Clinique mascara bäst i test

Clinique mascara bäst i test – 3 bästa Clinique mascarorna!

Susanne Blomsterqvist

Clinique erbjuder en rad mascaror i olika utföranden, alla bra för olika ändamål. Men vilken är egentligen bäst? Idag ska vi utforska Cliniques 3 bästa mascaror och jämför volym, borstar, formuleringar och hållbarhet. Dessutom ger vi svar på vilken Clinique mascara som är bäst i test.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar.

Clinique mascara bäst i test

Bäst i test: Clinique ‘High Impact High-Fi’ mascara

Clinique “High Impact High-Fi” mascara
Otrolig volym
Borsten gör det lätt att applicera
Fibrer som lägger sig på fransarna ger fin volym
12-timmars hållbarhet
Finns endast i brun och svart

Clinique’s storsäljare “High Impact High-Fi” ger den absolut bästa volymen. Det i kombination med borsten som är superlätt att använda gör att vi nu utser den till Clinique mascara bäst i test.

Enligt de själva ger den en volymökning med 230% och färgen är otroligt pigmenterad. På riktigt så transformerar den fransarna från livlösa till ordentligt definierade.

Vi gillar formulan som Clinique använt här. Den är gel-liknande och är väldigt lätt att smeta på fransarna. Samtidigt är det en så kallad “fibermascara“, vilket gör att det lägger sig små fibrer på fransarna. Detta skapar tjockare fransar och ordentlig volym.

Det finns en anledning till att Clinique’s “High Impact High-Fi Full Volyme” är så hypad på nätet. På Lyko.se har den ett snittbetyg på 4.5/5 baserat på 26 recensioner. Här nämner kunder att den ger ordentlig längd och bra volym, samtidigt som borsten gör den lätt att applicera. Den har till och med gått viral på TikTok!

@rachellldaguanno

I’ve been LOVING my full volume lashes lately! 🤍 @Clinique really has me in a chokehold with their new Clinique High Impact High-Fi Mascara 👀 @sephoracanada #clniquepartner #lashesgetloud #highfimascara #bestmascara #newmascara #fibermascara #longvoluminouslashes 

♬ original sound – Rach D’Aguanno

Bäst för böjda fransar: Clinique ‘High Impact Zero Gravity’ mascara

Clinique “High Impact Zero Gravity” mascara
Vattenfast
Lyfter fransarna
Mjuk borste som följer fransarna
Lätt formula
Finns endast i svart

Clinique’s “High Impact Zero Gravity” mascara är den som ger de bästa böjda fransarna. Detta med hjälp av sin böjda och följsamma borste som lyckas lyfta fransarna från roten. Många mascaror med böjda borstar drar i fransarna – men inte den här. Borsten är så mjuk att den naturligt dras längs fransarna.

Även “High Impact Zero Gravity” har en gelformula för att fransarna inte ska kännas tunga med mascaran på. Denna formulering gör även att mascaran sitter på som ingen annan! Enligt Clinique själva håller fransarna både sitt lyft och sin färg i 24 timmar.

Hos NordicFeel.se har Clinique “High Impact Zero Gravity” samlat på sig ett snittbetyg på 4.6/5 baserat på 20 recensioner. Här refererar kunder till den som “den perfekta mascaran” och “helt magisk mascara”.

Bästa vattenfasta: Clinique ‘Lash Power’ mascara

Clinique “Lash Power” mascara
Håller i upp till 24 timmar
Vattenfast
Allergitestad
Lätt att tvätta bort
Borsten lite för stor

Clinique’s “Lash Power” mascara är en av deras lite äldre varianter, men den finns kvar i sortimentet av en anledning! Den är en riktigt kundfavorit, och på NordicFeel har den 4.6/5 i snittbetyg baserat på 151 recensioner. Detta är bland det högsta vi sett, någonsin!

Det är enligt oss den Clinique’s bästa vattenfasta mascara och den sitter verkligen som berget. Den håller i 24 timmar utan att smula eller flagna av sig. Utan problem tål den svett, fuktighet, tårar och regn.

Borsten är dock det vi gillar allra bäst med “Lash Power”. Den är nästan raketformad och man får lätt ut mascara över hela fransarna med bara ett svep. Den gör det dock lite svårt att inte kladda runt ögonen, men vi tycker den avrundade formen hjälper något med det.

Det andra stora pluset med Clinique’s “Lash Power” är att den så enkelt tvättas bort! Med endast lite varmt vatten går den bort, och man behöver inte plocka fram sminkborttagningsservetterna.

Hur bra är Clinique’s mascaror?

Clinique’s mascaror är nästan lika omtyckta som Lâncome’s. De har ständigt toppbetyg hos e-handlare och många tycker de är värda de lite högre prislapparna.

Hur bra tycker The Beauty Room att Clinique’s mascaror är?

The Beauty Room har Clinique som en av sina högst rankade mascara-tillverkare. De har bland annat gett Clinique utmärkelser för att vara den bästa mascaran för äldre och de har platsat i topplistan över fibermascaror.

Bästa mascaran från Clinique

Hur väljer man den bästa mascaran från Clinique?

Att välja den bästa mascaran från Clinique går ut att på att titta på dina egna behov. Söker du volym, böjda fransar, längre fransar, eller bara en tjockare färg? Alla Cliniques mascaror har samma egenskaper i övrigt, så det är bara att välja en utifrån de kriterierna.

Clinique mascara test

Så gjordes vårt Clinique mascara test

Utförandet av vårt Clinique mascara test började först och främst med att titta på deras utbud. Vi hittade en modell som passade varje ändamål och fördjupade oss om de utvalda modellerna. Genom att då titta på kunders betyg och produkternas beskrivningar bildade vi oss en bra uppfattning om hur de faktiskt presterade. Det var utifrån det vi läst i dessa texter som vi sedan skrev våra egna recensioner om alla mascaror.

Källor