Hårborttagningskräm bäst i test

Hårborttagningskräm bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Mikaela Höstfors

Du som letar efter den bästa hårborttagningsprodukten bör prova hårborttagningskräm om du inte redan gjort det. Det är en metod som liknar vaxning men är helt smärtfritt! Det ger mjukare utväxt än rakning och är färdigt på några minuter. Du låter krämen verka en stund för att sedan ta bort den tillsammans med de upplösta hårstråna med en spatel eller svamp.

För att du ska hitta rätt hårborttagningskräm har vi gjort detta test. Resultatet är enligt oss de fem bästa hårborttagningskrämerna som finns att köpa just nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om vår annonspolicy här!

Hårborttagningskräm bäst i test

Bäst i test: Veet hårborttagningskräm

En förpackning Veet hårborttagningskräm

Essential inspirations från Veet är vinnaren av vår bäst i test lista. Hårborttagningskrämen är anpassad för alla hudtyper, inklusive känslig hud då den avlägsnar hårstråna mycket skonsamt. Trots det är krämen mycket effektiv och tar även bort rötterna.

Den fungerar bra på kort hår och rekommenderas till och med av andra kunder för intima områden.

Naturliga extrakt i krämen från druvkärneolja vårdar huden och mjukgör den. Dessutom har krämen en frisk doft som inspirerats av naturen. Varumärket Veet är specialiserat på hårborttagningsprodukter och har över 80 års erfarenhet. Deras syfte är att skapa lättanvända och effektiva produkter som kan användas av kvinnor som män, det har de lyckats med denna gång!

Mest lättanvända: Andrea roll-on

En roll-on för hårborttagning från Andrea

Denna hårborttagningskräm är med sin roll-on särskilt lätt att använda och ger ett snabbt resultat. Krämen är mycket skonsam och anpassad för att användas på bikinilinjen, ben samt armar. Andrea är ett välkänt varumärke från USA som i Sverige är mest känt för sitt hårdvax. De är i övrigt världsledande när det gäller blekningskrämer och tillverkar världens mest sålda pads för borttagning av makeup.

Det är därför ingen överraskning att denna smidiga version av hårborttagning också blivit mycket uppskattad av kunderna. Andrea är helt enkelt ett märke man kan lita på och denna innovativa produkt är inget undantag!

Last updated: 2024-04-23 05:31:48

Bäst för män: Veet Man

Veet Man in shower cream

Det populära varumärket Veet bidrar med en hårborttagningskräm skapad för män. De har bland annat platsat i vårt ladyshave test, och vi vet därför vad varumärket står för. Den är mycket smidig att använda och kan användas i duschen likt en duschkräm. Du smörjer bara in kroppen och låter den verka en stund för att sedan ta bort den med en svamp.

Krämen är anpassad för att användas på bröst, rygg, ben, armhålor och armar. Den är så pass effektiv att den klarar att ta bort även riktigt korta hårstrån.

Veet man är till och med dermatologiskt testad och ger en mjuk utväxt. En riktigt bra hårborttagningskräm som dessutom lämnar en trevlig doft efter sig!

För torr hy: Veet hair removal cream

Veet hårborttagningskräm för torr hy

Nu kan även du med torr hy ta bort oönskat hår smidigt och effektivt. Denna hårborttagningskrämen är nämligen särskilt anpassad för dig med hy som kräver lite extra omtanke. Den skonsamma krämen återfuktar huden så att den blir otroligt mjuk efter användning.

endast tre minuter löses håret upp och du slipper den stubbiga återväxten som kommer efter rakning. Den kommer med en speciell “Perfect touch”-spatel som följer huden vilket gör den mycket smidig att använda.

För dig som inte kommer åt: Veet spray on

En hårborttagningskräm som sprayas på huden från Veet

Denna produkt är skapad för att kunna användas utan ansträngning även på de ställen du inte når. Hårborttagningskrämen sprayas på kroppen vilket är en ny och mycket framgångsrik metod som fått fina ord från tidigare kunder.

Sprayen är dessutom anpassad för känslig hud och verkar lugnande tack vare aloe vera extraktet. Genom dermatologiska tester är den konstaterad lämplig för känslig hud. Efter användning kan du njuta av en silkeslen hud som känns välvårdad. Efterkommande utväxt blir dessutom mjukare än innan vilket är en fördel för dig med torr och känslig hud.

För dig som är van vid ansiktstrimmers ger denna ungefär samma resultat efteråt!

Vanliga frågor

Bästa hårborttagningskrämen

Hur mycket kostar hårborttagningskräm?

En hårborttagningskräm kostar vanligtvis från någon hundralapp och uppåt. Hur mycket du får betala beror på märke, ingredienser och användningsområde.

Får det bort ALLT hår?

Det står på förpackningen vilken typ av hår produkten är anpassad för att ta bort. Anledningen är att vissa hårstrån kan vara kraftigare än andra och svårare att lösa upp. Den ska ta bort allt hår som står i anvisningarna, bara du ser till att följa instruktionerna.

Hur bra är de egentligen?

Hårborttagningskrämer har växt otroligt i popularitet de senaste åren – med bra anledning! De fungerar otroligt bra och det finns massor av folk där ute som slutat raka sig helt och hållet på grund av de. Kolla bara in denna recension av k

Hur hittar man den bästa hårborttagningskrämen?

Om du letar efter den bästa hårborttagningskrämen bör du tänka på detta.

  • Användningsområde – Se till att krämen du köper är anpassad för det område på kroppen du tänker ta bort hår.
  • Hudtyp – Hårborttagningsprodukter kan innehålla starka ämnen så se till att använda en produkt för känslig hud om du lätt får irriterad hud.
  • Recensioner – Ta gärna hjälp av rekommendationer från tidigare kunder så kan du vara mer säker på att produkten håller vad den lovar.
Hårborttagningskräm test

Hur gick vårt test av hårtborttagningskrämer till?

Vi har tagit hjälp av tidigare kunder och vägt in vad de har sagt om de olika produkterna. Genom att lyssna på vad verkliga kunder har för åsikter om krämerna har vi kunnat ta med produkter som har nöjda köpare i bagaget. Vi har även baserat vår bedömning på produktbeskrivningar och på så vis kunnat jämföra krämernas innehåll samt deras användarvänlighet. Vi är mycket nöjda med resultatet av vårt test och känner oss säkra på att just dessa produkter är väl värdiga sina platser på listan.

Källor