Jade roller bäst i test

Jade roller bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Mikaela Höstfors

Är du ute efter jade roller bäst i test? Då är detta sajten för dig! Nedan hittar du den allra bästa jade rollern för dina behov.

I tusentals år har Kina dragit nytta av jade rollerns hudvårdande egenskaper. Trots detta är det först på senare tid som vi i västvärlden blivit medvetna om dess effekter. En ansiktsroller är vanligtvis tillverkad i någon typ av halvädelsten. Rollern känns svalkande mot huden och kan öka blodcirkulationen som är viktig för hudens näringsupptag. Samtidigt stimuleras lymfsystemet och kan minska svullnader.

Det finns många olika ansiktsrollers på marknaden där både form och material varierar. För att du ska hitta den bästa jade rollern för dig har vi gjort detta test där vi listar de fem bästa produkterna just nu.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för bangerhead.se, lifebutiken.se, apohem.se & lookfantastic.se

Jade roller bäst i test

1. EcoTools jade roller

2. ESPA jade roller

3. Bangerhead texturerad jade roller

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

EcoTools Jade roller – bäst i test!

EcoTools jade roller

Vinnaren av vårt bäst i test är ansiktsrollern från EcoTools. Rollern är tillverkad i 100% äkta jade, vilket är mycket fördelaktigt då stenen anses ha en balanserande energi som bidrar till att hålla huden i harmoni. Rollern har en mycket praktisk design då den har en sten i vardera ände.

På ena sidan har du en större som passar för hela ansiktet och på den andra sidan finns en mindre som anpassad för huden kring ögonen. EcoTools är välkända för sina naturliga produkter och innovativa miljötänk. Alla deras produkter är dessutom helt veganska och certifierade av PETA.

ESPA Jade roller

ESPA jade roller

Ansiktsrollerna från ESPA är tillverkad i aventurin som är en halvädelsen. Den har en vacker grön nyans och verkar kylande vid kontakt med huden. Denna roller är perfekt för “puffig” hud som behöver lugnas och slätas ut. Den har dubbla ändar vilket är en stor fördel när du vill behandla olika stora områden. Rollern kommer i en fin liten låda och den praktiska förvaringspåsen ger en lyxig känsla. ESPA har nöjda kunder över hela världen och deras Jade roller är inget undantag. Deras holistiska filosofi gör dem väl lämpade att tillhandahålla Jade rollers av hög kvalitet som ger resultat.

Last updated: 2024-04-23 14:35:09

Bangerhead roller med textur

Bangerhead texturerad jade roller

Denna roller från Bangerhead är unik med sin innovativa design. Istället för en slät yta så har den en textur som ökar den dränerande effekten. Det gör denna roller perfekt för svullna ansikten då lymfvätskan stimuleras till rörelse och ger ett uppfräschande resultat (ungefär på samma sätt som aloe vera gel). Särskilt vanligt är det att vätska ansamlas runt ögonen och genom att nyttja den mindre rollern kan den tunna huden få sig ett lyft. Denna ansiktsroller är perfekt för dig som vill ha något utöver det vanliga och önskar snabba resultat.

Bangerhead är en av Nordens största försäljare av skönhetsprodukter och är med sina nöjda kunder ett säkert val för dig som söker varor av kvalitet.

Last updated: 2024-04-23 14:35:09

Bangerhead “Jade eye”

Bangerhead jade eye

Detta massageredskap är speciellt utformat för den känsliga huden runt ögonen som oftast behöver särskilt försiktig omvårdnad. Med sitt “svampformade” utseenden får du ett bra grepp samtidigt som det släta och rundade materialet fokuserar på en förbättrad cirkulation.

Dessutom är redskapet perfekt för att släta ut fina linjer och minska svullnader. Även du med mörka ringar kan ha god användning av denna produkt. Det är sammantaget det optimala massageredskapet för dig som vill ha ett naturligt ögonlyft.

Last updated: 2024-04-23 14:35:10

Bangerhead Gua sha & roller

Bangerhead gua sha & roller

Detta set från Bangerhead har allt du kan önska i massageväg för ditt ansikte. I paketet ingår en klassisk ansiktsroller samt en Gua sha som är känd för att få igång kroppens lymfsystem på nolltid. Både roller och Gua sha är tillverkade i rosenkvarts som är en vackert ljusrosa halvädelsten.

Den sägs ha en stark kärleksfull energi och används flitigt inom hudvård för sin påstådda rynk-reducerade effekt.

Är du intresserad av annat anti-aging? Kolla in vår koreansk hudvård bäst i test lista!

Gua sha stenen är lätt hjärtformad för att du ska få ett bra grepp och samtidigt kunna massera ansiktet med lätta rörelser.

SE PRISET HÄR!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en jade roller?

Vad du får betala för en jade roller varierar och beror bland annat på vilket material som används. Men vanligtvis kostar en jade roller mellan 200-500kr.

Vad gör en jade roller?

En jade roller ska i första hand öka blodcirkulationen i huden och dränera vätskeansamlingar genom att aktivera lymfsystemet. Stenarna som används påstås även ha en spirituell mening.

Bästa jade rollern

Hur hittar man den bästa jade rollern?

För att hitta den bästa jade rollern bör du tänka på följande.

  • Design – Fundera på om du vill ha en klassisk roller med en slät yta eller en med struktur. En slät yta anses vara mjukare mot huden medan en strukturerad kan ha mer effekt. Om du väljer en variant med textur rekommenderar vi att du också köper en ansiktsångare (ansiktsångare bäst i test här!), för att vara mer skonsam mot huden.
  • Typ av sten – Om du är spirituellt lagd kanske du vill kolla vad de olika stenarna har för betydelse så att du väljer en av ett material som passar dig.
  • Kvalitet – De rollers som är av kända märken har oftast bättre kvalitet än andra, men kostar även därefter.
Jade roller test

Hur gick vårt jade roller test till?

Vårt jade roller test är baserat på produktrecensioner och tidigare kunders bedömningar. Genom att kolla på mängder av recensioner har vi kommit fram till vilka produkter som kunderna varit mest nöjda med. Samtidigt har vi kunnat jämföra de olika produkternas egenskaper genom att läsa deras produktbeskrivningar. Med vår gedigna efterforskning känner vi oss trygga med att rekommendera produkterna som vunnit en plats i vår lista.

Kolla även in vårt serum mot pigmentfläckar test för att få ännu bättre hy!

Källor