Face tightener bäst i test

Face tightener bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Mikaela Höstfors

Är du också ute efter face tightener bäst i test? Då är detta din slutdestination! Nedan går vi nämligen över de allra bästa face tighteners på marknaden.

Men med alla olika produkter och varumärken som finns kan det vara svårt att veta vilka som verkligen lever upp till sina löften. Därför har vi skapat detta bäst i test där vi redovisar de fem bästa face tighteners vi kunnat hitta.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Face tightener bäst i test

1. M Picaut gold magician firming oil

2. Avant body cream

3. Doctor babor tightening cream mask

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

M Picaut firming oil – testvinnare!

M Picaut gold magician firming oil

Vinnaren av vårt bäst i test M Picaut med anti age-serumet Gold Magician Firming Oil. Produkten lever upp till sitt namn och är närmast magisk med sin effektiva sammansättning. Naturliga A-vitaminer från havtorn och nyponros ger huden en fantastisk lyster samtidigt som fina linjer reduceras. Åldrande hud tillförs även fukt med hjälp av squalane och phytosteroler ökar dess spänstighet genom att stimulera kollagenproduktionen.

Eftersom det är viktigt att förebygga framtida skador på huden innehåller serumet även karotenoider som ger ett effektivt skydd mot föroreningar och skadligt blått ljus. Produkten är även förpackad i en lyxig flaska med pipett för smidig dosering.

Avant tightening body cream

Avant RNA anti-age kräm

Om du tycker att hela din hud är värd att vårdas på samma sätt som ditt ansikte är denna kroppskräm en fantastisk lösning. Den innehåller samma effektiva ämnen som du oftast hittar i ansiktskrämer och verkar för att ge din hud ett yngre utseende. Resultatet blir en fastare hud med mindre rynkor och mörka fläckar blir mindre synliga. Du får en jämnare hudton och slapp hud får en bättre spänst.

Produkten har dessutom exfolierande egenskaper som gör att döda hudpartiklar avlägsnas varsamt samtidigt som ny fräsch hud blir synlig. Dessutom innehåller krämen hyaluronsyra som har en omedelbar plumpande effekt och verkar för att återfukta huden på djupet.

Babor face tightener mask

Doctor babor tightening cream mask

Denna näringsgivande mask är det perfekta valet om du vill pyssla om din hud lite extra. När krämen kommer i kontakt med huden förvandlas den till olja och ger en lätt värmande effekt. Uttryckslinjer mjukas upp med hjälp av zanthoxylum extrakt och en signalpeptid som minskar små spänningar i huden. Din hud blir dessutom återfuktad på djupet av marint kollagent som har en fyllande verkan.

Det exklusiva ämnet galactomannan från taraträdet ökar hudens spänst och ger ett omedelbart lyft. Syftet med denna mask är att göra huden jämnare och slätare samtidigt som den ger vårdande näring till torr hud.

Löwengrip anti-age firming mask

Löwengrip anti-age firming mask

All mogen hud mår bra av hudvård som innehåller fuktgivande och cellstimulerande ämnen. Denna anit age-mask från Löwengrip har en väl sammansatt formula som är anpassad att användas nattetid då hudens regenereringsprocess är som mest aktiv. Eftersom det bidrar till att hudvårdande ämnen når sin maximala potential så passar sig produkten för dig som önskar snabb effekt.

Hudens fuktnivåer fylls på av lågmolekylär hyaluronsyra och stärkande ceramider ger ett ihållande resultat. Krämen innehåller dessutom jästextrakt som ökar hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Last updated: 2024-04-23 17:55:08

Clarins extra-firming

Clarins extra-firming energy

Dagkrämen från det välkända varumärket Clarins är särskilt anpassad för livlös och åldrande hud. De har tidigare figurerat i vårt test av mascaror för äldre, och även denna produkt gav bra resultat. De energigivande ingredienserna gör att huden återfår sin ungdomliga lyster samtidigt som dess textur jämnas ut.

Med hjälp av regenererande egenskaper från den ekologiska kängurublomman verkar krämen spänstgivande och ger huden fyllighet. Dessutom är produkten försedd med ekologiskt havresocker som tillsammans med ekologisk mitracarpus-extrakt gör huden slät och ger den ett lyft.

Clarins har även tillsatt sitt speciella “anti-pollution complex” som ger huden ett skydd mot yttre påfrestningar. Produkten är avsedd för daglig användning och effekten ökar med tiden.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar face-tightener-krämer?

Priset beror helt på vilket märke du väljer och vad du är beredd att betala. Exklusiva produkter från välkända märken kostar vanligen mellan 500-1000kr men du kan även hitta krämer till lägre pris.

Vad gör face-tightening-krämer?

Syftet med krämen är att den ska verka uppstramande och ge ett slätare utseende. Vanligtvis tillsätts aktiva ingredienser som ökar hudens elasticitet och fyller ut linjer.

Bäst face tightener

Hur hittar man den bästa face tightenern?

Du bör tänka på följande om du vill hitta den bästa face tightenern.

  • Problemområden – Köp en kräm som fokuserar på dina hudproblem. Vissa är skapade särskilt för att släta ut rynkor runt ögonen och andra är till för hela ansiktet.
  • Sammansättning – Välj en kräm med flera ingredienser som verkar på olika sätt. Samtidigt som krämen behöver innehålla uppstramande ämnen är det även viktigt att huden tillförs fukt.
  • Typ av kräm – Det är vanligt att face tighteners kräver solskydd på dagen då de verksamma ingredienserna annars kan skada huden. Fundera på om det passar dig bra eller om du kanske hellre ska välja en nattkräm, eller enbart en halskräm.

Bakgrunden till face tighteners

Redan i 25-årsåldern börjar hudens produktion av elastin och kollagen att minska.* Det gör att hudens elasticitet försämras med linjer och slapp hud blir följden. Face tighteners är krämer inriktade särskilt på att strama upp huden och ge den ett yngre utseende. Med aktiva ingredienser kan hudens egen produktion av viktiga ämnen öka takten igen samtidigt som näring tillförs. Resultatet blir en slätare hud med mer lyster.

Face tightener test

Hur gjorde vi vårt test av face tighteners?

Vi har baserat detta test på produktbeskrivningar som vi granskat noggrant och jämfört olika egenskaper. Genom att identifiera vilka ingredienser och effekter som är önskvärda av en face tightener har vi kunnat välja ut de olika produkterna. Men vi har även tagit stor hjälp av tidigare kunders bedömningar. Deras recensioner har varit guld värda i vårt test då deras ord vägt mycket tungt för oss. Om tidigare kunder vittnar om fantastiska resultat så känner även vi oss trygga med att förmedla det vidare.

Källor