Hårinpackning för grått hår bäst i test

Hårinpackning för grått hår bäst i test

Petra Ljunghov

Är du också på jakt efter hårinpackning för grått hår bäst i test? Då har du hittat rätt ställe! Nedan letar vi fram den bästa inpackningen för grått hår, utefter olika kriterier, så att alla ska hitta något som passar de. Så vad väntar du på? Skrolla ner till topplistan och hitta en variant som passar dig redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Inpackning för grått hår bäst i test

Bäst i test: Maria Nila “C&S” inpackning för grått hår

En ljuslila tub med hårinpackning tillverkad av märket "Maria Nila" som heter "C&S Booster Masque Sheer Silver"
Effektivt resultat
Två-i-ett (balsam & hårinpackning)
Doftar underbart
Snabbverkande
Tuben gör att man ofta använder för mycket

Maria Nila’s “C&S” inpackning har blivit vår favorit för grått hår, och vi utser den nu till hårinpackning för grått hår bäst i test! Den lever verkligen upp till sina löften och presterar på högsta nivå. Den går direkt in i håret, och adderar näring direkt. Resultatet blir ett mjukt, återfuktat, och lysterfyllt hår!

Inpackningen är som sagt riktigt snabbverkande och går direkt in i hårstråna för att ge en närande och djupt behandlande effekt. Man ser hur håret blir mjukt och glänsande nästan direkt! Utöver detta är inpackningen även utrustad med pigment som jobbar för att neutralisera de gula tonerna som ofta hittas i grått hår.

Det är dessutom en “två-i-ett” och fungerar som både balsam och hårinpackning. Något vi verkligen uppskattar!

Dessutom får den en stor tumme upp när det kommer till doften. Serien “Sheer Silver” har en mild och skön doft av jasmin kombinerad med toner av apelsin och grapefrukt. Det är uppfriskande och lämnar håret lätt parfymerat.

Maria Nila’s “Sheer Silver” hårinpackning mjukgör, ger glans, neutraliserar gula toner och har en härlig doft. Vi kan inte göra annat än att tycka om den otroligt mycket!

Färgbomb & hårinpackning kombinerat: Maria Nila “Colour Refresh”

En stor vit flaska med pump på toppen som innehåller en hårinpackning för grått hår tillverkad av "Maria Nila" som heter "Colour Refresh Pearl Silver"
Neutraliserar gula toner
Ger liv i hårfärgen
Skyddar mot färgförlust
Gör håret mjukt
Håller endast upp till 10 tvättar

Detta är en färgbomb och hårinpackning i ett, vilket kombinerar effektivitet och vård i en och samma flaska. Maria Nila’s “Colour Refresh” är designad med specialpigment för att neutralisera oönskade gula toner i blont, ljusbrunt och grått hår. Den har tidigare fått bra placeringar i vår färgbomb bäst i test lista – den gör ett riktigt bra jobb!

En av de mest markanta egenskaperna med den är dess oerhörda förmåga att gradvis tvätta ut pigmentet, vilket ger en kraftfull och hållbar effekt. Den kalla, silvergrå nyansen som uppnås med “Pearl Silver” varar vanligtvis mellan fyra till tio tvättar.

Maria Nila’s “Colour Refresh” hårinpackning är en fantastisk kombination av färgkorrigering, skydd och vård. Dess förmåga att neutralisera gult, men samtidigt bevara hårfärgens färg och liv gör det till ett utmärkt val för grått hår. Vi på TheBeautyRoom.se tycker om den riktigt mycket!

Mest mjukgörande: Löwengrip “Blonde Perfection”

En grå tub som innehåller 100 ml hårinpackning för grått hår tillverkad av märket "Löwengrip" som heter "Blonde Perfection Silver Hair Mask"
Snygg kall nyans
Fyllig och välbalanserad doft
Värmeskyddande effekt
Ger volym
Effekt tar tid

Löwengrips Blonde Perfection – Silver Hair Mask är egentligen anpassat för blont hår, men vi på The Beauty Room tycker den fungerar bra på grått också. Inpackningen är full av vårdande och färgbevarande egenskaper och består av violetta pigment, designad för att ge håret en kallare nyans.

En av de främsta egenskaperna hos dinpackningen är dess kapacitet att neutralisera de varma tonerna i inte bara blont och grått hår, men även i färgat hår. Oavsett din naturliga eller färgade hårfärg kan du dra nytta av denna inpacknings förmåga att ta bort oönskade varma toner och ersätta dem med ett svalare och mer glänsande resultat.

Förutom dess bra korrigering av färgen, bidrar Löwengrips Blonde Perfection med mjukhet och kontrollerbarhet till hårets konsistens. Tack vare dess innehåll av arganolja blir håret verkligen lent och lätt att hantera. Vitamin B5 är också en viktig komponent, vilket har både återfuktande effekter och volymgivande egenskaper, vilket lämnar håret både fylligt och återfuktat! Dessutom, den är berikad med glans- och fuktgivande Vitamin F för att ett friskt och lätt slutresultat.

Vad gäller doften, ger den en uppfriskande touch till håret. Den innehåller noter av söt mango och persika, vilket ger en doft som faktiskt håller i sig. Vi gillar den starkt!

Bästa hårinpackningen för grått hår

Bästa inpackningen till grått hår – välj rätt med dessa tips!

Neutraliserar håret effektivt

Det är viktigt att inpackningen effektivt kan neutralisera grått hår för att få bort de fula gula tonerna. Grått hår har en tendens att få en gul nyans på grund av olika saker, men oftast på grund av dåliga ingredienser i schampo eller balsam. En bra inpackning innehåller därför ingredienser för att motverka detta, såsom violetta eller blåa pigment. Dessa pigment arbetar med att neutralisera och balansera de oönskade gula tonerna, vilket ger håret en sval, ren, silvergrå färg.

Ger lyster

Grått hår har också en tendens att förlora sin naturliga lyster och glans. Att välja en inpackning som effektivt ger lyster i grått hår ger det den unga känslan, trots att det faktiskt har tappat sitt pigment. Kvalitetsinpackningar för grått hår innehåller ofta återfuktande ingredienser, som sheasmör, arganolja eller kokosolja. De hjälper inte bara till att återfukta och vårda håret, utan ger också den där fantastiska lystern!

Rik på näringsämnen

Inpackningar som är rika på näringsämnen kan vara extra hjälpsamma för att förbättra kvaliteten på just grått hår. Grått hår kan ofta vara torrare än pigmenterat hår på grund av minskad oljeproduktion. Att då välja en hårinpackning som är rik på näringsämnen, såsom antioxidanter, vitamin E och fytosteroler, kan hjälpa till att stärka och återfukta det.

Långvariga resultat

Ett annat viktigt kriterium att tänka på när man väljer en inpackning för grått hår är om den faktiskt ger långvariga resultat. En inpackning bör inte bara ge direkta resultat, utan det ska hålla även efter tvätt. Inpackningar som kan ge detta är de med förmågan att ge håret djup konditionering, vilket hjälper till att förnya och upprätthålla fuktbalansen – och på så sätt ger det en mer långvarig effekt.

Hårinpackning för grått hår test

Inpackning för grått hår test: så genomfördes det

För att genomföra vårt test av inpackning för grått hår behövde vi först och främst titta på vad som fanns där ute. Maria Nila och Löwengrip blev de märken vi valde, eftersom de fått bra kundrecensioner, och även bra betyg i våra tidigare tester. Vi läste då en hel del av vad kunderna hade att säga, men även vad tillverkarna själva sa om produkterna. Med hjälp av det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om inpackningarna.

Källor