Bästa ansiktskrämen från Weleda

Bästa ansiktskrämen från Weleda

Mikaela Höstfors

Är du också på jakt efter den bästa ansiktskrämen från Weleda? Vilken tur att du hittat hit! Nedan har vi satt ihop en Weleda ansiktskräm bäst i test lista. Där går vi igenom de bästa alternativen utifrån olika behov.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Bästa ansiktskrämen från Weleda: Skin Food

En grön och vit tub med ansiktskräm tillverkad av märket "Weleda" som heter "Skin Food"
Intensivt återfuktande
Ekologisk
Dermatologiskt godkänd
Prisvärd
Kan kännas fet

Vi har tidigare recenserat Weledas klassiska “Skin Food”, och den tar faktiskt priset som den bästa ansiktskrämen från Weleda. Universalkrämen har en rik konsistens, utvecklad för att ge omedelbar lindring och återställa hudens mjuk- och smidighet.

En av de bästa egenskaperna hos Weledas “Skin Food” är dess förmåga att lugna huden. Tack vare sin ekologiska sammansättning, har den förmågan att användas på riktigt känslig hy. Dess dermatologiska tester ger ytterligare försäkring om hur säker den är. Dessutom har krämen blivit en favorit bland både kändisar och professionella make-up artister, vilket talar för dess mångsidighet och kvalitet.

Weleda “Skin Food” är en riktigt bra ansiktskräm för torr hud. Att den dessutom är så billig har gett den stjärnstatus hos många kändisar världen över, även vi på Beauty Room älskar den!

Bäst för barn: Weleda “Calendula”

En gul tub med vit kork som innehåller ansiktskräm för barn tillverkad av märket "Weleda" som heter "Calendula face cream"
Ekologisk
Milt skyddande
Dermatologiskt godkänd
Vårdande formula
För skonsam för vuxen hy

Weleda Calendula ansiktskräm är speciellt framtagen med den lilla i åtanke. Som en ekologisk ansiktskräm ger den inte bara omsorg till barnets hud, utan även till naturen! Ett ansvarsfullt val för miljömedvetna föräldrar.

Det är en mild ansiktskräm utformad för att skydda och vårda barns känsliga hud. Oavsett om det gäller vinterkyla eller sommarsol, verkar denna kräm som en sköld mot vädret, samtidigt som den ger näring åt huden.

Att den dessutom är dermatologiskt testad uppskattas av oss på TheBeautyRoom.se. Det försäkrar dig som förälder att den är säker att använda.

Weleda Calendula ansiktskrämen erbjuder det man vill ha från en ansiktskräm för barn. Den är skonsam, effektiv och ger näring till barnets hud. Vi gillar den starkt!

Bäst för känslig hy: Weleda “Almond soothing”

En vit tub som innehåller 30 ml ansiktskräm för känslig hy tillverkad av märket "Weleda" som heter "Almond soothing facial cream"
Intensivt återfuktande
Näringsrik mandelolja
Balanserar hudens pH-värde
Bra för känslig hy
Kan kännas något tung

Weleda’s “Almond Soothing” ansiktskräm är deras svar för känslig hy. Den står ut från mängden med sin intensiva återfuktning och näring till huden, särskilt på känsligare hud.

Med dess huvudingrediens i form av mandelolja, märker man direkt hur huden får tillbaka sin elasticitet och mjukhet. Den känns rik på näring utan att vara allt för tung på huden. Vegetabilisk mjölksyra bidrar dessutom till att bibehålla hudens naturliga pH-balans. Om du exempelvis använt en HTH-hudkräm tidigare, är detta ett bra alternativ.

Weleda’s “Almond Soothing” ansiktskräm är verkligen en grym produkt för att lindra torr och känslig hud. Dess naturliga ingredienser jobbar harmoniskt för att ge huden en mjuk och smidig känsla. Trots att den ibland kan upplevas som tung, är dess fördelar svåra att ignorera. Vi rekommenderar den varmt!

Weleda ansiktskräm bäst i test

Weleda ansiktskräm bäst i test – våra kriterier

Vad behöver du använda den till?

När man ska välja en ansiktskräm från Weleda börjar det med att identifiera vad syftet med den ska vara. Om du är ute efter återfuktande egenskaper, ska du leta efter produkter som är rika på naturliga oljor och växtextrakt. Om du istället vill ha den som anti-rynkkräm, kan det vara värt att fokusera på Weledas krämer som innehåller antioxidanter och andra “återupplivande” ingredienser. Genom att tydligt definiera dina behov INNAN du köper, kommer du bli betydligt mer nöjd.

Jämföra priset per milliliter

Det är viktigt att titta på vad ansiktskrämen kostar per milliliter, och inte bara titta på prislappen. Trots att alla Weledas ansiktskrämer är billiga, kan det ändå vara värt att jämföra priserna på de. Så här gör du;

Pris per milliliter = pris / antal milliliter

ProduktPrisAntal milliliterPris per milliter
Alternativ A99 kr75 ml1,32 kr
Alternativ B74 kr50 ml1,48 kr
Alternativ C145 kr30 ml~4,83 kr
Ett exempel på hur man räknar ut priset per milliliter på ansiktskrämer från Weleda

Ingredienslista

Det är viktigt att titta på ingredienslistan ordentligt. Weleda är känt för sina naturliga och ekologiska ingredienser, men det är ändå viktigt att vara medveten om vilka ingredienser som passar din hudtyp och vilka du eventuellt kan vara känslig för. En del kan få utslag, trots att det är naturliga extrakt och oljor.

Hudtyp

Inte alla ansiktskrämer är lämpliga för alla hudtyper. Om du har torr hud behöver du en kräm som ger extra fukt, medan oljig hud kan dra nytta av en lättare, icke-komedogen sammansättning. Weleda erbjuder produkter anpassade för olika hudtyper, men då ska du se till att välja rätt också.

Weleda ansiktskräm test

Weleda ansiktskräm test – så gjorde vi

För att göra vårt test av Weledas ansiktskrämer tittade vi först och främst igenom våra andra tester. Vi har bland annat haft med “Skin Food” i vår ekologisk hudvård bäst i test. Vi valde därefter även ut två andra krämer som fått bra betyg av kunderna.

Genom att sedan djupdyka i dess recensioner från kunder bildade vi oss en bättre uppfattning i hur de faktiskt presterade. Utifrån det vi läst i de skrev vi sedan våra egna recensioner om alla ansiktskrämerna.

Källor