Trosor som håller in magen bäst i test

Trosor som håller in magen bäst i test

Matilda Niklasson

Är du också på jakt efter trosor som håller in magen bäst i test? Då har du hittat till rätt sajt! Nedan hittar du de allra bästa trosorna som håller in magen. Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt vall ytterligare – den hittar du i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Kolla in topplistan och hitta ett par riktigt bra trosor!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Trosor som håller in magen bäst i test

1. Triumph trosor som håller in magen

2. Trofé

3. Cellbes "Maria"

Bäst i test

Bäst budgetval

Snyggast

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Triumph trosor som håller in magen – bäst i test!

En kvinna som har på sig ett par svarta trosor som håller in magen tillverkade av Triumph
Otroligt sköna
Skapar ingen troskant
Bra utslätande effekt på magen

Den modell vi utser till trosor som håller in magen bäst i test är dessa tillverkade av Triumph! Märket har bland annat vunnit vårt shapewear test, men nu även detta. De vet verkligen hur man gör det här med shaping-produkter! De här är i maxi-modell och har en hög midja, breda sidor och en framdel i mjukt format material. Denna utformning ger en otroligt utslätande effekt på magen!

De har dessutom sömlösa ben vilket gör att de inte skapar den där troskanten under tighta kläder. Den övriga shaping-effekten är kring höften och rumpan, vilket endast är en lättare formning, men som ändå ger otroligt fint resultat.

Bäst budgetval: Trofé

En tjej som har på sig ett par svarta högmidjade trosor som håller in magen tillverkade av Trofé
Billiga
Extra platta sömmar
Bekväma

Trofés extra högmidjade trosor som håller in magen är det bästa valet för dig som vill spara några hundralappar. De har en klassisk “brief”-design vilket påminner om ett par kalsonger. De slätar ut magen och höfterna för den perfekta formen!

Förvånansvärt nog är de tillverkade i polyamidmaterial, något som man ofta bara ser på dyrare trosor. Det gör att de sitter fint under även tighta kläder. Detta verkar vara något Trofé har tänkt på i utformningen, de har nämligen dessutom extra platta sömmar!

Snyggast: Cellbes “Maria”

Ett 3-pack svarta trosor som håller in magen tillverkade av Cellbes
Billiga
Fint spetsmönster
Håller in magen bra

Dessa midjehöga trosor har en bra effekt för att hålla in magen. Det som utmärker de är att de dessutom har en fin design! Något som långt ifrån alla shaping-trosor har… Dess paneler är inte bara där för att se bra ut – de fyller dessutom funktionen av att hålla in och forma.

Bomullen ligger riktigt skönt mot huden trots spetsdetaljerna som annars kan klia. En perfekt tros för dig som vill ha ett par snygga trosor som håller in magen!

Vanliga frågor

Kan man bära trosor som håller in magen dagligen?

Ja, det är generellt sett säkert att bära trosor som håller in magen dagligen, så länge de är i rätt storlek och inte skaver. Om de är alldeles för tajta kan de orsaka problem som dålig blodcirkulation och matsmältningsproblem, så det är viktigt att hitta en bekväm passform.

Bästa trosorna som håller in magen

Så hittar du de bästa trosorna som håller in magen

Att hitta rätt underkläder kan ofta kännas som en utmaning. Om du dessutom letar efter trosor som håller in magen, kan det finnas ännu fler faktorer att tänka på. Denna guide tar dig genom allt du behöver veta om att hitta de bästa trosorna för just din kroppstyp.

Vad menas med trosor som håller in magen?

Först och främst kanske det är bäst att vi förklarar innebörden. Trosor som håller in magen, ofta kallade shaping-trosor eller formande underkläder, är designade för att skapa en slätare och mer formad silhuett under dina kläder. De hjälper till att hålla in och forma midjan och magen, vilket kan ge en mer definierad midja och en ökad självkänsla.

Varför välja trosor som håller in magen?

Komfort och självförtroende är två huvudorsaker till varför många väljer att bära sådana trosor. De kan vara speciellt användbara i följande sammanhang:

  • Under klänningar och kjolar: De ger en slät och jämn yta under klänningar och kjolar, vilket ger en finare silhuett.
  • När du behöver extra stöd: Efter en graviditet eller operation kan dessa trosor ge extra stöd och komfort.
  • För att öka självförtroendet: Om du har områden som får dig att känna dig osäker, kan dessa trosor hjälpa till att skapa en finare silhuett.

Hur väljer man rätt trosor som håller in magen?

När det kommer till att välja rätt trosor som håller in magen, finns det några saker att tänka på lite extra;

  1. Materialet: Välj ett material som är andningsbart, bekvämt och hållbart. Material som bomull, mikrofiber och spandex är några av de bästa alternativen. Undvik material som inte andas eller som kan orsaka irritation på huden.
  2. Storlek: Se till att du väljer rätt storlek. Trosor som är för små kan skapa fula linjer och vara obekväma, medan trosor som är för stora inte ger det stöd du behöver. Det bästa är att mäta din midja och höfter och använda storleksguiderna som finns på webbshoppen.
  3. Komfort: De ska vara bekväma nog att bära hela dagen. Om de klämmer, skaver eller begränsar dina rörelser, är de förmodligen inte rätt match för dig.
  4. Design: Tänk på vilken stil och form som bäst passar din kroppstyp och dina kläder. Det finns många olika stilar att välja mellan, bland annat hög midja, låg midja, boyshorts och string.

Slutsats

Att hitta de bästa trosorna som håller in magen behöver inte vara en svår uppgift. Glöm inte att det fortfarande finns fysiska butiker! Du kan faktiskt besöka en för att testa hur trosorna sitter på.

Trosor som håller in magen test

Så gjordes vårt test av trosor som håller in magen

Vi började vårt test av trosor som håller in magen med att välja ut en handfull av de populäraste modellerna. Vi läste sedan dess recensioner och beskrivningar. Utifrån den information vi läst där skrev vi våra egna recensioner om produkterna.

Källor