Brösttejp bäst i test

Brösttejp bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Ute efter brösttejp bäst i test? Då har du hittat till rätt ställe! Nedan hittar du de allra bästa brösttejprullarna för dig. Dessutom besvarar vi några av de vanligaste frågorna kring brösttejp.

För dig som vill undvika att bh:n syns är brösttejpen en grym liten produkt. Den ger nämligen ett osynligt lyft för brösten, samtidigt som den stödjer upp. Den gör sig därför absolut bäst med toppar som har öppen rygg som klänningar eller tubtoppar (och du slipper den jobbiga klister-bh:n). Brösttejp är verkligen något alla där ute borde ha i badrumsskåpet!

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Brösttejp bäst i test

1. Brushworks brösttejp

2. Balance Tape kinesiologitejp

3. Freebra brösttejp

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Brushworks brösttejp – bäst i test!

Brushworks brösttejp
Brushworks brösttejp

Den absolut bästa brösttejpen vi testade var den här från Brushworks. Den fungerade nämligen minst lika bra på små bröst som stora.

Tejpen är tillverkad i ultra-stretchigt material som verkligen får brösten att sitta otroligt fint. Brushworks materialval gör också att man knappt känner av tejpen, trots att den sitter tight runt brösten.

Det finns en del liknande tejprullar, men denna hade dessutom en perfekt bredd. Det gjorde att brösten hölls på plats ordentligt under en hel dags användning.

Balance Tape kinesiologitejp

Balance Tape kinesiologitejp
Balance Tape kinesiologitejp

Som många där ute kanske redan vet är kinesiologitejp till för att linda skador eller vid rehabilitering. Men det fungerar även riktigt bra som brösttejp!

På grund av dess egentliga funktion är den otroligt skön mot huden. Den är lövtunn, och känns inte av alls under en hel dags användning. Den är också vattenavvisande, och tål därför både svett och duschande.

En bomullstejp mot huden som möjliggör full rörlighet trots att den sitter tight, vad mer kan man önska sig?

Last updated: 2024-04-23 16:05:37

Freebra brösttejp

Freebra brösttejp
Freebra brösttejp

Freebra var ett viralt varumärke för några år sedan, men det var länge sedan man hörde om de faktiskt. Vi testade den på både små och stora bröst, men kan säga att den definitivt inte fungerar på stora. Den håller liksom inte fast ordentligt och lyfter definitivt inte upp brösten.

För små bröst fungerade den dock bra och var bekväm även under en hel dags användning. Den tålde även en del stryk från vatten under dagens gång. Men vi tror definitivt att klistret kommer gå av efter inte allt för många användningar.

Därför rekommenderas den här tejpen endast till dig som kanske ska använda den någon gång ibland och har små bröst.

Last updated: 2024-04-23 16:05:38

Vanliga frågor

Hur fungerar brösttejp?

Brösttejp fungerar precis som det låter – genom att tejpa brösten! Den ger på så sätt ett osynligt lyft och stöd för brösten. Det låter kanske obekvämt, men så är faktiskt inte fallet.

Är kinesiotejp samma sak som brösttejp?

Nej. Kinesiotejp är en kroppstejp tillverkad för att binda skador och rehabilitering. Däremot fungerar det även som brösttejp! Det ger inte ett lika bra lyft för brösten, men det fungerar definitivt bra.

Hur länge kan man ha på tejpen?

Du kan såklart ha på brösttejpen hur långt som helst, men som du säkert vet är det viktigt att låta brösten andas också. Du kanske ska skippa att ha brösttejp på natten.

Kan man binda upp brösten så de får ett lyft?

Självklart! Många använder faktiskt brösttejp istället för shapewear för att lyfta upp brösten, eller släta ut siluetten.

Bästa brösttejpen

Hur väljer man den bästa brösttejpen?

Det viktigaste när man ska köpa en ny pryl är förstås att man får mycket för pengarna. Att välja ut den bästa brösttejpen är ganska svårt, utan att såklart ha testat de. Många tejprullar har otroligt dåligt klister och är helt enkelt oanvändbara. Här är några saker att titta på för att få hem en bra tejp;

Vilka material har använts?

Sikta in dig på en tejp som är tillverkad till stor del av bomull. Dessa är absolut skönast under längre perioder och ser dessutom väldigt naturliga ut under tighta kläder. Se också till att materialet är tunt nog för att inte skapa linjer under kläderna, det är ju det man försöker undvika från början!

Hur bra sitter den?

Det allra viktigaste är såklart att brösttejpen sitter ordentligt. Detta är såklart omöjligt att veta utan att faktiskt ha testat den på riktigt. Därför rekommenderar vi att du tittar på kundrecensionerna. Där skrivs nästan alltid ut hur bra tejpen faktiskt sitter, eller om den är oanvändbar.

Hur mycket lyfter den?

För dig som vill att brösttejpen ska lyfta brösten ordentligt kan vi rekommendera att du också använder ett shaping-linne. Det garanterar att precis allt på kroppen ser slätt och snyggt ut, samtidigt som dina bröst får ett otroligt lyft, utan att ens ha bh på dig!

Brösttejp test

Hur gjordes vårt brösttejp test?

Vi började vårt brösttejp test med att utgå från våra egna erfarenheter. Det finns några tejprullar vi tycker är riktigt bra, och de ska såklart få en plats i testet! Vi klickade hem fyra modeller som vi tänkte testa på både små och stora bröst.

Steg två i testet var att faktiskt testa de. Samtliga produkter testades under en hel dag på både små och stora bröst. Efter det skrevs recensioner utifrån hur bra de satt och dess bekvämlighet. Här valde vi också att ta bort en av produkterna för att den bara ramlade av hela tiden.

Det sista steget var att sätta ihop topplistan. Det gjordes efter att produkternas förmågor, material och pris jämfördes.

Källor