Kérastase hårolja bäst i test

Kérastase hårolja bäst i test – hitta bästa Kérastase-håroljan!

Petra Ljunghov

Är även du på jakt efter Kérastase hårolja bäst i test? Då är detta guiden för dig! Nedan hittar du en topplista över de allra bästa håroljorna från Kérastase. Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt val lite ytterligare i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Kolla in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy.

Kérastase hårolja bäst i test

1. Kérastase "L'huile rose"

2. Kérastase "Elixir Ultime Originale"

3. Kérastase hårolja med parfym

Bäst i test

Drygast

Bäst doft

Kérastase “L’huile rose” hårolja – bäst i test!

En rosa flaska hårolja tillverkad av Kérastase som heter "elixir ultime l'huile rose"
Fin glans
Gör håret otroligt mjukt
Passar alla hårtyper & färgat hår

Den vi tycker är av absolut toppklass, och även utser till Kérastase hårolja bäst i test är deras rosa “L’huile rose”. Den får håret att bli mjukt, glansigt och lufsigt på en och samma gång! Samtidigt blir det lättare att borsta igenom, även med tjockare hår.

Förutom att den fungerar för alla hårtyper gör den sig också bra med färgat hår. Den får fortfarande till det där vackra skimret som gör att håret ser naturligt vårdat ut. Vi rekommenderar den varmt!

Drygast: Kérastase “L’huile originale”

En gul flaska hårolja tillverkad av Kérastase som heter "elixir ultime l'huile originale"
Drygt och håller länge
Fantastisk glans
Lent & mjukt hår

Detta är Kérastases original-variant i “Elixir Ultime” serien och vi förstår varför det blev en sådan succé! Till skillnad från andra håroljor är den inte så där vattnig, vilket gör att man endast behöver använda en droppe eller två åt gången. Det gör att flaskan håller betydligt längre än andra håroljor, och den lite högre prislappen blir allt mer värd det.

Den får en fantastisk glans i håret, som nästan kan mäta sig med vissa glanssprayer på marknaden. Dessutom blir håret så där lent och mjukt som man vill ha det. En riktig pangprodukt!

Bäst doft: Kérastase hårolja med parfym

En svart flaska hårolja tillverkad av Kérastase som är parfymerad
Doft av lime och blommor
Sjunker in i håret utan att det känns fett
Mjukt hår utan att det tyngs ner

Last updated: 2024-04-23 14:32:30

Den här varianten som kallas “chronologiste” är den som doftar allra bäst! Den får håret att lukta fräsch lime och blommor!

Förutom själva doften är dess “olje-egenskaper” också över medelmåttet. Den får håret att bli mjukt utan att det tyngs ner. Den har dessutom återfuktande egenskaper som får den att sjunka in i håret utan att det känns fett.

Vanliga frågor

Är Kérastase hårolja lämplig för alla hårtyper?

Ja, Kérastases håroljor är lämplig för alla hårtyper. Alla deras oljor är designade för att vårda, mjukgöra och stärka håret, och kan hjälpa till att bekämpa frissighet och ger håret extra glans.

Kan Kérastase hårolja användas varje dag?

Ja, Kérastase hårolja kan användas dagligen. Alla deras oljor är lätta och absorberas snabbt av håret, vilket gör de perfekta för daglig användning. Som med alla håroljor är det dock viktigt att tvätta ur oljan ordentligt efteråt.

Bästa Kérastase-håroljan

Så väljer du den bästa Kérastase-håroljan

1. Parfymerad eller inte?

Vissa föredrar parfymerade produkter, medan andra har känslig hårbotten och föredrar parfymfria alternativ. Kérastase erbjuder något för båda två. Till exempel har Kerastase Elixir Ultime L’Original Hair Oil en subtil, behaglig doft, medan Kerastase Aura Botanica Concentre Essentiel Hair Oil är ett utmärkt val för dig som föredrar håroljan parfymfri.

2. Inte tynger ner håret

Ett gemensamt problem med många håroljor är att de gör håret tungt och oljigt. För att undvika detta bör du leta efter en olja som har en lätt formula och inte tynger ner håret. Hela Kérastase’s “Elixir ultime”-serie är specialutvecklade för att vara så lättviktiga som möjligt. För dig med tunnare hår kan det dock vara bra att välja någon av deras lite tyngre formulas.

3. Glans

Kérastases olika håroljor erbjuder olika mängder glans. Du kan förstås inte veta hur mycket glans en specifik olja ger innan du testat den. Därför rekommenderar vi att du läser lite olika recensioner och ser vad andra tycker om dess glansgivande egenskaper. För det här steget tipsar vi också om YouTube! Där finns mängder av folk som testar Kérastases håroljor, och då får du ju till och med se resultatet på video.

4. Naturligt Utseende

Det är viktigt att ditt hår inte bara känns bra, utan också ser naturligt och friskt ut. Se till att hitta en olja som hjälper till att mjuka upp och släta ut håret, samtidigt som det behåller dess naturliga utseende och känsla. Ett tips här är att leta efter ordet “anti-frizz” i produktbeskrivningen.

Kérastase hårolja test

Så gjordes vårt test av Kérastases håroljor

För att göra vårt test av Kérastases håroljor behövde vi först och främst hitta vilka av deras produkter vi skulle ha med. Det gjorde vi genom att helt enkelt välja ut de oljorna som fått allra bäst betyg av kunderna. Det blev till slut 3 stycken, som alla fått över 4/5 stjärnor i genomsnittsbetyg.

Genom att läsa kundernas recensioner och vad tillverkaren själv skrivit om produkterna hade vi bildat oss en bättre uppfattning i hur de faktiskt fungerade. Med hjälp av informationen vi läst där sammansatte vi våra egna recensioner om håroljorna.

Källor