Shapewear bäst i test

Shapewear bäst i test – hitta bäst shapewear!

Matilda Niklasson

Är det dags för dig att hitta shapewear bäst i test? Då har du hittat till rätt plats! I den här artikeln går vi igenom hur du hittar bäst shapewear för dig och dina behov. Dessutom går vi igenom de där frågorna du kan tänka dig ställa.

Shapewear är en uppfinning som många inte vill leva utan. Det slätar till kroppen och lyfter de delar som man vill lyfta! Ett otroligt bra sätt att få den där tighta klänningen att sitta ännu snyggare.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för pricerunner.se

Shapewear bäst i test

1. Spanx higher power shorts

2. Lindex shaping-body

3. Spanx EcoCare boyshorts

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Prisklass: 

Spanx “higher power” shorts

Shapewear higher power shorts
Shapewear higher power shorts

Spanx har tidigare vunnit i vårt test av shapinglinnen, och även i detta test tar de hem första platsen! Med dessa cykelbyx-liknande underbyxor får du verkligen en perfekt siluett från lår till mage.

Tyget är otroligt stretchigt, trots att det sitter tight. Det gör att upplevelsen av att ha de på sig inte blir obekväm, trots att de ändå formar kroppen. Dessutom är det väldigt tunt material som nästan är genomskinligt, vilket gör att de inte syns särskilt mycket genom kläderna.

Den höga midjan och otroligt sköna materialet gör dessa till våra favoriter inom shapewear.

Lindex shaping-body

Lindex shaping-body
Lindex shaping-body

Andra platsen var ett självklart val, och det blir den här otroligt fina shaping-bodyn från Lindex. Längs kanterna hittas en gullig spets som dessutom känns skön mot huden.

Bodyn är tillverkad i ett lite tjockare material än andra shaping-underkläder. Trots det känns den skön mot huden. Det enda som finns att klaga på är egentligen att materialet är tjockt nog för att synas genom vissa tighta kläder…

Det faktum att den är stretchig och har reglerbara axelband gör den till en av de bättre shaping-bodies på marknaden!

*Denna produkt verkar ha utgått ur sortimentet

Spanx EcoCare boyshorts

Spanx EcoCare boyshorts
Spanx EcoCare boyshorts

För dig som söker något som kanske inte känns som ett helt extra-plagg är dessa boyshorts det bästa alternativet enligt oss. De formar förstås bara kring midjan, men de gör sitt jobb riktigt bra!

Det finns ju otroligt många boyshorts på marknaden, på grund av dess populäritet. Dessa är dock annorlunda i den mån att de nästan är helt sömlösa! Det kombinerat med det otroligt tunna materialet gör att det nästan inte känns alls att ha de på sig.

På grund av dess minimala sömmar blir de också osynliga även under tightare kläder!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar shapewear?

Shapewear tenderar att kosta mer än vanliga underkläder, men det är faktiskt inte överdrivet dyrt. Prisskillnaden är på grund av det annorlunda materialet samt dess extratanke i shaping-designen.

Vad gör shapewear?

Shapewear gör precis som det låter – forma kroppen! Det är tight åtsittande underkläder som formar kroppen efter de. Det gör att siluetten blir mer slät och ibland även fylligare på de önskade ställena.

Kan man kombinera shapewear med figursydda BH:ar?

En del vill ha ytterligare lyft i form av en push-up bh, eller kanske åt andra hållet, en minimizer bh! Svaret är ja, det går mycket bra att kombinera shapewear med figursydda bh:ar. Det är egentligen så man får det optimala resultatet.

Bäst shapewear

Hur hittar man bäst shapewear?

Att hitta bäst shapewear är rätt svårt utan att faktiskt testa hur den ser ut på. Det finns däremot några knep du kan använda dig av för att se hur bra ett plagg är på förhand. Här är några av våra bästa tips till dig som ska köpa shapewear;

Vilken typ vill du ha?

Det första du ska ta ställning till är vilken typ av shapewear du vill ha. Det finns bodys, boyshorts, cykelbyxor, trosor, och ja säkert många fler varianter. Det är helt enkelt upp till dig hur mycket du vill forma kroppen. Desto större plagget är, desto mer av kroppen kommer formas såklart! För dig som till exempel vill forma midjan, hålla in magen och fylla ut rumpan skulle nog ett par cykelbyxor passa bäst.

Är du äldre? Spana in vår uppstramande body lotion bäst i test lista!

Hur mycket formar den?

Hur mycket en specifik modell formar är såklart svårt att veta utan att testa den på. Det är därför modellbilderna är så bra! Nästan alla shaping-kläder har modellbilder av denna anledning. Man ska se var det lyfter, och var det slätar ut. Titta på dessa så får du ett hum om hur de sedan kommer sitta på din kropp. Ett tips är också att titta på olika sajter, för att se hur de sitter på olika modeller.

Shapewear test

Hur gjorde vi vårt shapewear test?

Vårt shapewear test började med att hitta några passande modeller. Här tänkte vi att vi skulle hitta något som passade alla potentiella läsare, det var därför vi valde olika typer av shapewear. Vi har tidigare testat push-up trosor, så vi skippade de i detta test. Dessutom gör inte trosor jättestor skillnad på siluetten ändå.

När vi hittat några modeller som verkade passande började vi läsa dess kundrecensioner och beskrivningar. Med den information vi hittat i dessa kunde vi sedan sätta ihop våra egna recensioner. Här försökte vi trycka in så mycket information om passform som möjligt, då vi tycker att det är absolut viktigast.

För att avsluta testet behövde vi få ihop topplistan också. Den skrevs såklart efter att vi jämfört de olika produkterna. Jämförelsen bestod främst av att titta på dess shaping-förmågor, passform och materialval.

Källor