Klister-BH bäst i test

Klister-BH Bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Är du ute efter klister-BH bäst i test? Då är detta den perfekta guiden för dig! Vi går igenom massor av modeller för att du ska hitta den som passar dig allra bäst.

När klister-bh:n kom ut på marknaden blev den omedelbart en succé. Plötsligt kunde kvinnor använda rygglösa plagg utan att behöva visa tråkiga bh-band. Men med sensationen uppdagades också många problem med den nya bh-typen. Vissa hade inte tillräckligt bra klister och kunde lossna. De var heller inte alltid jättebekväma och kunde synas under kläderna, vilket inte var särskilt önskvärt.

Numera finns en mängd olika klisterförsedda bh:ar av mycket bra kvalitet. För att du ska hitta den bästa har vi skapat detta bäst i test där du hittar fem olika klister-bh:ar som alla uppfyller kvinnors förväntningar!

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för bubbleroom.se, timarco.com & uppercut.se

Klister-BH bäst i test

1. Freebra klister-BH

2. "Va Va Voom"

3. "Wing"

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Freebra klister-BH – testvinnare!

En svart klister-BH från Freebra

Freebra är specialiserade på att skapa axelbandslösa bh:ar och därför är det inte en överraskning att den vinnande klister-bh:n i vårt test tillhör dem. Denna bh är skapad för att ge ett utmärkt stöd utan att det ser onaturligt ut. Tanken med bh:n är att brösten ska lyftas men samtidigt behålla sin naturliga form.

Den är dessutom sömlös vilket ger otrolig komfort, men också gör den osynlig under kläderna. Samtidigt som bh:n stöttar upp bra är den gjord i ett tunt och lätt tyg för att den ska kännas så naturlig som möjligt. Till skillnad från många andra klister-bh:ar är den dessutom riktigt snygg med det svarta skimrande tyget!

Bäst lyft: Magic Bodyfashion “Va va voom”

En beige bralette med klister utan axelband

Du som inte trodde att det var möjligt att få en riktigt lyftande effekt med en klister-bh hade fel. Med denna bralette från Magic Bodyfashion får brösten ett lyft som liknar effekten av traditionella bh:ar. Tack vare en dragsko kan kuporna pressas ihop efter din smak.

Kanterna på sidan av kuporna har ett vågigt mönster för ett riktigt bra fäste. Resultatet blir en klyfta som passar väldigt bra till urringade plagg. Bh:n är dessutom skapad i ett mjukt hudfärgat material som i princip gör den osynlig under kläderna!

Last updated: 2024-04-23 05:57:07

Bäst stöd: Magic Bodyfashion “Wing”

En svart BH med klister från Magic Bodyfashion

Det uppskattade märket Magic Bodyfashion gör det igen och tar sig in på vår lista ytterligare en gång. Tack vare deras uppfinningsrikedom och originalitet är även denna bh väl värd sin plats.

Deras Wing Bra är helt unik med det vingformade stödet som går ut på sidorna av brösten så långt att de nästan når ryggen. Utformningen gör att bh:n sitter på plats och samtidigt lyfter brösten. Bh:n har en form som omsluter brösten på ett mjukt sätt och ger hela bysten ett rejält lyft. För en extra lyftande effekt är kuporna till och med försedda med gelékuddar!

Last updated: 2024-04-23 05:57:07

Bäst push-up: Freebra “Cleavage Boost”

En beige push-up BH utan axelband från Freebra

Om du söker en klister-bh som ger dig bra push-up är det Cleavage Boost från Freebra du ska välja! Med sin unika form täcker den på precis de ställen du önskar samtidigt som brösten lyfts maximalt.

Den vågiga kanten skapar ett speciellt lyft som framhäver din klyfta. Eftersom bh:n formar sig efter just dina bröst kan den användas under de flesta plagg, även de med tunnare tyg som långklänning eller linnen.

Vanliga frågor

Bäst klister-BH

Hur mycket kostar en klister-BH?

Det går att hitta klister-bh:ar i olika prisklasser. Det vanligaste är att de kostar från runt 200kr och uppåt.

Finns det minimizer BH:ar med klister?

Tyvärr inte. Vi tittade på utbudet enormt mycket under vår research och kunde inte hitta en minimizer-BH med klister. Om det är viktigare för dig rekommenderar vi att du spanar in vår minimizer bh bäst i test lista.

Hur bra sitter de egentligen?

Klister-bh:n är skapad för att sitta på plats och det gör den i regel förutsatt att du har ren hud när den fästs. Men klistrets kvalitet och hållbarhet kan skilja sig mellan olika märken.

Här är en video gällande klistret på olika BH-ar:

Att välja den bästa klister-BH:n

Som en liten hjälp kan du tänka på följande när du ska välja din klister-bh.

  • Storlek – Det är otroligt viktigt att välja rätt storlek eftersom det påverkar både resultat och komfort.
  • Önskad effekt – Köp en bh som är skapad för dina behov. Det finns klister-bh:ar som är extra täckande och de som ger ett större eller mindre lyft. Om du söker något mitt-emellan kan vi rekommendera ett shapinglinne som komplement.
  • Ta hjälp av tidigare kunder – Fråga gärna vänner om råd och läs recensioner om de olika alternative.
Klister-BH test

Hur gjorde vi vårt klister-BH test?

Vårt test är i första hand baserat på kundrecensioner då vi anser att det är ett mycket bra sätt att hitta de bästa produkterna. Vi har även kollat på produktbeskrivningar och jämfört dessa. Vi har tagit med klister-bh:ar som uppfyller de vanligaste förväntningarna hos kunderna.

Källor