Ögonfransböjare med värme bäst i test

Ögonfransböjare med värme bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Susanne Blomsterqvist

Letar du också efter ögonfransböjare med värme bäst i test? Då är detta den perfekta artikeln för dig! Vi går igenom de allra bästa ögonfransböjarna med värme för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

Värmetänger för håret har varit en självklar skönhetsprodukt för många kvinnor i åratal samtidigt som man förlitat sig på att tänger utan värme ska ge fransarna ett lika effektivt resultat. Det är därför ingen slump att ögonfransböjare med värme slog igenom stort när de först kom ut på marknaden. Eftersom du använder värme får du ett mer intensivt resultat som dessutom håller längre.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Ögonfransböjare med värme bäst i test

1. Blinc ögonfransböjare

2. GrandeLash

3. Ardell fransformare

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Blinc ögonfransböjare med värme – bäst i test!

Blinc ögonfransböjare

Vinnaren av testet är Heated lash curler från det välkända märket Blinc. Den inbyggda temperaturkontrollen gör ögonfransböjaren säker att använda så du slipper oroa dig för att bränna vid dina fransar. Den är mycket smidig och drivs av ett vanligt AAA-batteri som medföljer.

Produkten har fått så stor uppmärksamhet att till och med självaste Kate Moss använder den enligt tidningen Elle! Kunder berättar om en fantastisk produkt som uppnår resultat de knappt trodde var möjliga. Den ger ett vackert böjt utseende även på korta fransar.

Tyvärr hittades inga priser...

GrandeLASH

GrandeLash

Grande Cosmetics bidrar med den stiliga ögonfransböjaren Grande LASH Lift Heated Curler till vår lista. Produkten har en speciell form som gör att du får ett bra grepp vilket är viktigt när man berör så känsliga områden. Det gör också att den passar extra bra tillsammans med mascaran!

Ögonfransböjaren passar dig som ofta är på språng och inte har tid att vänta en evighet på att den ska värmas upp. På under 2 minuter är den nämligen redo att börja använda. Dina fransar behåller sedan formen i upp till 8 timmar.

Den är dessutom enkel att ta med sig i väskan och har en riktigt snygg design!

Ardell fransformare

Ardell fransformare

Du som söker en prisvärd fransformare med värme i ett klassiskt format kommer inte bli besviken på denna från Ardell. Den ser ut precis som en vanlig franformare med enda skillnaden att den värms upp. Du får ett effektivt resultat tack vare att fransarna omfamnas från båda sidor genom att du pressar dem lätt uppåt.

Tidigare kunder vittnar om en fransformare som håller vad den lovar och ger vackert böjda fransar som varar hela dagen. Den går dessutom bra att använda även på korta fransar och resultat uppnår på bara några sekunder.

SE PRISET HÄR!

Ardell uppvärmd ögonfranstång

Ardell ögonfransböjare med värme

Den här modellen från Ardell har tidigare skickats med i olika skönhetsboxar, och gör fransarna otroligt vackra. Den har en mycket behändig storlek som är lätt att ta med sig i väskan. Den smidiga modellen liknar en vanlig mascara och är lätt att använda. Efter att du satt igång den är du redo att böja dina fransar nästan omedelbart.

Tidigare kunder beskriver hur de förvånats av resultatet och att de hittat sin nya bästa vän för fransarna. Ardell är specialiserade på produkter för ögonfransar och är ett varumärke som uppskattas av make-up artister världen över.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en ögonfransböjare med värme?

Priset på ögonfransböjare med värme skiljer sig mellan olika varumärken. Det finns vissa modeller som kan vara dyrare än andra. Liksom med många andra skönhetsprodukter får du ofta vad du betalar för så det kan vara en god idé att inte köpa den allra billigaste men de flesta kostar mellan 150-500kr.

Varför ska man ha en med värme?

Eftersom du använder värme kommer resultatet att hålla längre än med en vanlig där du åstadkommer böjda fransar endast genom att pressa ihop dem. Du slipper även risken att du rycker loss eller skadar fransarna när du använder kraft för att böja dem. Dessutom anser många att det är mycket smidigare med en uppvärmd ögonfransböjare.

Fungerar de på ögonbrynen också?

En del använder faktiskt sina värme-ögonfransböjare till ögonbrynen! Det kanske låter konstigt, men det är för att alla faktiskt inte är traditionella fransböjare. Istället är de formade ungefär som en mascara och kan därför även användas på ögonbrynen. Vi rekommenderar dock istället en tattoo-ögonbrynspenna för det ändamålet…

Bästa ögonfransböjaren med värme

Att välja den bästa ögonfransböjaren med värme

För att du ska hitta en ögonfransböjare som passar dig bör du tänka på följande.

  • Modell – Ögonfransböjare med värme kommer i flera olika modeller och även om de har samma funktion så bör du fundera på vilken du föredrar. Vissa liknar en vanlig mascara och används på samma sätt. Dessa är bra för dig som föredrar precision. Andra liknar traditionella fransböjare och ger ofta ett snabbare resultat.
  • Varumärke – Det finns många olika märken att välja på när det gäller ögonfransböjare med värme. Om det är din första ögonfransböjare och bara är intresserad av att testa kan det fungera utmärkt med ett billigare märke. Vill du däremot ha en produkt som håller länge och värmer upp snabbt kanske du ska investera i ett lite mer känt märke.

Letar du efter andra saker för att lyfta sminkningen? Kolla in vår läppolja bäst i test artikel!

Ögonfransböjare med värme test

Hur gjordes vårt ögonfransböjare med värme test?

Vi har mycket varsamt valt ut de fyra bästa ögonfransböjarna med värme vi kunnat hitta på marknaden just nu. Genom att jämföra de olika produkternas egenskaper har vi kommit fram till vilka som platsar på vår lista. Vi har valt att inte lita blint på tillverkarnas ord utan även tagit med tidigare kunders omdömen i beräkningarna. De ögonfransböjare vi till slut valde har positiva recensioner med nöjda kunder som gladeligen rekommenderar produkterna.

Källor