Sömlösa trosor bäst i test

Sömlösa trosor bäst i test 2023 – hitta bästa sömlösa trosorna!

Matilda Niklasson

Är du också på jakt efter sömlösa trosor bäst i test? Då har du hittat till rätt ställe! I den här artikeln går vi nämligen igenom vilka som faktiskt är de bästa sömlösa trosorna på marknaden. Dessutom har vi satt ihop en kort köpguide i slutet av artikeln för att underlätta ditt val.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för cellbes.se & hunkemoller.se

Sömlösa trosor bäst i test

1. Cellbes högmidjade

2. Hunkemoller

3. Cellbes light shaping

Bäst i test

Bästa sömlösa stringtrosorna

Bästa sömlösa shapingtrosorna

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Cellbes sömlösa trosor – bäst i test!

Tre stycken svarta sömlösa trosor med hög midja tillverkade av Cellbes
Billiga
Otroligt sköna
Syns inte genom kläderna
Resåret släpper

Last updated: 2024-04-23 14:38:15

Dessa trosor från Cellbes är de vi utsér till sömlösa trosor bäst i test 2023! De toppar alla förväntningar och känns knappt ens av när man har de på sig. Den midjehöga designen gör dessutom att de inte syns lika mycket under kläderna. Den låga nedre kanten bidrar också till det eftersom att den inte skapar en troskant.

Kanterna är dubbelvikta för extra hållbarhet, vilket dessutom skapar en resåreffekt. Dessutom är grenen bomullsfodrad för att hålla trosorna fräscha över tid, trots det tunna materialet i övriga delar.

Bästa sömlösa stringtrosorna: Hunkemoller

En röd sömlös stringtrosa från Hunkemoller
Mycket stretchiga
Bra och åtsittande resår
Perfekt när man har åtsittande kläder
Finns bara i svart och röd

För dig som vill ha ett par sömlösa stringtrosor är dessa det bästa alternativet! De är inte bara otroligt bekväma utan är också osynliga under kläderna. Perfekt när du har tighta kläder på dig.

Skinkorna är helt synliga, vilket gör att det inte skapas en troslinje. Resåret på toppen av de är åtsittande och håller formen över tid. Det enda som vi egentligen ser som negativt med dessa är att de bara finns i två färger.

Bästa sömlösa shaping trosorna: Cellbes

Två par beiga högmidjade trosor som håller in magen från Cellbes
Stretchigt microfiber
Lätt shapande runt midjan
Slitstarka
Inte särskilt snygga

Last updated: 2024-04-23 14:38:17

Dessa sömlösa trosor har även varit med i vår shapewear bäst i test lista! De presterade alltså så bra att de tog placering i två topplistor. De har en hög midja som håller in magen bra, men inte trycker på för mycket. De är trots allt så kallade “light shaping trosor” – alltså är det inte den mest extrema modellen.

Det som skiljer sig med dessa från andra modeller är att de är gjorda i stretchigt microfiber! Sömlösa trosor är kända för att gå sönder väldigt snabbt, men dessa är faktiskt riktigt slitstarka.

Bästa sömlösa maxitrosorna: Sloggi

Ett vitt par maxitrosor utan sömmar tillverkade av Sloggi
Extra vaddering i grenen
Bra andningsförmåga
Skönt tunt material
Finns bara i vit och svart
Tyvärr hittades inga priser...

Sloggi har tidigare fått bra placeringar i vår BH-minimizer bäst i test lista, och även denna gång har de utvecklat en riktig topprodukt! Nämligen en maxitrosa med riktigt bra andningsförmåga. Det som vi också tyckte om var att de torkade så pass snabbt.

Grenen är fodrad för en mer diskret look, medan resterande delar av trosorna är i otroligt skönt tunt material. De passar perfekt under tighta kläder – utan att förstöra looken!

Vanliga frågor

Vilka material är bäst för sömlösa trosor?

Sömlösa trosor görs vanligtvis i en blandning av material som bomull, nylon och spandex. Bomull ger naturlig andningsförmåga, medan nylon och spandex erbjuder stretch och hållbarhet.

Är sömlösa trosor mer bekväma än traditionella?

Ja, sömlösa trosor är ofta mer bekväma eftersom de är utformade för att minimera skav och synlighet under kläderna. De ger en mjuk och smidig känsla som kan vara mer komfortabel.

Bästa sömlösa trosorna

Så hittar du de bästa sömlösa trosorna

För att känna dig bekväm och självsäker varje dag är det viktigt att välja rätt underkläder. I denna guide kommer vi att fokusera på en speciell typ av underkläder – sömlösa trosor. Så här väljer du de bästa!

Komfort före allt

Den första regeln när det kommer till underkläder, särskilt sömlösa trosor, är att komforten är nyckeln. Trosorna du väljer ska vara bekväma att ha på sig under hela dagen, utan att skava eller bli irriterande. Sömlösa trosor är utmärkta för detta, eftersom de inte har några hårda sömmar som kan irritera huden.

Prioritera material som bomull, mikrofiber eller blandningar som är andningsbara och mjuka mot huden.

Välj rätt storlek

Ett vanligt misstag när man köper underkläder är att välja fel storlek. För att säkerställa optimal komfort, se till att du väljer rätt storlek för dina sömlösa trosor.

Använd storleksguiden hos e-handlaren för att hitta den bästa passformen. Kom ihåg att storlekar kan variera mellan olika märken, så var inte rädd för att experimentera.

Variera modeller

Även om alla sömlösa trosor har gemensamt att de är mjuka och behagliga mot huden, finns det olika modeller att välja mellan. Tanga, hipsters, briefs, och så vidare.

Prova olika stilar för att se vad som passar dig bäst. Varje kroppsform är unik, och olika modeller kommer kännas olika beroende på just din kropp.

Investera i kvalitet

Sist men inte minst, tänk på kvaliteten. Billiga underkläder kan vara frestande, men högkvalitativa sömlösa trosor håller längre och ger bättre komfort.

Satsa på kända märken som har bevisat sin kvalitet genom åren. De kan vara lite dyrare, men de är värda investeringen i långa loppet.

Att välja de bästa sömlösa trosorna handlar inte bara om utseendet. Det handlar om att känna sig bekväm och självsäker i sina kläder, oavsett vad du har på dig över dem. Hoppas att denna guide har varit hjälpsam och lycka till med ditt val!

Sömlösa trosor test

Så gjorde vi vårt test av sömlösa trosor

Vårt test av sömlösa trosor bestod först och främst av att hitta passande modeller. Det gjordes genom att helt enkelt titta på vilka produkter som var mest omtyckta av allmänheten. Vi valde ut en handfull och skrev recensioner om de utifrån det vi läst i produktbeskrivningar och kundrecensioner.

För att avsluta snickrade vi ihop vår sömlösa trosor bäst i test lista också. Efter att ha vägt alla varianters positiva och negativa sidor mot varandra.

Källor