BH Minimizer bäst i test

BH Minimizer bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Letar du också efter BH minimizer bäst i test? Då har du hittat till rätt ställe! Vi hjälper dig nämligen hitta den allra bäst BH-minimizern för dig.

De flesta vet vad en push-up bh är för något och vad den har för funktion men få är medvetna om att det även finns bh:ar som förminskar bysten. Med en bh minimizer ser din byst mindre ut. Kvinnor med stor byst kan uppleva denna typ av bh som mycket bekvämare än andra modeller samtidigt som en del väljer den för att få finare former. Med hjälp av detta test hoppas vi att du ska hitta den perfekta bh minimizern för dig.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för uppercut.se & timarco.com

BH minimizer bäst i test

1. Triumph "Lovely"

2. Triumph "Comfort"

3. Triumph "Ladyform"

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Triumph ”Lovely” BH minimizer – testvinnare!

En beige BH minimizer med blommigt spetsmönster

Vinnaren av vårt test är Lovely Minimizer W från det populära underklädesmärket Triumph. Bh:n har en speciellt utformad komfortbygel som är bekväm samtidigt som den håller bysten på plats (utan onödig fashion tape). Den är tillverkad i mjuk stretch som följer kroppens kurvor och rörelser.

Kuporna är formpressade och förminskar din byst så att den ser en hel storlek mindre ut! Axelbanden är av en bredare modell vilket är mycket praktiskt för den större bysten. Men denna bh är inte bara praktisk utan även riktigt snygg tack vare dess spets-material.

Mest komfortabel: Triumph ”Comfort”

En svart minimizer BH från Triumph

Denna bh är skapad med bästa möjliga komfort i åtanke. Den stadiga men flexibla bygeln ger ett perfekt stöd samtidigt som det mjuka tyget ger en skön känsla mot huden. Då materialet har en slät yta passar bh:n även bra att använda under tajta eller tunna kläder utan att du behöver oroa dig för att den ska synas.

Bh:n gör att dina bröst förminskas med upp till en storlek! Det faktum att storlekarna börjar på C75 och går ända upp till G95, gör den lämplig även för den riktigt stora bysten.

Snyggast: Triumph ”Ladyform”

En svart stöd-bh i snygg spetsdesign

Äntligen finns en bh minimizer som inte bara är funktionell utan har lika många snygga detaljer som en vanlig bh. Den har en riktigt elegant design och kupor med spetsdetaljer som framhäver dina kvinnliga former.

Materialet är riktigt bekvämt och följer kroppens former på riktigt. Axelbanden är reglerbara och av den bredare sorten för att ge bästa möjliga stöd.

En riktigt bra minimizer BH för dig som inte vill tumma på designen!

Bäst budgetval: Sloggi basic

En vit basic minimizer BH från Sloggi

Varumärket Sloggi anses av många vara en av de bästa i världen på bekväma underkläder och självklart har de en bh minimizer som platsar på vår lista. Den har en enkel och stilren design som är perfekt till vardagliga tillfällen. Det stretchiga bomullsmaterialet känns mjukt och följsamt mot huden samtidigt som det ger en optimal passform.

Bh:n har hakknäppning baktill och bra, reglerbara axelband (vill du inte ha band? Kolla in axelbandslös bh bäst i test). Kuporna är släta med en subtil spetsdetalj upptill. I motsats till många andra bh minimizers är denna skapad för att passa även den mindre bysten ner till storlek A70!

Lyxkänsla: Triumph ”Essential”

En rosa BH minimizer från Triumph

Denna bh tillhör Triumphs Essential Minimizer-kollektion och är en solklar favorit för många. Materialet har en diskret glans och ett prickigt jacquardmönster som ger en lyxig känsla. Bh:n har en speciell typ av 3D-byglar som ger dig en riktigt snygg klyfta samtidigt som tyget anpassar sig efter din kropp.

De breda sidorna ger dessutom extra stöd och håller även den större bysten på plats. Med sina reglerbara axelband och en klassisk knäppning baktill är detta en riktigt komfortabel modell!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en bh minimizer?

Den behöver inte kosta mer än en vanlig bh utan finns i alla prisklasser. Hur mycket du får betala beror på typ av design och vilket märke du väljer.

Vad betyder ”minimizer”?

Minimizer betyder minimera och tanken är att skapa illusionen av en mindre byst. Bh minimizers är mycket praktiska för kvinnor med stor och tung byst.

Finns det bh minimizers utan band?

Det finns faktiskt några klister-bh:ar som minimerar brösten, men vi tog inte med sådana i det här testet.

Bästa BH minimizer

Hur hittar man den bästa BH minimizern?

Om du vill hitta den bästa bh minmizern kan du tänka på detta.

  • Med eller utan bygel – Välj den bh som känns bäst för dig. Vissa trivs bäst med en bygel-bh medan andra föredrar en utan. Det finns bh minimizers av båda slag.
  • Material – Se till att välja en bh med mjukt material då risken annars finns för att den känns obekväm. Det är viktigt att materialet är följsamt och låter huden andas. Är du ute efter andra sätt att hålla brösten? Kolla in vår brösttejp bäst i test lista!
Minimizer BH test

Hur gick vårt BH minimizer test till?

Vårt test är baserat på produktbeskrivningar och omdömen från tidigare kunder. Tack vare tillverkarnas beskrivningar av produkterna har vi kunnat jämföra olika bh:ar. Material och design har varit viktiga vid vårt val. Men det har också varit avgörande för vår lista vad riktiga kunder har sagt om bh:arna. Vi har valt produkter som har bra recensioner vilket gör att du kan känna dig säker på att de håller vad dem lovar.

Källor