Fashion tape bäst i test

Fashion tape bäst i test – hitta bästa fashion tapen!

Matilda Niklasson

Är du ute efter fashion tape bäst i test? Detta är definitivt artikeln för dig i så fall! Nedan hittar du de allra bästa fashion tapesen som ser otroligt bra ut på plaggen. Längre ned i artikeln hittar du också svar på lite vanliga frågor.

Fashion tapes får de lösa plaggen att sitta ordentligt och du kan slippa oroa dig för att topparna glider av brösten. En grym liten grej att ha i necessären eller badrumsskåpet för de gånger du behöver lite extra självförtroende med urrungningen.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för bubbleroom.se

Fashion tape bäst i test

1. Freebra fashion tape

2. Lindex fashion tape

3. Wonderstripes fashion tape

Lindex fashion tape
Wonderstripes fashion tape

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

*Utgått

*Utgått

Freebra fashion tape – bäst i test!

Freebra fashion tape
Freebra fashion tape

Den absolut bästa fashion tapen vi testade var den här från det svenska märket Freebra! Den gör jobbet på riktigt och satt ordentligt på kroppen hela dagen.

Vi testade även att skvätta lite vatten på tejpen, men klistret höll ändå.

I övrigt är de formade i perfekt storlek för att passa under de allra flesta plaggen. Det enda vi kunde önskat var att loggan var i en mer diskret färg. Om man bär ett halv-transparent vitt plagg ovanpå kan den skrikrosa färgen tyvärr lysa igenom.

Lindex fashion tape

Lindex fashion tape
Lindex fashion tape

En annan fashion tape som presterade riktigt bra i våra tester var den här från Lindex. De är lite för långa för vår smak, men kunde enkelt klippas till. Det gör ju att de håller dubbelt så länge!

Enligt de själva är de inte vattentäta, vilket vi såklart testade i alla fall. Svaret är nej, tyvärr är de inte vattentäta. De klarade någon droppe vatten utan att lossna, men verkligen inte mer än så.

Det som skiljer dessa från Freebra’s variant är det faktum att man kan ha de under en genomskinlig topp! De syns inte överhuvudtaget genom en transparent vit skjorta.

*Utgått

Wonderstripes fashion tape

Wonderstripes fashion tape
Wonderstripes fashion tape

Dessa fashion strips från Wordstripes hade lite sämre klister än övriga modeller, men gjorde ändå sitt jobb.

Tejpen i sig är mycket lätt att sätta på, men även här tyckte vi att stripsen var lite för stora. De klipptes enkelt ned och då blev 30-packet plötsligt till ett 60-pack! De gjorde jobbet bra trots det lite sämre klistret.

Remsorna är dubbelsidiga och placeras mot både huden och plagget för att försäkra dig om att plaggen sitter på ordentligt.

*Utgått

Vanliga frågor

Hur mycket kostar fashion tape?

Ett paket fashion tape kostar omkring 70kr. Då är det ofta ett 30-pack, men ibland kan de också klippas till mindre bitar. Då blir det plötsligt ett 60-pack för samma pris!

Vad använder man fashion tape till?

Fashion tape är dubbelsidig tejp som sätts mot huden på de ställen du vill att kläderna ska sitta åt. Exempelvis vid brösten när du bär en V-urringning. Det hjälper plaggen att sitta på plats och inte glida eller falla.

Bästa fashion tapen

Att tänka på för att få den bästa fashion tapen

Det är otroligt svårt att välja den bästa fashion tapen utifrån ett par produktbilder på nätet. Det finns dock några saker du kan titta på som ger dig en bättre överblick över hur de presterar. Här är några av de saker vi tittar på extra noga;

Är de vattentäta?

Om du planerar på en sen utekväll kan det vara bra om tejpen är vattentät. Detta är inte bara viktigt för att du eventuellt kan spilla på plaggen, utan också för eventuell svett. Oavsett vad du tänker så svettas kroppen hela tiden, inte minst på sommaren. Vi rekommenderar absolut vattentäta fashion tapes för att dina plagg ska hållas på plats oavsett förhållanden. Om du inte kan hitta några vattentäta rekommenderar vi att du kollar in vår klister-bh bäst i test lista istället, där finns det vattentäta varianter.

Hur stora är de?

Vi rekommenderar faktiskt att du köper de större varianterna, trots att de kanske inte “passar”. De är väldigt enkla att klippa till då det egentligen är en liten tejpbit. Då får du betydligt fler strips för pengarna!

Om du inte orkar klippa till tejpen rekommenderar vi att du mäter ungefär hur stora strips du behöver. Sedan väljer du ett paket utifrån det. Tänk på att om du använder minimizer bh:ar kommer dina bröst bli mindre, och därför behöver du mindre fashion tape.

Vad säger andra?

Det enklaste sättet att avgöra om en produkt är bra eller dålig är att titta på vad andra har att säga om den. Notera att just när det kommer till fashion tape skiljer resultatet sig enormt beroende på kroppstyp. Om du har väldigt stora bröst till exempel, kommer nog ingen fashion tape tillfredsställa dig. Du kommer ändå behöva använda 10st i taget för att hålla allt på plats. Läs recensionerna, men läs också mer än bara vad en person har att säga.

Psst! Kolla in vårt test av brösttejp också!

Fashion tape test

Hur gjorde vi vårt fashion tape test?

Fashion tape testet började med att beställa hem några modeller som var populära. Sedan recenserades de helt enkelt efter att vi testat de under en hel dag. Samtliga modeller testades på två kroppstyper – en med lite större bröst, och en med små.

Ganska snabbt kom vi fram till vilken fashion tape som faktiskt var mest användbar. Då saknades bara att rangordna de övriga modellerna. Det gjordes efter att vi jämfört deras användbarhet, klister och storlek.

Källor