlarna.

En studie utförd av University of Portsmouth avslöjade att felaktig bh-storlek och passform kan bidra till smärta och obehag, samt andra fysiska problem. Här är några saker att tänka på när det gäller passform:

  • Bandet: Bandet bör ligga plant mot ryggen och inte lyftas upp i ryggen eller gräva in i huden.
  • Kuporna: Dina bröst bör passa helt in i kuporna utan att “ramla ut”
  • Mellanrummet mellan kuporna: Mellanrummet mellan kuporna bör ligga plant mot din bröstkorg. Här kan det också vara en bra idé att välja en modell med extrabredd mellan kuporna.
  • Axelbanden: Axelbanden ska inte gräva in i dina axlar eller ramla ned. Extra breda/tjocka axelband är att föredra med tunga bröst.

Material och design

Ett annat viktigt övervägande när man väljer en bh för en tung byst är materialet och designen. En bra bh ska ge stöd, men också vara andningsbar och behaglig att bära. Här är några tips:

  • Material: Välj material som andas, som bomull eller tekniska textiler.
  • Kupdesign: Hela kupor ger det mest omfattande stödet och är ett utmärkt val för större bröst.
  • Breda band: Breda band är mer bekväma och fördelar trycket jämnt över axlarna.

Stil är viktigt men komfort är nyckeln

Kom ihåg, även om du har en tung byst, betyder det inte att du ska kompromissa på designen. Det finns massor av sexiga, feminina bh:ar där ute som också erbjuder den stödjande passform du behöver. Men det viktigaste är alltid komfort. Du kommer att bära din bh hela dagen, så det är viktigt att den känns bra på kroppen!

Att hitta den bästa bh:n för en tung byst kräver lite mer tid och ansträngning, men resultaten är värt det. Med rätt bh kan du känna dig bekväm och säker varje dag. Lycka till på din bh-jakt nu!

BH för tung byst test

Hur gjorde vi vårt test av bh:ar för tung byst?

Vi började vårt test av bh:ar för tung byst med att göra ordentlig research över produkter som passade. Efter några timmar hade vi kommit fram till några från en rad olika tillverkare. Vi läste då på mer ingående om modellerna, och sollade bort de som inte fått så bra kundrecensioner.

Med hjälp av recensioner och produktbeskrivningar kunde vi skriva våra egna recensioner om produkterna. Här försökte vi även lyfta fram deras positiva och negativa sidor så bra som möjligt.

För att avsluta artikeln skulle vi sätta upp en bh för tung byst bäst i test lista. Den skrevs efter att vi vägt modellernas bra och dåliga sidor mot varandra. Det som prioriterades högst var förstås komfort, men vi tittade också på design och utformning. Efter jämförelsen rangordnades modellerna från bäst till sämst på topplistan längst upp i den här artikeln.

Källor