Axelbandslös BH bäst i test

Axelbandslös BH bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Är axelbandslös BH bäst i test det du söker? Då har du hittat till rätt sajt! I den här artikeln får du svar på vilken som är den absolut bästa axelbandslösa BH:n!

Klänningar med smala axelband eller tubtoppar är en favorit hos många kvinnor. Men det stora problemet är alltid att hitta en bh som fungerar med sådana plagg, då det kan vara svårt att gömma axelbanden. Lösningen är den älskade och hatade axelbandslösa bh:n. För att hjälpa dig hitta rätt har vi gjort detta test där vi listar de bästa axelbandslösa bh:arna vi lyckats finna.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs om vår annonspolicy här!

Axelbandslös BH bäst i test

1. Wonderbra

2. Chantelle

3. Freya Deco

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Wonderbra axelbandslös BH – testvinnare!

En beige axelbandslös BH från Wonderbra

Last updated: 2024-04-23 14:55:52

Vinnaren av vårt test är ingen mindre än Wonderbra med denna ultimata axelbandslösa bh:n som ger det perfekta stödet för din byst och maximal komfort. Bäst av allt är att bh:n utformats med en speciell teknologi som gör att den sitter på plats hela dagen utan att behöva oroa sig för att justera den. Istället för bygel har bh:n en skena under bysten som gör att du får ett bra stöd ändå.

BH:n är tillverkad i mikrofiber och har släta kupor som inte syns under kläderna. Denna bh ger dig en fantastisk frihetskänsla och passar bröst av alla storlekar!

Bäst stretch: Chantelle axelbandslös BH

En beige tub BH från Chantelle

Denna mjuka topp från Chantelle är ett nytt tillskott i deras serie “Soft stretch” som består av särskilt figursydda underkläder. Den formbara bh:n anpassar sig efter din kropp, ungefär som en brösttejp, fast på ett sätt som gör att du nästan inte känner att du har den på dig!

Med vadderade kupor får du dessutom en fin byst som ser bra ut under alla typer av kläder. För att den inte ska orsaka märken under tajta plagg är toppen till och med helt sömlös. Bandeau-modellen är försedd med en silikonkant upptill vilket förhindrar att bh:n glider ner, vad mer kan man önska sig?

För större bröst: Freya Deco

En beige bandlös bh med rosett i mitten

Du med lite större byst kommer garanterat att gilla Freya Deco:s bidrag på topplistan. Den är särskilt skapad för att ge extra stöd åt den tyngre bysten (ungefär som BH-minimizers), vilket många upplever är svårt att hitta i axelbandslösa alternativ.

Dess breda sidor i kombination med rejäla byglar ger en skön känsla samtidigt som dina bröst får ett stabilt lyft. Kuporna är helt släta för att inte synas under kläderna och har en lätt vaddering som ger en fin form. Dessutom kommer bh:n med avtagbara axelband som gör att du snabbt kan omvandla den till en traditionell bh!

För lyxkänsla: Fantasie strapless

En beige BH utan axelband för större bröst

Denna axelbandslösa bh från Fantasie har stadiga byglar som håller bysten på plats hela dagen, utan att behöva komplettera med någon fashion tape. Det silkeslena materialet ligger mjukt mot kläderna och ger en lyxig känsla. Bh:n tillverkas i väl tilltagna storlekar och börjar med B75 för att gå ända upp till I80. De breda sidovingarna ger ett bra stöd för den tunga bysten vilket gör att du inte behöver oroa dig för att den ska glida ner. En stor fördel är att det medföljer avtagbara axelband som kan knäppas i kors, halterneck eller som vanligt. Kuporna har en lätt vaddering.

Snyggast: Wacoal lace-BH

En svart BH utan axelband i spetsmönster

Om du letar efter en axelbandslös bh som inte bara fyller sin funktion, men även är snygg så kan denna bh från Wacoal vara det perfekta valet för dig! Den är tillverkad i drömlikt spetstyg som garanterat bäddar för romantik. Dessutom är materialet stretchigt vilket gör att toppen följer dina former och känns mycket bekväm.

För att bh:n ska hålla sig på plats har den försetts med en praktisk silikonkant upptill. Inte nog med det; avtagbara och reglerbara axelband medföljer!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en axelbandslös BH?

Det beror helt på vilket märke du föredrar. Priset kan skilja sig mycket mellan olika modeller men vanligtvis kostar en axelbandslös bh mellan 300-900kr.

Hur skönt är det egentligen?

En bh som passar din storlek och kroppsform ska vara bekväm. När du hittat rätt kommer du troligtvis tycka att den är skönare än andra bh:ar då du slipper störande axelband som skär in i huden.

Bästa axelbandslösa BH

Hur hittar man den bästa axelbandslösa BH:n?

För att du ska lyckas hitta den bh:n som är bäst för dig bör du tänka på följande.

  • Storleken – Viktigast av allt är att du väljer rätt storlek. Använd måttband för att säkerställa vilken storlek du har.
  • Modell – Välj en bh som är anpassad efter din kroppsform. Om du har en stor byst behöver den ha ett bra stöd.
  • Bekvämlighet – En bh med osköna sömmar kan irritera huden och skapa obehag under dagen. Se till att den har mjuka sömmar och är tillverkad av ett hudvänligt tyg. Det finns en anledning till att klister-BH:ar är så hatade…
Axelbandslös BH test

Hur gjorde vi vårt test av axelbandslösa BH:ar?

Vid detta test har vi kollat på en mängd olika bh:ar och valt ut dem som lever bäst upp till förväntningarna. Genom att ta del av produktbeskrivningar från olika varumärken har vi tagit med bh:ar med egenskaper som kvinnor efterfrågar. Men den viktigaste delen i vår efterforskning var att kolla på hur tidigare kunder har bedömt de olika bh:arna. Vi har noggrant gått igenom recensioner som varit särskilt vägvisande i vårt resultat.

Källor