Remington hårtrimmer bäst i test

Remington hårtrimmer bäst i test

Nicolas Johansen

Är även du ute efter remington hårtrimmer bäst i test? Då har du kommit till rätt ställe! Nedan visar vi dig den bästa Remington hårtrimmern. Dessutom går vi igenom lite tips på hur du väljer den allra bästa. Så vad väntar du på egentligen? Gå igenom vår topplista redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Remington hårtrimmer bäst i test

1. Remington MB7050

2. Remington HC5035

3. Remington HC9100

Bäst i test

Bästa billiga

Mest gedigen

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Hårtrimmers från andra märken:

Remington “MB7050” hårtrimmer – bäst i test!

En svart Remington hårtrimmer som kallas "MC7050 T-series" med tillhörande tillbehör på sidan
Effektiv precisionstrimning
Lång batteritid och snabb laddning
Helt vattentät

Den modell vi utser till Remington hårtrimmer bäst i test är den här ursnygga varianten som heter MB7050. Det är en högkvalitativ hårtrimmer som har imponerat användarna online. Med sin grymma effektivitet och precision, är den idealisk för att skapa olika hårstilar och trimma håret oavsett om det är tjockt eller tunt.

Dessutom har den ett hållbart batteri som ger lång batteritid och en snabb laddningstid. Den är helt vattentät och kan därför tas med in i duschen!

Bästa billiga: Remington HC5035

En vit hårtrimmer från Remington som kallas "HC5035 colourcut"
Multifunktionell med 9 längdkammar
Självslipande och rostfria blad
Kan användas samtidigt som den laddas

Last updated: 2024-04-15 15:53:46

Den här ingår i samma serie som en av Remingtons omtycka plattångar. Vill du ha en trimmer som kan klippa i många olika längder är Remington HC5035 ColourCut det perfekta valet för dig. Den multifunktionella trimmern gör att du kan uppnå exakt trimning med ett professionellt resultat. Med knivblad av rostfritt stål säkerställer den ett tätt och effektivt snitt.

Trimmern kommer med hela 9 längdkammar i olika färger, och kan justeras till önskad längd mellan 1,5 och 25 millimeter. Bladen i sig är självslipande och rostfria, vad mer kan man önska sig egentligen?

Mest gedigen: Remington HC9100 “Heritage”

En grå och svart hårtrimmer tillverkad av Remington som heter "HC9100 heritage"
En lättviktare
Innehåller borste till rengöring
Fungerar med eller utan kabel
Tyvärr hittades inga priser...

Remington HC9100 Heritage är en fantastisk hårklippare som levererar en professionell klippning varje gång. Med en imponerande skärhastighet på 300 mm/s kan du enkelt anpassa klippningen efter dina behov. Den tidlösa designen i vacker kromfärg gör att den dessutom blir ett elegant tillskott till ditt badrum!

Med 11 olika inställningar från 1,5 mm till 25 mm kan du verkligen få till den perfekta längden. Med en körtid på upp till 60 minuter per laddning kan du dessutom både trimma skägget och snagga dig utan att behöva ladda emellanåt.

Vanliga frågor

Hur rengör jag min Remington hårtrimmer?

Börja med att ta av bladet och borsta bort eventuellt hår med borsten du fick i förpackningen. En del modeller kan också tvättas i vatten, men dubbelkolla att den är vattentät först!

Hur laddar jag min Remington hårtrimmer?

Koppla bara in trimmern i laddaren och eluttaget. Laddningstiden varierar beroende på modell, men för full laddning krävs det oftast mellan 4 till 6 timmar.

Är Remingtons trimmers vattentäta?

Vissa Remington hårtrimmers är vattentäta, men det varierar mellan olika modeller. De lite äldre modellerna är ibland inte det, men alla deras nya är vattentäta.

Bästa Remington hårtrimmer

Så väljer du den bästa Remington hårtrimmern

Effektiviteten

När det gäller att välja en hårtrimmer, är det första du bör titta på hur effektivt den klipper. Remington erbjuder många hårtrimmers som levererar exceptionella resultat, tack vare högkvalitativa motorer och blad. Det som skiljer deras olika modeller åt här är egentligen priset. Ju mer du betalar, desto effektivare är den helt enkelt. Det är för att mer effektiva motorer är dyrare att tillverka – då blir maskinen dyrare för dig att köpa sedan också.

Antalet längdinställningar

Hårtrimmers kommer med olika antal längdinställningar, vilket ger dig möjlighet att anpassa din klippning precis som du vill ha det. Remingtons hårtrimmers kommer vanligtvis med ett brett urval längder, vilket ger dig stor flexibilitet. Men detta skiljer sig lite från modell till modell. Vi rekommenderar att du köper en Remington-trimmer med minst 9 längdval, då kommer du definitivt hitta en längd som passar dig.

Självslipande blad

Se till att den har självslipande blad! Dessa blad behåller sin skärpa över tiden, vilket ger konsekvent, ren klippning. Lyckligtvis har de flesta Remington hårtrimmers självslipande blad, men inte de allra billigaste modellerna. Det är otroligt skönt att slippa köpa nya blad, så betala hellre en hundring extra för en sådan modell.

Vattentäthet

Se till att trimmern är vattentät också. Många av Remingtons hårtrimmers är faktiskt vattentäta, vilket gör dem otroligt praktiska och lätta att underhålla. De enda som inte är det är Remingtons äldre modeller som egentligen bara är lämpade för att klippa håret (inte skägget).

Hårtrimmer från Remington bäst i test

  • Bästa Reminton-hårtrimmern: Remington MB7050 T-series
  • Nr 2: Remington HC5035 “ColourCut”
  • Nr 3: Remington HC9100 “Heritage”

Till topplistan!

Remington hårtrimmer test

Så gjorde vi vårt Remington hårtrimmer test

För att utföra vårt Remington hårtrimmer test behövde vi först och främst välja ut några passande modeller. Vi valde här ut en i varje prisklass som fått bra betyg från andra kunder.

Sedan läste vi om modellerna med hjälp av beskrivningar hos olika e-handlare och även en del recensioner från kunder. Utifrån det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om alla trimmers.

Källor