Halskräm bäst i test

Halskräm bäst i test – 3 bästa halskrämerna!

Mikaela Höstfors

Halskrämer är riktigt bra för att strama åt huden på halsen. Det är faktiskt på halsen som de första ålderstecknen syns! I den här artikeln upptäcker vi marknadens 3 bästa halskrämer och jämför deras effektivitet, ingredienser och priser. Dessutom ger vi svar på vilken halskräm som är bäst i test.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar. Läs mer om vår annonspolicy här!

Halskräm bäst i test

Bäst i test: Maria Åkerberg halskräm

Maria Åkerberg “Neck & Décolletage cream”
Prisvärd
Bra resultat
Naturliga ingredienser
Går in i huden bra
Ofta slutsåld

Last updated: 2024-04-15 20:26:49

Den bästa halskrämen är Maria Åkerbergs “Neck & Décolletage cream” som bland annat innehåller Bakuchiol för att stimulera kollagenproduktion och återfukta. Förutom den låga prislappen har den också en rik konsistens som går in i huden på riktigt.

Bakuchiol är naturens egna retinol och vi på The Beauty Room gillar även Maria Åkerbergs andra ingrediensval här. Den innehåller bland annat Morotsfrö- och neroliolja för att lugna huden. Morotsfröoljan jobbar tillsammans med en annan olja, Olibanumolja för att verka åtstramande. Dessa ingredienser ger verkligen fantastiska resultat, och vi älskar den!

En riktigt bra halskräm som verkligen inte kostar skjortan! En varm rekommendation från oss på kontoret.

Bäst premiumval: Dermalogica halskräm

Dermalogica “Neck Fit Contour Serum”
Kraftfull effekt på struktur, spänst och fina linjer
Dryg
Mjukgörande
Skyddande
Dyr

Dermalogica är känt världen över för sin uppstramande body lotion, och även denna gång har de kommit ut med en riktigt bra produkt! Det är en direktverkande halskräm som direkt visade resultat. Den hade tagit bort en del linjer runt halsen och det såg nästan ut som att halsen fått ett “lyft”.

Serumet ska enligt de själva förbättra hudstrukturen med retinolliknande resultat. Dess ingredienser inkluderar bland annat rågkorn och antioxidanter.

Med Dermalogica’s “Neck Fit Contour Serum” får man resultat efter ungefär en månad. Då blir huden mer synligt spänd.

Det enda vi på The Beauty Room ser som negativt med Dermalogica är prissättningen. Den här lilla tuben kostar 1000 kr, men till deras försvar är den också väldigt dryg. I och med att det är en serum-liknande kräm behövs endast några droppar per användning.

Bästa billiga halskräm: Jabushe halskräm

Jabushe “Neck & Décolletage Firming Cream”
Prisvärd
Förbättrar fasthet och elasticitet
Q10
Tillverkad i sverige & vegansk
Finns knappt i fysiska butiker

Last updated: 2024-04-15 20:26:58

Jabushe är ett svenskt varumärke som gör en hel serie hudvårdsprodukter med patenterad formula. Vi kan absolut säga att deras formula för halskrämer håller måttet!

En såg inte särskilt stor skillnad vid första applicering. Men efter ungefär en veckas användning var resultatet glasklart! Den hade absolut förbättrat hudens fasthet och tagit bort en del linjer, ungefär som en face tightener.

Enligt Jabushe själva ska den dessutom skydda mot hud-åldrande orsakat av UV-strålar. Ett stort plus från oss!

Vad är en halskräm?

En halskräm är en skönhetsprodukt som arbetar för att strama åt huden på halsen och motverka ålderstecken.

Hur mycket kostar en halskräm?

Halskrämer är faktiskt dyrare än vad man tror, antagligen på grund av dess dyra ingredienser. Förvänta dig att betala från 400kr och uppåt för en tub halskräm.

Vad gör halskrämer?

Halskrämer jobbas in i huden för att strama åt och återfukta halsen. Eftersom att de stramar åt huden får det alltså bort en del linjer och rynkor på halsen.

Bästa halskrämen

Hur väljer man den bästa halskrämen?

Den bästa halskrämen hittas faktiskt genom att testa en drös olika produkter. Alla hudvårdsprodukter behöver inte fungera lika bra på alla hudtyper. Därför är det absolut bästa alternativet att du helt enkelt testar en i taget och ser vilken du tycker om bäst. Om du inte kan göra det rekommenderar vi att du tittar på följande kriterier;

Vilka ingredienser har använts?

Visst, du är ingen dermatolog och kan omöjligt hålla koll på vilka ingredienser som är bra eller dåliga. Här är några bra ingredienser för just halskrämer;

  • Vitamin E
  • Rågkorn
  • Oljor som Shea Butter eller fröoljor
  • Retinol

Är innehållet veganskt?

Man behöver förstås inte vara vegan bara för att man väljer veganska hudvårdsprodukter. Men någon gång kan man ju tänka på djuren, eller hur? Inte nog med det, vegansk hudvård är ofta ett snällare alternativ mot dig som allergiker eller har känslig hud. De är ofta också extra-berikade på vitaminer och antioxidanter. Alltså en bättre produkt överlag!

Vad säger andra kunder?

Titta på vad andra kunder säger om halskrämen! Det ger en bra överblick hur krämen faktiskt presterat, inte bara vad tillverkaren har att säga om den. Tänk dock på att en del krämer tar några dagar innan de visar sina faktiska underverk. Håll därför ett öga öppet för de recensioner som kanske bara skrivit en eller två meningar – hoppa över vad de har att säga.

Halskräm test

Hur gjorde vi vårt halskräm test?

Vi började vårt halskräm test med att utgå från egna erfarenheter. Jag vet själv vilka krämer som fungerar och inte eftersom jag ofta rekommenderar de till mina kunder. Jag beställde tre av mina favorit-krämer för att testa de ordentligt.

Jag måste säga att jag faktiskt själv blev förvånad över hur bra de fungerade! En del av krämerna visade resultat redan efter första användningen. Oavsett hur bra de var vid första användningen testade jag alla krämer individuellt i en månads tid vardera. Först då kunde jag skriva ordentliga recensioner om de.

För att avsluta testet rangordnades de olika krämerna på topplistan. Vinnaren var faktiskt det billigaste alternativet den här gången, oväntat! Några av de kriterier som jämfördes mellan produkterna var effektivitet, pris, och såklart förmåga.

Källor