La Roche-Posay ögonkräm bäst i test

La Roche Posay ögonkräm bäst i test

Mikaela Höstfors

Är du också ute efter La Roche Posay ögonkräm bäst i test? Vilken tur! I den här artikeln letar vi fram den allra bästa ögonkrämen från La Roche Posay. Så vad väntar du på egentligen? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webshoppar. Läs vår annonspolicy här!

La Roche Posay ögonkräm bäst i test

1. La Roche Posay toleraine ögonkräm

2. La Roche-Posay hydraphase ögonkräm

Bäst i test

Bäst mot mörka ringar

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

La Roche Posay “Toleriane” ögonkräm – bäst i test!

En vit flaska ögonkräm tillverkad av La Roche-Posay
Stärker huden
Skonsam
Passar alla hudtyper

Detta är deras klassiska kräm för ögonen, men också den vi utser till La Roche Posay ögonkräm bäst i test! Med sin ypperliga förmåga att lugna och återfukta ögonområdet finns det inget annat än att älska den.

Som du säkert redan vet fokuserar La Roche på att tillverka så skonsamma produkter som möjligt – det gäller även denna gång. Produkten är nämligen fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym och parabener. Det gör den optimal för alla hudtyper!

Bäst för mörka ringar: Hydraphase

En mintgrön tub med ögonkräm tillverkad av La Roche Posay som kallas för "hydraphase"
Tar bort mörka ringar & påsar
Lätt formula som torkar in snabbt
Bra återfuktning

Den här ögonkrämen ger ordentlig återfuktning kring ögonområdet. Det gör att torra linjer, påsar och mörka ringar försvinner redan efter några användningar! Det är verkligen den optimala ögonkrämen från La Roche Posay om man ser trött ut ofta.

Dessutom är återfuktningen långvarig och hjälper till att motverka torr hud runt ögonen även den dagen man glömmer använda den. Rekommenderas verkligen varmt av oss på The Beauty Room!

Vanliga frågor

Vad gör La Roche-Posay ögonkräm speciell?

La Roche-Posays ögonkrämer är speciella tack vare dess dermatologiskt testade formula som ofta är fri från parabener, parfym och andra potentiellt irriterande ämnen. De innehåller också nästan alltid termalskt källvatten, känt för sina naturligt lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper.

Är La Roche-Posay ögonkräm lämplig för känslig hud?

Ja, La Roche-Posay ögonkräm är utformad för att vara lämplig även för känslig hud. Deras produkter är oftast allergitestade, parfymfria och icke-komedogena, vilket minskar risken för hudirritation och allergiska reaktioner.

Hur används La Roche-Posay ögonkräm?

La Roche-Posay ögonkräm bör appliceras försiktigt runt ögonområdet. Börja dock med att rengöra huden ordentligt. Sedan tar du en liten mängd av krämen och applicerar den med fingertopparna genom att klappa lätt runt ögonen, utan att dra eller gnugga huden.

Hur ofta bör jag använda La Roche ögonkräm?

Det rekommenderas generellt att använda La Roche ögonkräm två gånger dagligen, på morgonen och på kvällen, för bäst resultat.

Bästa ögonkrämen från La Roche-Posay

Vad gör La Roche Posay’s ögonkrämer så bra?

Ingredienser av högsta kvalitet

Det första som sätter La Roche-Posay’s ögonkrämer i en klass för sig är deras engagemang för högkvalitativa ingredienser. Företaget är särskilt känt för att använda termalvatten som bas för sina produkter, vilket är känt för sina lugnande och mjukgörande egenskaper. Detta, kombinerat med andra nyckelingredienser som retinol och hyaluronsyra, gör att deras ögonkrämer kan:

  • Reducera synligheten av rynkor och fina linjer
  • Förbättra hudens elasticitet
  • Ge riktigt bra återfuktning

Deras produkter innehåller heller inga parabener, vilket gör dem skonsamma även för känslig hud.

Forskning & utveckling

Något som särskiljer La Roche-Posay från konkurrenterna är deras fortsatta engagemang i forskning och utveckling. De strävar efter att hela tiden förbättra sina produkter, vilket gör att deras ögonkrämer alltid är i framkant när det kommer till skönhetsvetenskap.

Resultat du kan se och känna

Vad som verkligen gör La Roche’s ögonkrämer exceptionella är att de levererar resultat. Oavsett om du letar efter en som bekämpar ålderstecken eller bara vill ge din hud bra återfuktning, kan du lita på att La Roche-Posay kommer att ge dig de resultat du söker.

Med La Roche, kan du alltid vara säker på att du får en ögonkräm som är skonsam, effektiv och skapad med ditt bästa intresse i åtanke. Prova själv och upplev skillnaden!

La Roche ögonkräm bäst i test

  • Bästa ögonkräm från La Roche Posay: Toleriane Dermallergo
  • Nr 2: La Roche-Posay hydraphase HA

Till topplistan!

La Roche-Posay ögonkräm test

Så gjorde vi vårt test av La Roche Posay’s ögonkrämer

För att utföra vårt test av La Roche Posay’s ögonkrämer tittade vi först och främst på vad de hade. Tyvärr fanns inte särksilt många, men vi tänkte att det nog var bäst att recensera de ändå. För att skapa en bild om hur de fungerade tittade vi då på produktbeskrivningar och recensioner från tidigare kunder. Utifrån den informationen kunde vi enkelt sätta ihop våra egna recensioner om ögonkrämerna.

Källor