Filorga bäst i test

Filorga bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Mikaela Höstfors

Letar du efter filorga bäst i test? Då är detta definitivt artikeln för dig! Nedan hjälper vi dig hitta de bästa produkterna från Filorga.

Filorga säljer världsledande produkter som är framtagna för att aktivt behandla specifika hudvårdsproblem. Det de är mest kända för är deras anti-age produkter, och många av de som är med på den här topplistan är precis det.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar till olika webbshoppar. Läs om vår annonspolicy här!

Filorga bäst i test

1. "Oxygen-glow"

2. "Time filler"

3. "Optim-Eyes"

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Filorga ”Oxygen-Glow” kräm – testvinnare!

Filorga oxygen-glow

Vinnaren av vårt test är Oxygen-Glow krämen från Filorga som gör din hud naturligt vacker genom att skapa en otrolig lyster. Samtidigt jobbar krämen för att återfukta huden på djupet vilket gör den len och mjuk.

Produkten innehåller dessutom “Super-skin Boosting Factors” i form av hyaluronsyra, L-enzym och syra-booster som tillsammans avgiftar huden. Resultatet blir en jämnare hudyta och en hudton som strålar av lyster!

Dessutom är krämen försedd med en tonkontrollerande peptid som jämnar ut huden ytterligare. En fantastisk fördel med denna kräm är att den även kan användas ovanpå make-up för en uppfräschning under dagen.

Bäst multifunktion: ”Time-filler”

Filorga Time filler

Denna kräm är för dig som söker en multiprodukt med otroliga anti-age egenskaper. Krämen kan användas som både dag- och nattkräm vilket är en fördel om du vill få mer plats i badrumsskåpet. Kraftfulla ingredienser verkar aktivt för att fylla ut djupa rynkor och släta ut ytliga rynkor samtidigt som de mjukas upp.

Förutom att minimera alla typer av rynkor gör den också uttorkad hud mjuk igen. Den används med fördel gärna även som halskräm för en utjämnande effekt. Krämen är dermatologiskt testad och har därför även en kliniskt bevisad effekt!

Bäst ögonkräm: “Optim-eyes”

Filorga Optim-eyes

Om du söker en ögonkräm som intensivt vårdar och slätar ut den känsliga huden kring ögonen så är denna produkt det perfekta valet. Du får en ögonkräm med trippeleffekt där små linjer reduceras och mörka ringar ljusas upp samtidigt som svullnader går ner.

Krämen innehåller hyaluronsyra som är känt för sin utfyllande effekt på ansiktslinjer. De mörka ringarna reduceras tack vare ämnet chrysin. För att motverka svullnader innehåller krämen dessutom en ny generation peptider som efter en beprövad forskning blivit kallat “melaton-eyes technology”. Cellerna återupplivas morgon och kväll samtidigt som de får maximal återhämtning!

Bäst rengöring: ”Age-Purify”

En vit flaska ansiktsrengöring från filorga

Denna rengöringsgel är det optimala valet för den mogna huden och passar bäst för äldre. Gelen jämnar ut huden och har en bevisad effekt efter bara sju dagars användning. Produkten innehåller tre ingredienser som verkar aktivt för att motverka rynkor.

Väl utvalda polysackarider rengör dessutom huden på djupet och förbereder din hud för att kunna absorbera ansiktskrämen efter användning. Obalanserad hud och rodnader behandlas med hjälp av “Dermo-Rescue CX” som består av fem mikropeelande syror, zink och vegetabiliskt extrakt. Gelen omvandlas till ett skönt skum vid användning och ger trött hud en otrolig behandling!

Bäst lyster: “NCEF-Essence”

Filorga NCEF-essence

Här har du en riktig bra medel för dig som söker fantastisk lyster i form av ett pre-serum. Essensen verkar skyddande mot smuts samtidigt som den förbereder huden för ett optimalt upptag av de hudvårdsprodukter som ska på efteråt.

Denna essens innehåller polyrevitaliserande komplex som verkar aktivt mot rynkor och minskar synliga porer. Dessutom blir huden fastare och du får en jämnare hudton. Produkten innehåller även ett koncentrat som är skapat särskilt för att ge en långvarigt återfuktad hud. Med hjälp av örtextrakt från salvia verkar essensen även anti-inflammatoriskt och vattenförlust i huden motverkas, vad mer kan man önska sig egentligen?

Vanliga frågor

Filorga test

Hur dyrt är Filorga jämfört med andra märken?

Filorgas produkter är inspirerade av estetisk medicin och dessutom skapat av en läkare. I jämförelse med märken av samma kaliber är Filorga ett mycket prisvärt val.

Vilken land kommer Filorga från?

Filorga grundades 1978 i Frankrike av en estetisk läkare vid namn Dr. Michel Tordjman. Därefter har märket vuxit och blivit uppskattat världen över.

Har Filorga ekologiska produkter?

Filorga har i dagsläget inga produkter som är certifierade ekologiska men innehåller många miljöpositiva och vegetabiliska ämnen.

Har Filorga veganska produkter?

Du finner en del produkter i Filorgas sortiment som baseras på vegetabiliska ingredienser och de testar inte heller på djur inom Europa.

Hur bra är Filorga produkter?

Filorgas produkter är ISO-certifierade och skapade i ett högteknologiskt medicinskt laboratorium vilket talar för en riktigt bra hudvård som du kan lita på. Här är en hudterapeuts åsikter om Filorga;

Psst! Läs också vår the ordinary bäst i test lista!

Filorgas bakgrund

Företaget skapades år 1978 av en cellbiolog som var specialiserad i estetisk medicin. Mest känt är varumärket för sin hudvårdsteknik i form av mesoterapiprodukter. Tekniken går ut på att näringsgivande ingredienser förs ner i huden med hjälp av mikroinjektioner.

År 2007 började Filorga tillverka icke-kirurgiska produkter i sina laboratorium med målet att erbjuda konsumenter hudvård hemma med samma effekt som setts med mesoterapi. Idag är Filorga ett väl respekterat varumärke inom anti-age och har med sin gedigna forskning utvecklat produkter som är helt unika.

Hur gick vårt test av Filorga produkter till?

Vårt test är baserat på produktbeskrivningar som vi granskat med noggrannhet och därefter valt ut de produkter som motsvarar kunders efterfrågan. Tidigare kunders syn på produkterna har även spelat en viktig roll i vår bedömning. Vi har läst en stor mängd recensioner som vi vägt in i vårt beslut. Endast produkter som vi med säkerhet känner att vi vill rekommendera har tagits med på vår lista. Du kan därför känna dig trygg med att dessa produkter är omtyckta och håller vad dem lovar enligt tidigare köpare.

Källor