Dermalogica ögonkräm bäst i test

Dermalogica ögonkräm bäst i test

Mikaela Höstfors

Är du också på jakt efter Dermalogica ögonkräm bäst i test? Då har du kommit till rätt sajt! Nedan letar vi fram den allra bästa Dermalogica ögonkrämen för dina behov. Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt val lite till som du hittar mot slutet av artikeln. Så vad väntar du på egentligen? Sätt igång och läs vår topplista!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Dermalogica ögonkräm bäst i test

1. Dermalogica multivitamin power firm

2. Dermalogica age reversal eye complex

Bäst i test

Mest kraftfull mot rynkor

Dermalogica “multivitamin” ögonkräm – bäst i test!

En silvrig tub med ögonkräm från Dermalogica som kallas för "multivitamin power firm"
Fjäderlätt
Mjuk
Otroligt effektiv mot linjer och rynkor

Den vi utser till titeln Dermalogica ögonkräm bäst i test är den här som kallas “MultiVitamin Power Firm”. Den har en otrolig formula för mogen hud som verkligen tar bort linjer och rynkor på ett effektivt sätt.

Krämen agerar utslätande, skyddande och reparerande för hy som har solskador. Även under kortare perioders användning ser man faktiskt resultat i form av mindre synliga linjer kring ögonen! Rekommenderas mycket varmt av oss på The Beauty Room.

Mest kraftfull mot rynkor: Age Reversal eye complex

En vit tub med age reversal eye complex tillverkad av Dermalogica
Innehåller retinol
Motverkar torrhet
Aktiva peptider

Dermalogicas mest effektiva anti-rynkkräm för ögonen är den här som kallas “Age Reversal Eye Complex”. Den motverkar pigmentförändringar, fina linjer och rynkor med hjälp av sin mycket kraftfulla behandling. Den innehåller bland annat retinol vilket har en kliniskt bevisad effekt mot rynkor.

Dessutom får den torr hud runt ögonen att se pigg och fräsch ut igen!

Vanliga frågor

Vad gör Dermalogica ögonkräm för huden?

Dermalogica ögonkräm är utformad för att återfukta, skydda och återställa huden kring ögonen. Den hjälper till att minska synligheten av fina linjer, mörka ringar och svullnader.

Är Dermalogicas ögonkräm lämplig för alla hudtyper?

Ja, Dermalogica erbjuder flera olika ögonkrämer för att passa olika hudtyper och behov. De har produkter som passar känslig, torr, fet och kombinerad hud.

Hur ofta bör man byta ut sin Dermalogica ögonkräm?

En tub Dermalogica ögonkräm bör i genomsnitt räcka i cirka 3-4 månader vid daglig användning. Det är bäst att byta ut den när den är slut såklart, alternativt efter 9-12 månader för att säkerställa dess effektivitet.

Bästa Dermalogica ögonkrämen

Så hittar du den bästa ögonkrämen från Dermalogica

Är du på jakt efter den perfekta ögonkrämen? Har du hört talas om Dermalogica och dess prisvinnande produkter, men vet inte vilken som skulle passa dig bäst? Då har du kommit rätt! Denna guide kommer att ta dig igenom allt du behöver veta för att göra det bästa valet av Dermalogica ögonkräm för dina specifika önskemål.

Effektiviteten

Det allra första att titta på när du väljer en Dermalogica ögonkräm är hur effektiv den är. Dermalogica är känt för sina kvalitativa produkter, men det är viktigt att hitta en produkt som passar just dina behov. Ännu viktigare än vanligt eftersom de är så pass dyra!

Om du har mörka ringar runt ögonen, vill du kanske överväga deras Stress Positive Eye Lift. Denna kräm är särskilt utformad för att reducera mörka ringar och påsar under ögonen, samtidigt som den mjukgör huden.

Om det är fina linjer och rynkor som bekymrar dig mest, kan Age Reversal Eye Complex vara rätt val för dig. Den innehåller retinol, ett kraftfullt anti-aging ämne, som hjälper till att bekämpa tecken på åldrande.

Ingredienserna

Det är viktigt att titta på vilka ingredienser som finns i de olika ögonkrämerna. Alla Dermalogica produkter är fria från konstgjorda färger och dofter, och företaget är engagerat i att skapa veganska produkter.

Den tidigare nämnda Stress Positive Eye Lift innehåller bland annat ingredienser som arktiska alger och hyaluronsyra, vilka arbetar för att både återfukta och förbättra hudens elasticitet.

Age Reversal Eye Complex har, förutom retinol, också vitaminer och peptider som bidrar till att stärka huden och minimera tecken på åldrande.

Egenskaper hos Dermalogicas ögonkrämer

Sist men inte minst, titta på ögonkrämens egenskaper. Alla har olika preferenser när det kommer till konsistens, doft och hur krämen känns på huden.

Enligt många är Intensive Eye Repair, en annan populär Dermalogica ögonkräm, idealisk för dem som föredrar en tjockare kräm.

För dem som föredrar en lättare konsistens kan Total Eye Care SPF15 vara ett bra alternativ. Denna produkt har även solskyddsfaktor, vilket gör den särskilt lämplig för daglig användning.

Dermalogica ögonkräm bäst i test

  • Bästa Dermalogica ögonkrämen: MultiVitamin power firm
  • Nr 2: Dermalogica Age Reversal eye complex

Till topplistan!

Dermalogica ögonkräm test

Så gjordes vårt Dermalogica ögonkräm test

Vi påbörjade vårt Dermalogica ögonkräm test med att titta på vad som fanns där ute. De erbjuder inte överdrivet många ögonkrämer, så vi valde bara ut två stycken vi tyckte platsade på en topplista.

Vi tittade sedan på produkternas recensioner och beskrivningar från Dermalogica själva. Med hjälp av informationen vi hittat där satte vi sedan ihop våra egna recensioner om alla ögonkrämerna. Här valde vi att ta med både dess positiva och negativa sidor på ett så nyanserat sätt som möjligt.

Källor