Max Factor mascara bäst i test

Max Factor mascara bäst i test – 3 Bästa Max Factor mascaror!

Susanne Blomsterqvist

Max Factor är kända för sina högkvalitativa skönhetsprodukter, som är billigare än genomsnittet. I denna artikel går vi igenom de 3 bästa Max Factor mascarorna, baserat på deras prestanda, hållbarhet och förmåga att framhäva ögonen.

Vi har testat, analyserat och jämfört Max Factors olika mascaror med varandra för att ge en detaljerad insikt i vilken som verkligen står ut. I början av artikeln utser vi även Max Factor mascara bäst i test – vilket är den vi på The Beauty Room ser som toppvalet just nu.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Max Factor mascara bäst i test

Bäst i test: Max Factor ‘Clump Defy’ mascara

Max Factor clump defy mascara
Kladdfri
Ger helt raka fransar
Lyckas hålla separationen mellan fransarna

Den tub vi tycker har bäst prestanda för pengarna är deras “Clump Defy”. Den tillåter lager-på-lager och ger fantastiskt resultat, vilket är varför vi utser den till Max Factor mascara bäst i test! Dessutom skiljer den sig från deras andra modeller i och med att den håller separationen mellan fransarna.

Namnet “Clump Defy” säger lite sig själv – den har en specialteknik som innebär en klumpfri applicering. Detta är på grund av borsten som separerar fransarna på ett nytänkande sätt. Fransarna blir precis rätt fördelade och framför allt helt raka!

Bästa vattenfasta Max Factor mascaran: ‘Masterpiece’

Max Factor Masterpiece waterproof
Vegansk
Fångar upp fransarna bra
Borsten gör det lätt att täcka fransarna

Det här är enligt oss Max Factors bästa vattenfasta mascara. Den lyckas definiera fransarna riktigt bra, så att de blir riktigt raka och märkbara. Även den här har en speciell borste som jobbar för att täcka fransarna från bott till topp. Den lyckas fånga upp fransarna från roten och drar upp de tills de är helt täckta.

Det som också ger den ett plus från oss är att den är vegansk. Vi på The Beauty Room rekommenderar den varmt!

Bästa Max Factor mascara för volym: ‘2000 calorie Dramatic Volume’

Max Factor 2000 calorie mascara
Kladdar inte
Fantastisk volym
Lätt att tvätta bort

Den modell med bäst volym är deras “2000 calorie mascara”, den ger verkligen den där dramatiska skillnaden på fransarna! Även de riktigt tunna fransarna får en fantastisk volym som står sig hela dagen. Det vi också gillar med den är att den inte kladdar. Många volym-mascaror har just det som nackdel; att de kladdar under dagen.

Det som också ger den ett plus i kanten är att den är så lätt att ta bort med sminkborttagningservetterna. Det gör den perfekt för dig med känsliga ögon.

Vanliga frågor

Är Max Factor mascara lämplig för känsliga ögon?

Många av Max Factors mascaror är oftalmologiskt testade, vilket gör dem lämpliga för känsliga ögon och folk med linser. Det är dock alltid bäst att titta på produktbeskrivningen först.

Var kan jag köpa Max Factor mascara?

Max Factor är en av världens största sminktillverkare och du kan därför köpa det på i princip alla skönhetsbutiker där ute. De är så stora att de till och med ibland finns på matbutiken.

Är Max Factors mascara bra för äldre?

Ja, Max Factor är ett bra val när det kommer till mascara för äldre. Detta eftersom de ofta är skonsamma, vilket är lämpliga för äldres känsligare ögon.

Bästa Max Factor mascaran

Hur väljer man den bästa Max Factor mascaran?

För att välja den bästa Max Factor mascaran ska du först och främst utgå från vad du letar efter. Nedan är en lista på egenskaper som är extra viktiga, dessa inkluderar vad den ger för volym, hur borsten ser ut och om den är vattenfast.

1. Vad den ger för volym

Den första och kanske mest uppenbara aspekten att tänka på är vad för typ av volym mascaran ger. Max Factor är känt för sina volymgivande mascaror, men det betyder inte att alla deras modeller ger samma effekt.

Max Factor’s 2000 Calorie Dramatic Volume är ett utmärkt val för dig som söker ordentlig volym. Denna mascara bygger upp dina fransar, ger dem tjocklek och fyllighet utan att klumpa sig. Kan liknas med en tubmascara.

2. Hur borsten ser ut

Borstens form och storlek kan göra stor skillnad i hur mascaran appliceras och vad den ger för resultat.

För att uppnå maximal volym och separation, har Max Factor’s Masterpiece Max Mascara en böjd borste. Denna form gör att borsten kan nå alla fransarna och ge dem både “längd” och volym. Om du föredrar en rak borste för mer precision, är Max Factor’s False Lash Effect Mascara ett bra alternativ.

3. Är den vattenfast?

En annan viktig faktor att överväga är om mascaran är vattenfast eller inte. Vattenfasta mascaror är ett utmärkt val för långa dagar, särskilt om du är i fuktiga miljöer eller planerar att gråta (om man nu planerar sådant).

För en pålitlig, vattenfast mascara, ta en titt på deras “2000 Calorie Waterproof Mascara”. Denna mascara står emot både tårar och regn, så du kan vara säker på att sminket håller hela dagen.

4. Tänk på dina känsliga ögon

Om du har känsliga ögon eller linser, vill du hitta en mascara som är oftalmologiskt testad för att förhindra att ögonen blir irriterade.

Max Factor’s False Lash Effect Mascara är inte bara ofta rekommenderad för sin volymgivande effekt och precision, men den är också oftalmologiskt testad, vilket gör den säker för dem med känsliga ögon och kontaktlinsbärare.

Max Factor mascara test

Hur gjorde vi vårt Max Factor mascara test?

För vårt Max Factor mascara test gjorde vi först och främst lite research på vilka produkter de erbjuder. Vi valde ut tre stycken av deras populäraste modeller och läste på om de.

Vi tog hjälp av både recensioner från kunder och produkternas beskrivningar för att bilda oss en bättre bild i hur de fungerade. Utifrån informationen vi läst i de texterna satte vi ihop våra recensioner.

Källor