Intimdeodorant bäst i test

Intimdeodorant bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Mikaela Höstfors

Är du också ute efter intimdeodorant bäst i test? Då är detta definitivt sista stället du letar! Vi har nämligen knåpat ihop en topplista över de absolut bästa modellerna.

De flesta använder deodorant anpassad för armhålorna men alla har ännu inte upptäckt fördelarna med intimdeodorant. Eftersom vi även har svettkörtlar i ljumskarna är det inte konstigt att vi börjat behandla lukten även där. Om du vill veta vilka deodoranter som är bäst på marknaden just nu ska du kolla in vårt exklusiva bäst i test för intimdeodoranter.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för eleven.se, nordicfeel.se, meds.se, bangerhead.se, apohem.se

Intimdeodorant bäst i test

1. Lavilin intimdeodorant

2. Ellen Deo spray

3. DeoDoc intimspray

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Lavilin intimdeodorant – testvinnare!

Lavilin intimdeodorant

Vinnaren av vårt test är intimdeodoranten från Lavilin som har allt du kan begära för att hålla dina intima områden fräscha. Deodoranten är en praktisk spray som gör den lätt att applicera och ger en lugnande effekt på huden. Samtidigt som den neutraliserar dålig lukt ger den ett långvarigt skydd genom att motverka bakterier.

Ingredienserna är noggrant utvalda för att ge en skön effekt som är snäll mot huden. Kamomill är avslappnande för huden (även känt som ett avslappnande te) och trollhassel har en mjukgörande effekt. Dessutom innehåller intimdeodoranten probiotika som verkar för en hälsosam bakterieflora, samt nyttiga mineraler och antioxidanter.

Ellen deo spray

Intim deodorant spray från märket Ellen

Denna deodorantspray från Ellen är speciellt tillverkad för att användas i ljumskarna där vi har svettkörtlar precis som i armhålorna. För att vara så mild som möjligt för huden är sprayen helt parfymfri. Ändå neutraliserar den effektivt oönskad lukt och fräschar upp mellan tvättarna.

Dess näringsgivande innehåll stärker hudbarriären och återfuktar med hjälp av mjölksyra. Det gör den också perfekt att använda efter ladyshaven eller vaxningen. Den milda sammansättningen minskar även irritation samt stödjer hudens goda bakterier och verkar pH-balanserande. Sprayen är skapad för att kunna användas vid behov eller i förebyggande syfte. Produkten passar till och med veganer!

DeoDoc intimdeodorant

DeoDoc spraydeodorant för intima områden

Intimdeodoranten från DeoDoc är parfymfri och skapad för att fräscha upp dina privata områden. Ett problem för många kan vara att deodoranter orsakar sveda vid nyrakad hud eller efter användning av hårborttagningskräm. Men med denna spray behöver du inte oroa dig även om du nyss trimmat dig. Med sina milda ingredienser passar den sig nämligen utmärkt att användas på nyrakade områden. För din säkerhet är den gynekologiskt testad och uppfyller alla krav på en intimdeodorant.

Den har ett balanserat pH-värde och bekämpar samtidigt effektivt svettningar. Varumärket har gott rykte och är tillverkat av kvinnliga läkare som skapar produkter speciellt framtagna för den känsliga huden under menopaus.

Last updated: 2024-04-23 18:04:52

myATTD intimdeodorant

MyATTTD intim spraydeo

Denna intimsprayen från myATTD doftar ljuvligt av mysk, friskt äpple och blommig grönska. Deodoranten är framtagen för att kunna användas dagligen och har en mycket mild formula. För din bekvämlighet är den dessutom snabbtorkande och lätt att applicera. Sprayen hjälper till att balansera hudens pH-värde och ger en fräsch känsla. Med en speciell typ av rapsolja kallad “Canola oil” skyddas huden och återfuktas på djupet.

Oljan innehåller dessutom essentiella fettsyror som hjälper till att återuppbygga hudens skyddsbarriär och förbättra dess motståndskraft. Sammantaget kommer denna intimdeodorant att lämna din hud starkare än innan och med en härlig svettfri doft.

Last updated: 2024-04-23 18:04:52

Australian bodycare intim-duo

Intimtvätt och intimdeodorant i samma paket från Australian Bodycare

För dig som vill ha en väl rengjord hud på ett naturligt sätt är detta paket ett måste. Du får inte bara en deodorant utan även en praktisk intimtvål som gör att du kan känna dig riktigt fräsch. Produkterna innehåller naturlig tea tree olja som är känd för sina antiseptiska och välgörande egenskaper.

Resultatet blir ren och återfuktad hud med en neutraliserad doft. Paketet är anpassat för användning vid flera olika tillstånd som inkontinens, kraftiga flytningar och slidkatarr. Den passar sig dessutom mycket bra vid intima problem förknippade med övergångsåldern.

För dig som är i klimakteriet; kolla in vår face tightener bäst i test lista!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en intimdeodorant?

Det går inte att säga ett exakt pris på hur mycket en intimdeodorant kostar då det skiljer sig mellan olika märken. Men normalt sett ligger priset mellan 100-400kr.

Är det skadligt?

Det är inte skadligt att använda intim-deodorant. Tvärtom så kan den verka välgörande för huden. Men det är viktigt att följa producentens anvisningar och inte överanvända produkten.

Torkar det ut huden?

Nej. Intimdeodoranter skiljer sig från till exempel tvål i den mån att de inte torkar ut huden. De är utformade för att användas till vardags och håller därför hudens fukt intakt.

Bästa intimdeodoranten

Hur hittar man den bästa intimdeodoranten?

För att du ska hitta den bästa intimdeodoranten bör du detta i åtanke.

  • Användningsområde – Tänk på att produkterna kan vara anpassade för specifika områden. En del går att använda på hela ditt intima område och vissa är endast skapade för att användas i ljumskarna.
  • Dina behov – Fundera på om du har speciellt känslig hud. Då kan en parfymfri och särskilt mild variant passa bäst.
  • Ta hjälp – Var inte rädd för att ta hjälp av en expedit eller rådfråga vänner, då olika produkter kan vara anpassade för särskilda problem. Om du till exempel endast har problem med doften kan du lika gärna använda en god parfym på resterande kroppsdelar för en bättre doft.
Intimdeodorant test

Hur gick vårt intimdeodorant test till?

För att skapa ett tillförlitligt test har vi noggrant gått igenom produktbeskrivningar och jämfört olika märken. Genom att väga in de olika sammansättningarna har vi valt produkter med ingredienser som har beprövade egenskaper. Men den avgörande faktorn har varit tidigare kunder och deras bedömningar. Eftersom våra beräkningar stöds av deras recensioner och verkliga upplevelser kan vi känna oss mycket tillfreds med testresultatet som vi valt att dela med oss av.

Källor