Cloud Nine plattång bäst i test

Cloud Nine plattång bäst i test – 3 bästa Cloud9 plattänger!

Petra Ljunghov

Cloud Nine utmärker sig på många sätt, bland annat i form av teknologi och användande av högkvalitativa material. Men vilken Cloud Nine plattång är bäst i test egentligen? I den här artikeln går vi igenom vad som skiljer deras olika modeller åt, vad de har för beläggningar, temperaturinställningar och hur skonsamma de är mot håret. Vi rangordnar dessutom de 3 bästa Cloud9 plattängerna från bäst till sämst.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Cloud Nine plattång bäst i test

Bäst i test: Cloud Nine “Original Iron” plattång

Cloud Nine Original Iron plattång
Cloud Nine Original Iron plattång
100-200°C värmeinställningar
3 meter lång sladd
Roterande sladd
Bra kontroller
Dyrare

Vi utser Cloud Nine’s “Original Iron” till bäst i test på grund av dess fantastiskt höga kvalitet och mångsidighet. Modellen erbjuder justerbar värmeinställning, något som kunder beskriver som mycket uppskattat. Den är dessutom mer reglerbar än den genomsnittliga plattången: från riktigt skonsamma 100°C till hög 200°C. Så lågt som 100 grader har vi på The Beauty Room faktiskt aldrig sett hos en plattång tidigare, men vi uppskattar det verkligen. Det gör att den lämpar sig även för urtunnande eller riktigt ömtåligt hår.

Vi gillar den verkligen, men tycker att designen borde vara lite mer slimmad för att rättfärdiga det höga priset. Dessa smidighet och fantastiska värmejustering gör dock att vi fortfarande rankar den som nummer ett.

Lägsta temperatur100°C
Högsta temperatur200°C
Beläggning på värmeplattornaKeramisk
Automatisk avstängningJa
Sladdlängd3 meter
Roterbar sladd?Ja

Bästa breda: Cloud Nine “Wide Iron” plattång

Cloud Nine Wide Iron
Cloud Nine Wide Iron
Automatisk avstängning
Spikrakt resultat
Effektiv trots lägre temperaturer
Flytande värmeplattor
Dyrare

Den här modellen är en utmärkt plattång som utmärker sig med sina bredare plattor, vilket gör den perfekt för personer med långt eller tjockt hår. Modellen bygger på den beprövade kvaliteten från Cloud Nine och erbjuder en bredare stylingyta för effektivare och snabbare resultat. Kundrecensioner beskriver den som riktigt bra och att de fått ett spikrakt resultat. Vi hittade till och med recensioner som beskrev hur de lyckats få tjockt lockigt hår spikrakt med bara 150°C (!)

De keramiska plattorna ger en jämn fördelning av värme som inte skadar eller sliter på håret, men vi kan tycka att en turmalin-beläggning hade varit bättre. Det är trots allt en bred plattång utformad för lockigt hår, då brukar turmalin-beläggningar fungera bättre.

Lägsta temperatur100°C
Högsta temperatur200°C
Beläggning på värmeplattornaKeramisk
Automatisk avstängningJa
Sladdlängd3 meter
Roterbar sladd?Ja

Mest lättanvända: Cloud Nine “Touch Iron” plattång

Cloud Nine The Touch plattång
Cloud Nine The Touch plattång
Inga knappar
Plattorna värms upp snabbt
Enkel och smidig genom håret
Lite billigare än övriga modeller
Passar inte tunt hår

Den här modellen är en innovativ plattång som har blivit populär på grund av sin användarvänliga “one-touch”-teknik. Det är en unik funktion som gör att den snabbt värms upp så fort plattorna rörs. Den eliminerar behovet av knappar, vilket gör användningen ännu enklare och smidigare.

Den följer Cloud9’s standard och har en keramisk beläggning på plattorna. Även denna har justerbar temperatur, men dock bara exakt 165 eller 195°C vilket vi ser som en begränsning i jämförelse med de andra modellerna. Det faktum att den inte har knappar (man klickar ihop plattorna 3 gånger för att sänka/höja temperaturen) kan också göra det lite svårare att ställa in temperaturen, och man kan inte ställa in grader någonstans mitt-emellan de två temperaturerna.

