Nattserum bäst i test

Nattserum bäst i test – hitta bästa nattserumet!

Mikaela Höstfors

Är du ute efter nattserum bäst i test? Då är detta sajten för dig! I den här artikeln har vi letat fram det allra bästa nattserumet utefter dig och dina behov. Dessutom har vi satt ihop en köpguide i slutet av artikeln för att göra ditt val snäppet enklare. Vad väntar du på då? Läs igenom vår topplista redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår annonspolicy!

Nattserum bäst i test

1. Lumene "Glow renew"

2. Marina Miracle nattserum

3. Dr. Hauscha night serum

Bäst i test

Bäst återfuktning

Mest skonsamt

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Lumene nattserum – bäst i test!

En vit flaska med orange text som innehåller ett nattserum tillverkat av Lumene
Otrolig lyster
Prisvärd
Näringsgivande ingredienser

Den här flaskan som kallas “Glow Renew” tillverkat av Lumene är den vi utser till nattserum bäst i test! Det skapar en otrolig lyster och innehåller mängder av näringsrika ingredienser som får huden att må bra på riktigt.

Inte nog med att man får en bra lyster med det, nattserumet exfolierar dessutom huden! Efter exfolieringen jobbar serumet för att återfukta och bygga upp den naturliga lystern igen. Med ingredienser som AHA-syror och skonsamma PHA-syror ger serumet verkligen nytt liv till huden.

Bäst återfuktning: Marina Miracle “Argan night serum”

En svart flaska nattserum med tillhörande grön förpackning tillverkat av Marina Miracle
Veganskt
Återfuktar bra
Tar bort döda hudceller

Detta effektiva nattserum tillverkat av Marina Miracle innehåller massvis med positivt verkande ingredienser. Bland annat har den AHA-syra som verkar exfolierande under natten och får bort döda hudceller på ett effektivt sätt. Detta gör också att man får en fin lyster i huden när man vaknar på morgonen, en perfekt start på dagen!

Serumet är dessutom veganskt och innehåller arganolja som återfuktar huden på djupet.

Mest skonsamma: Dr. Hauschka night serum

En vit tub med night serum tillverkat av Dr. Hauscha
Oljefritt
Återställer hudens naturliga balans
Dermatologiskt testad

Detta otroligt skonsamma night serum tillverkat av Dr. Hauschka rekommenderas också varmt av oss på The Beauty Room. Den något högre prislappen tycker vi ändå är värd det på grund av de stärkande ingredienserna. Serumet hjälper hudens förnyelseprocess för att den ska återgå till sin naturliga balans.

Dessutom doftar den äpple! Vad mer kan man önska sig egentligen?

Vanliga frågor

Vad är ett nattserum?

Ett nattserum är en hudvårdsprodukt som används på kvällen innan man går och lägger sig. Det är oftast mer koncentrerat med aktiva ingredienser jämfört med dagserum och är designat för att reparera och återställa huden under natten.

Hur använder man ett nattserum?

Ett nattserum appliceras på rengjord hud på kvällen, efter toner men före nattkrämen. Använd 2-3 droppar och klappa mjukt in det i huden på ansiktet och halsen.

Varför ska man använda ett nattserum?

Nattserum kan hjälpa till att intensivt återfukta huden, bekämpa tecken på åldrande, och reparera hudskador. Eftersom hudcellerna återbyggs snabbare på natten, kan ett nattserum optimera denna naturliga reparationsprocess.

Är ett nattserum nödvändigt för alla hudtyper?

Även om alla hudtyper kan dra nytta av ett nattserum, kan specifika behov variera. Torr hud kan behöva ett mer återfuktande serum, medan fet hud kan dra nytta av ett serum med ingredienser som balanserar oljeproduktionen.

Bästa nattserumet

Så väljer du det bästa nattserumet

Vad serumet innehåller

Det allra första du bör titta på är vilka ingredienser som finns i serumet. Du vill leta efter naturliga, näringsrika och högkvalitativa ingredienser som har en lång historik av att ge goda resultat.

  • Hyaluronsyra: Detta är en ingrediens som är super-återfuktande som binder fukt till huden, vilket gör den idealisk för torr hy.
  • Retinol: Retinol är känt för att snabba upp cellomsättningen, vilket hjälper till att reducera synligheten av rynkor och fina linjer.
  • Vitamin C: Denna starka antioxidant skyddar huden mot skador från fria radikaler och kan även ljusa upp hudtonen.

Vilka resultat det ger

För att förstå om ett nattserum verkligen är effektivt bör du kolla på tidigare kunders resultat och recensioner. Sök efter före-och-efter-bilder samt detaljerade beskrivningar av vad produkten faktiskt har gjort för andras hy. Kom ihåg, du letar efter långsiktiga förbättringar och inte bara direkta, temporära, effekter.

Hur mycket serumet kostar per milliliter

Att köpa hudvård kan ofta bli kostsamt. Men att fokusera på priset per milliliter istället för den totala kostnaden kan hjälpa dig att få ut det mesta för dina pengar. Faktum är att vissa dyrare serumer faktiskt kan vara mer ekonomiska än billigare alternativ eftersom de har högre procenthalt aktiva ingredienser.

I allmänhet, ju mer koncentrerat ett serum är, desto mindre behöver du använda åt gången, vilket innebär att flaskan varar längre. Att räkna ut kostnaden per milliliter kan därför ge dig en bättre uppfattning om produktens verkliga värde.

Nattserum bäst i test

  • Bästa nattserumet: Lumene “Glow Renew” night serum
  • Nr 2: Marina Miracle argan night serum
  • Nr 3: Dr. Hauschka night serum

Till topplistan!

Nattserum test

Så gjorde vi vårt nattserum test

Vi inledde vårt nattserum test med att titta på vad som fanns där ute. Vi tog en titt på de allra populäraste varianterna och läste på om de. Med hjälp av produkternas beskrivningar från sina tillverkare och även en del recensioner kunde vi få en bra överblick i vilka resultat serumen gav. Utifrån den informationen satte vi sedan ihop våra egna recensioner om serumen.

Källor