Trosgördel bäst i test

Trosgördel bäst i test – hitta bästa trosgördeln!

Matilda Niklasson

Är även du ute efter trosgördel bäst i test? Då är den här artikeln perfekt! Nedan går vi över vilken som är den bästa trosgördeln. Dessutom har vi samlat lite svar på vanliga frågor i slutet av artikeln.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Trosgördel bäst i test

1. Cellbes trosgördel

2. Cellbes shapingtrosa "Anne"

3. Hunkemöller trosgördel

Bäst i test

Minsta möjliga

Bäst shaping

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Cellbes light shaping trosgördel – bäst i test!

En svart trosgördel med lätt shaping tillverkad av Cellbes
Lätt formande
Tunna och känns knappt
Syns inte under kläderna

Last updated: 2024-04-15 17:18:16

Cellbes är välkända för sin kvalitet, och även dessa är av riktigt hög sådan. Det är främst det som gör att vi faktiskt utser de till titeln trosgördel bäst i test. De erbjuder en lätt formande effekt, samtidigt som de sitter otroligt skönt mot huden.

Kanterna är laserskurna vilket gör gördeln osynlig under åtsittande plagg. Dess riktigt tunna material gör också att de knappt känns över huvud taget. Som pricken över i:et är de dessutom riktigt snabbtorkande!

Minsta möjliga: Cellbes shapingtrosor

Fyra stycken svarta högmidjade shapingtrosor med spetsdesign på sidorna och en rosett i mitten tillverkade av Cellbes
Fin design
Fria ben
Skönt material

Detta är egentligen ett par shapingtrosor, men vi räknar även in de i kategorin trosgördel. Det enda som skiljer de från traditionella gördlar är egentligen att de inte har lika långa ben. I övrigt är de riktigt åtsittande och håller in magen fint.

Det mjuka materialet gör de otroligt sköna, och de har inte sådant där spetsmaterial som kliar mot huden. Baksidan är helt slät, vilket bara bidrar till deras komfort.

Bäst shaping: Hunkemöller trosgördel

En svart trosgördel tillverkad av Hunkemöller
Bra shaping
Skönt polyester-material
Sömlösa

Last updated: 2024-04-15 17:18:30

Den trosgördel som vi tycker har bäst shaping är den här modellen från Hunkemöller. Visst, de är lite dyrare, men de är otroligt bra för priset också! De ger en optimal passform med hög midja och får verkligen till de perfekta kurvorna.

Samtidigt är de riktigt bekväma, dels eftersom de är i kategorin sömlösa trosor, men också för att de är tillverkade i en skön polyester-blend. På grund av materialvalet från Hunkemöller syns de inte alls under kläderna – de är riktigt åtsittande mot kroppen.

Vanliga frågor

Vad är en trosgördel?

En trosgördel är underkläder som används för att forma kroppen. Det är högmidjat och sträcker sig från midjan till höfterna, och dess primära syfte är att skapa en snyggare silhuett.

Vad är syftet med en trosgördel?

Syftet med en trosgördel är att forma och ge kroppen konturer, vanligtvis för en mer definierad midja och höfter. Den kan också ge extra stöd till magen och ländryggen, och används ofta för att göra att tighta kläder sitter snyggare på kroppen.

Bästa trosgördeln

Så väljer du den bästa trosgördeln

Formar de kroppen?

Den första faktorn att tänka på när du köper en trosgördel är om den formar din kropp på det sätt du önskar. De räknas trots allt in i kategorin “shapewear”, och ska därför vara formande på kroppen. Det är viktigt att den har rätt nivå stöd och tryck mot kroppen, men också ger dig den silhuett du vill ha.

En riktigt bra trosgördel ska förbättra din figur – utan att det blir obekvämt. Tänk på vilken del av kroppen du vill betona mest: midja, höfter eller båda? Olika modeller fokuserar på olika delar.

Hur skönt är materialet?

Ingen vill ha på sig något som kliar, skaver eller gör att man svettas mer än vanligt. Det är därför du ska leta efter en trosgördel tillverkad av högkvalitativa material som andas och är skön att ha på sig hela dagen.

Många trosgördlar är gjorda av en blandning av nylon och spandex, vilket ger flexibilitet och hållbarhet, samtidigt som det tillåter huden att andas. Vissa har även inre foder av bomull för extra komfort.

Hur lätt är den att tvätta?

Det är viktigt att komma ihåg att en del trosgördlar behöver tvättas på annorlunda sätt. Se därför till att den du väljer kan tvättas i maskin, eller som åtminstone kan handtvättas utan alltför mycket jobb.

Kom ihåg att även om en del trosgördlar kan tvättas i maskin, kan de förlora sin form eller elasticitet om de inte körs på skonsamt program. Följ därför alltid det tillverkaren skrivit på tvättlappen!

Det är också värt att notera att vissa material, som spandex, kan reagera negativt på höga temperaturer eller starka tvättmedel, så det är bäst att undvika dessa när du tvättar din trosgördel.

Trosgördel test

Så genomfördes vårt trosgördel test

Vi började med att välja ut några produkter som kunde platsa i vårt trosgördel test. Det gjordes ganska snabbt genom att titta på vilka som fått bra betyg av sina kunder.

Vi tittade sedan igenom ungefär 50 stycken recensioner och beskrivningar om de utvalda produkterna. Med informationen som lästs i de skrev vi sedan våra egna recensioner om alla modeller.

Källor