Kundrecensioner på Bangerhead vittnar bland annat om att den glider bra genom håret och att plattorna värms upp på bara några sekunder.

Lägsta temperatur165°C
Högsta temperatur195°C
Beläggning på värmeplattornaKeramisk
Bästa plattången från Cloud9

Hur väljer man den bästa plattången från Cloud Nine?

För att välja den bästa plattången från Cloud Nine för dina behov bör du titta på följande:

  • Hårtyp: Tänk på din hårtyp. Om du har tjockt eller långt hår kan Cloud Nine Wide Iron vara ett bra val, medan Cloud Nine Original Iron passar för olika hårtyper.
  • Funktioner: Bestäm vilka funktioner du behöver. Om du vill ha enkelhet och snabb uppvärmning kan exempelvis Cloud Nine Touch Iron vara ett alternativ.
  • Pris: Jämför priser och se vilken modell som passar din budget.
  • Storlek och vikt: Överväg storlek och vikt för att säkerställa att plattången är lätt att hantera.

Hur bra är plattänger från Cloud Nine?

Plattänger från Cloud Nine är kända för sin höga kvalitet och prestanda. De har en gott rykte för att vara skonsamma mot håret och för att ge ett professionellt resultat. Användare uppskattar deras justerbara temperaturinställningar, användarvänliga funktioner samt att de erbjuder mångsidighet för olika stylingbehov.

Varför har Cloud Nine plattänger blivit så trendiga?

Hårvårdstrender har utvecklats för skonsamhet och kvalitet. Cloud Nine plattänger har blivit trendiga på grund av deras rykte att vara skonsamma mot håret samtidigt som de ger professionella stylingresultat. Den här kombination av kvalitet, prestanda och hållbarhet har gjort Cloud Nine plattänger till en trendig och eftertraktad produkt inom hårvårdsindustrin.

Vad tycker andra om Cloud Nine plattänger?

Cloud Nine Plattänger är generellt sett mycket populära och får höga betyg av användare. I en recension av Damernas Värld får Cloud Nine Touch plattången betyget 5 av 5. Recensenten skriver att plattången är “lyxig”, “enkel att använda” och ger “glansigt, friss-fritt och friskt hår”.

Var köper du en Cloud Nine plattång?

Cloud Nine plattänger finns att köpa hos en rad olika återförsäljare i Sverige. Här är några av de mest populära:

  • Eleven
  • Lyko
  • Nordicfeel
  • Blush
  • Kicks

Du kan även köpa Cloud Nine plattänger direkt från Cloud Nines egen webbshop.

Erbjuder Cloud Nine garanti på plattänger?

Ja, Cloud Nine erbjuder 1 års garanti på deras plattänger. Det är ungefär industristandard för plattänger och vi ser samma årsgaranti hos de flesta tillverkare.

Hur skiljer sig Cloud Nine plattänger från andra?

Cloud Nine plattänger skiljer sig från andra plattänger på flera sätt. Det mest utmärkande är kvaliteten. Cloud Nine plattänger är tillverkade av riktigt högkvalitativa material, och det finns modeller både med keramisk beläggning och titanplattor. Det här gör att de håller längre och ger bättre resultat.

Hur bra är Cloud Nine’s plattänger i pris och värde?

Cloud Nines plattänger är generellt sett högt värderade i pris och värde. De är tillverkade av högkvalitativa material och har en rad funktioner som gör dem mer användarvänliga och effektiva. Med det kommer de också till högre prislappar.

Hur jämför sig Cloud Nine plattänger mot andra märken?

Cloud Nine plattänger är generellt sett jämförbara med andra högkvalitativa plattänger från kända varumärken, till exempel GHD, Babyliss och Dyson. Alla dessa märken erbjuder plattänger som är tillverkade av högkvalitativa material, har en rad funktioner som gör dem mer användarvänliga och effektiva, och ger bra resultat.

Cloud Nine plattång test

Test av Cloud Nine plattänger: så gjorde vi

För att göra vårt test av Cloud Nines alla plttänger tittade vi först och främst på vad de erbjöd. Vi tog sedan en titt på vad föregående kunder skrivit om de, och tittade på produkternas beskrivningar. Utifrån det vi läst satte vi sedan ihop våra egna recensioner om alla plattängerna.

Källor