Clarins dagkräm bäst i test

Clarins dagkräm bäst i test – hitta bästa Clarins dagkrämen!

Mikaela Höstfors

Är även du på jakt efter Clarins dagkräm bäst i test? Då slutar ditt letande här! Nedan har vi listat de allra bästa dagkrämerna från Clarins. Dessutom har vi satt ihop en liten köpguide i slutet av artikeln. Så vad väntar du på egentligen? Gå igenom vår topplista redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Clarins dagkräm bäst i test

Bäst i test: Clarins “Multi-Activate” dagkräm

En rosa burk dagkräm tillverkad av märket "Clarins Paris" som heter "Multi-Active Jour"
Förebygger och minimerar ålderstecken
Förbättrad lyster
Återfuktar på djupet
Skyddar mot föroreningar
Passar endast torr hy

Clarins “Multi-Active Jour” dagkräm presenterar sig som den perfekta skönhetshjälpen för 25–30-åriga kvinnor som önskar att förebygga tidiga åldringstecken. Det är därför vi nu utser den till Clarins dagkräm bäst i test! Denna innovativa burk tar hänsyn till de stressande faktorer som moderna kvinnor ofta stöter på: stress, föroreningar och brist på sömn. Med sin uppfriskande mix av körsbär och vit syren doft, erbjuder den en bra start på morgonen.

Konsistensen på “Multi-Active” dagkrämen är krämig men går ändå snabbt in i huden, perfekt för torr hud. Krämen innehåller flera aktiva ingredienser som arbetar tillsammans för att ge huden det skydd och återfutkning den behöver. Pigmenten och det fria organiska tistel-extraktet ger en snabb men långvarig lyster, medan det inkapslade extraktet fungerar som en antioxidant. Myrothamnus-extraktet tar sedan hand om eventuella hudproblem, medan den dubbla hyaluronsyran och Clarins anti-föroreningskomplex återfuktar och skyddar mot skadliga föroreningar.

Vi på The Beauty Room gillar verkligen dagkrämen! Med sin speciellt anpassade formula, erbjuder den skydd, näring och fin lyster till huden.

Bäst för “normal” hud: Clarins “Hydra-essentiel” dagkräm

En ljusblå burk dagkräm tillverkad av märket "Clarins" som heter "Hydra-Essentiel Moisturizes & Quenches silky cream"
Intensivt återfuktande
Boostar hudens egen återfuktning
Lyfter fram naturlig lyster
Ger ett plumpat utseende
Passar inte oljig hy

Clarins Hydra-Essentiel Cream är en ansiktskräm designad för att erbjuda optimal återfuktning för normal till torr hud. Berikad med både hyaluronsyra och det ekologiska leaf of life-extraktet, erbjuder dagkrämen en effektiv balans mellan intensiv återfuktning och ett plumpat, ungdomligt utseende.

Den har ingredienser för att förstärka hudens egna återfuktande funktioner, stärka dess förmåga att bevara fukt och ge den där lystern vi associerar med perfekt hud. Det resulterar i en hud som ser både återfuktad och fräscht “plumpad” ut.

En av de mest noterbara sakerna är dock dess balm-textur, som smälter in i huden otroligt snabbt. Resultatet? En hud som är både fyllig och smidig, med en behaglig känsla samt ny lyster.

Trots en lite högre prislapp, är Clarins “Hydra-Essentiel” dagkrämen enligt oss på TheBeautyRoom.se en bra investering för dig som söker intensiv återfuktning och vill förbättra hudens naturliga egenskaper. Dess unika formula, rik på hyaluronsyra och leaf of life, gör att huden får en strålande lyster och ett snyggt “plumpat” utseende.

Bäst primer & dagkräm i ett: Clarins “Instant Smooth” dagkräm

En röd burk som innehåller 15 ml dagkräm i primerform tillverkad av märket "Clarins" som heter "Instant Smooth Perfecting Touch"
Ger jämn hud
Osynlig täckning
Primer och dagkräm i ett!
Balanserar hudtonen
Endast 15 ml

Detta är en lite annorlunda variant, i det att den agerar både som primer och dagkräm på en och samma gång! Den fungerar utmärkt för att korrigera rynkor, fina linjer samt förstorade porer, vilket resulterar i en slät och mer jämn hy.

Dess smältande, silkeslena och oljefria textur gör att den blir närmast osynlig på huden efter applicering. Således ger den en transparent matt finish, vilket gör att din naturliga skönhet kan skina igenom, snarare än att den maskeras av en tyngre, mer märkbar produkt. De kosmetiska kvaliteterna förstärks av att produkten är både dermatologiskt och opthalmologiskt testad.

För att sammanfatta har den en skön konsistens och går in i huden riktigt snabbt. Det faktum att den dessutom kombinerar primer och dagkräm i ett gör att prislappen är hyfsat överkomlig. Vi på The Beauty Room önskar bara att den kom i större förpackning…

Bästa Clarins dagkrämen

Hur man väljer den bästa dagkrämen från Clarins

Hudtyp och just dina behov

Alla har vi unika hudtyper och individuella behov. Clarins har därför ett brett sortiment dagkrämer anpassade för olika hudtyper; torr, fet, bland, normal och känslig hud. Innan du väljer en dagkräm, är det därför nödvändigt att identifiera din hudtyp och vad just du behöver. Om du till exempel har torr hud, behöver du en dagkräm med återfuktande ingredienser. Har du fet hud, är det viktigt att välja en dagkräm som kan hjälpa till att balansera hudens sebum-produktion.

Innehåll och ingredienser

Ingredienser i en dagkräm spelar förstås den allra viktigaste rollen. Vissa dagkrämer innehåller skadliga kemikalier irriterar huden eller stör dess naturliga funktioner. Var noga med att välja en dagkräm från Clarins som är fri från skadliga kemikalier som parabener, sulfater och syntetiska doftämnen. Fokusera istället på de ingredienser som kan hjälpa din hud att stärkas, återfuktas och skyddas. Ingredienser som hyaluronsyra, aloe vera, och vitamin E är några exempel på hudvänliga ingredienser som ofta finns i Clarins dagkrämer.

Clarins dagkräm test

Clarins dagkräm test: så gjorde vi

För att göra vårt Clarins dagkräm test behövde vi först och främst gå igenom vad de hade att erbjuda. Ganska snabbt hittade vi några av deras mest omtyckta modeller. Med hjälp av att läsa kunders recensioner och produkternas beskrivningar bildade vi oss en bättre bild i hur de faktiskt presterade. Utifrån det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om alla krämerna.

Källor