Bästa push-up bh

Bästa push-up bh 2023 [Bäst i test]

Matilda Niklasson

Är du också på jakt efter bästa push-up BH 2023? Då är detta guiden för dig! Nedan har vi fått ihop en push-up bh bäst i test lista. Dessutom har vi satt ihop en kort köpguide för att du lättare ska kunna göra ditt val.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för timarco.com & uppercut.se

Bästa push-up bh

1. Abecita Amelia

2. Sloggi comfort

3. Marlies Dekkers

Bäst i test

Skönast

Bäst premiumval

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Abecita Amelia push-up bh – bäst i test!

En kvinna som har på sig en svart urringad push up BH från Abecita Amelia
Urringning
Uttagbara inlägg
Komfortabel
Finns bara i svart och vit
Tyvärr hittades inga priser...

Den här modellen från Abecita Amelia är den vi utser till push-up bh bäst i test! Den är med hästlängder den mest komfortabla vi testat. Istället för att trycka upp bysten nerifrån så gör den det istället med hjälp av sidorna. Det gör att den sitter betydligt bättre, och att den dessutom tillåter urringade toppar.

Det som också skiljer den från andra modeller är att inläggen går att ta ut. Så att man kan justera exakt hur mycket push-up man vill ha. Dessutom kan axelbanden justeras på olika sätt, du kan till och med korsa de!

Mest komfortabel: Sloggi WOW

En kvinna som har på sig en svart komfortabel push up bh från märket Sloggi
V-ringning
Extremt mjuk
Kuporna följer bröstens form
Smala band
Tyvärr hittades inga priser...

Sloggi har tidigare figurerat i vårt test av sömlösa trosor, och även denna gång har de kommit med en riktigt bra produkt! Det som beskriver den bäst är komfort. Tyvärr gör det också att den inte ger bysten ett otroligt lyft, men brösten blir fortfarande snyggt rundade, samt upphöjda med hjälp av den lägre kanten.

Det som skiljer den från andra modeller är främst att den tillverkats i “Fleximesh” – ett material som är mycket skönt mot huden. Dessutom tillåter materialet total rörelsefrihet och flexibilitet. Materialet följer kroppen, likaså gör kuporna, riktigt bekvämt!

Bäst premiumval: Marlies Dekkers

En röd push up BH med tre band på ovansidan tillverkad av Marlies Dekkers
Riktigt snygg
Skapar perfekt form på bysten
Skön i ryggen
För smala axelband
Tyvärr hittades inga priser...

UTGÅTT

För dig som har några hundralappar extra att lägga på en push-up bh kan vi definitivt rekommendera den här från Marlies Dekkers! Det är en otroligt fin designad bh med tre remmar som klär in bysten. Dessutom ger kuporna brösten den perfekta formen. Den rundar till, men trycker också upp på ett otroligt snyggt sätt.

Förutom att lyckas med designen har de också fått till passformen. Med de reglerbara axelbanden får man verkligen den att sitta perfekt.

Bästa ovadderade push up bh: Abecita

En kvinna som har på sig en vit ovadderad push up bh med spets
Ovadderad
Rejäla axelband
Snygg spetsdesign
Spetsen kan bli obekväm

Abecita tar hem ännu en plats på topplistan med den här ovadderade push up bh:n. Med sin riktigt snygga spetsdesign kan vi ändå klassa den som en av de snyggaste push-up bh:ar på marknaden. Det enda negativa vi egentligen kunde hitta med den är att spetsen kan skava mot huden.

Utformad med en vacker V-ringning så att den även passar till lite urringade toppar. Det som skiljer den från andra modeller är att den är ovadderad. Alltså formar den bara brösten, medan bandet längst ned är det ända som egentligen trycker upp de. Därför rekommenderar vi den till dig med lite större bröst.

Vanliga frågor

Hur fungerar en push-up bh?

En push-up bh är utformad för att förbättra klyftan och silhuetten genom att lyfta och centrera brösten. Denna effekt uppnås genom vaddering eller inbyggda kuddar som lyfter och stöder brösten.

Är push-up bh skadligt för brösten?

En korrekt passande push-up bh är inte skadlig för brösten. Men att regelbundet bära en bh som inte passar rätt kan orsaka obehag. Det är därför viktigt att alltid ha rätt storlek och passform.

Kan man använda push-up bh varje dag?

Ja, det är helt ok att använda en push-up bh varje dag, förutsatt att den är bekväm och passar bra. Dock rekommenderas det att rotera mellan olika bh:ar för att förlänga livslängden på dina underkläder.

Push-up bh bäst i test

Att välja den bästa push-up bh:n

Att hitta den bästa push-up bh:n kan vara en utmaning, men med rätt vägledning kan du hitta en modell som lyfter, stöder och framhäver din figur på bästa sätt. Här är några tips på hur du kan hitta den bästa push-up bh:n för dig.

Förstå din storlek och form

Innan du börjar leta efter en push-up bh, är det viktigt att du förstår din egen storlek och form. Det finns en mängd olika stilar, och vad som passar en person kanske inte passar en annan. En bra utgångspunkt är att mäta din bh-storlek korrekt. Du kan läsa mer om hur man mäter bh-storlek här! Det är också en bra idé att utgå från din storlek i nuvarande bh:ar, men ändå titta på tillverkarens storleksguide. Ibland skiljer det sig flera kupor från tillverkare till tillverkare!

Jämför märken och stilar

För att hitta den bästa push-up bh:n, bör du såklart jämföra olika märken och stilar. Här är några saker att tänka på när du jämför:

  • Material: Välj högkvalitativa material som andas och känns sköna mot huden.
  • Form: Försök hitta en stil som kompletterar din kroppsform och personliga stil. Inte bara den som är mest populär just nu.
  • Märke: Kolla upp recensioner och topplistor för att hitta märken med gott rykte.

Prova innan du köper

Ett av de viktigaste stegen för att hitta den bästa push-up bh:n är att prova olika modeller innan du bestämmer dig. Det är svårt att veta hur en bh kommer att passa bara genom att titta på den. När du provar en bh, tänk på följande:

  • Komfort: Bh:n ska vara bekväm att bära och inte skava eller trycka någonstans.
  • Passform: Den ska passa bra och ge dig det lyft och stöd du söker.
  • Utseende: Du bör tycka om hur bh:n ser ut både med och utan kläder över.
  • När ska den användas? Om den används vid fest kanske en axelbandslös bh passar bäst, eller om du ska träna i den kanske en sport-modell är det bästa alternativet.
Push up bh test

Så gjorde vi vårt push-up bh test

Vi började vårt push-up bh test med att hitta de populäraste modellerna på marknaden. Med hjälp av kundrecensioner och olika beskrivningar fick vi en ganska bra inblick i hur bra de faktiskt var. Med hjälp av det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om modellerna.

Källor