Pore strips bäst i test

Pore strips bäst i test – hitta bästa pore stripsen!

Mikaela Höstfors

Letar du också efter pore strips bäst i test? Då har du hittat rätt artikel! Nedan letar vi fram de bästa pore stripsen utefter olika behov. Dessutom går vi igenom lite tips inför ditt val i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Ta del av vår topplista redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Pore strips bäst i test

1. Formula 10.0.6 pore strips

2. Holika Holika "pig clear"

3. Starskin pore strips

Bäst i test

Bästa koreanska

Bäst premiumval

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Formula 10.0.6 pore strips – bäst i test!

En vit och lila förpackning med pore strips tillverkade av märket "Formula 10.0.6"
Djuprengör effektivt
Förhindrar tilltäppta porer
Mjukgörande effekt
Bra mängd per tea tree-olja
Endast 6 strips

Den här förpackningen tillverkad av Formula 10.0.6 utser vi nu till pore strips bäst i test! De ger överlägset skönast resultat och ger dessutom huden en fin lyster efter användning.

 1. Effektiv rengöring: Med dessa strips kan du nå orenheterna på djupet, vilket säkerställer en ordentlig rengöring av porerna.
 2. Berikad med kaolin: Kaolin är känt för att absorbera smuts och överflödig olja, vilket hindrar porerna från att bli tilltäppta.
 3. Innehåller Tea Tree-olja: Populär på grund av sina hudvänliga egenskaper, och lämnar huden mjuk och fräsch efter användning.
 4. Mängd: Med sex strips per förpackning får man en bra mängd för priset.

Formula 10.0.6 “Down To The Pore” stripsen erbjuder en kombination av effektivitet och skonsamhet, vilket gör den till en klar favorit i våra tester. Även om det bara finns sex strips i varje förpackning, levererar varje strip grymma resultat. Vi på The Beauty Room rekommenderar de varmt!

Bästa koreanska: Holika Holika pig clear

En vit platt förpackning med pore strips tillverkade av märket "Holika Holika" som är ett K-beauty märke
Djuprengörande
Lätta att använda
Riktigt effektiva
Långvariga resultat
Lite dyra

Last updated: 2024-04-23 14:13:46

Efter att ha provat många produkter mot pormaskar, kan vi definitivt säga att Holika Holika Pig Clear verkligen skiljer sig från mängden. Denna behandling är uppdelad i tre steg, vilket ger en djupgående rengöring och avlägsnar de mest envisa pormaskarna. För bäst resultat rekommenderar vi att använda den efter en varm dusch, eller efter ansiktsbastun. Då är porerna öppna, och den blir då ännu mer effektivt.

 1. Tre-stegs-process: Denna flerstegsbehandling säkerställer att varje aspekt av rengöringen adresseras. Först förbereds huden, sedan rengörs den och slutligen stängs porerna.
 2. Djuprengörande: Tack vare sin unika formulering går produkten djupt ner i porerna för att ta bort smuts och olja.
 3. Användarvänlig: Trots de tre stegen är processen enkel att följa, vilket gör den användarvänlig även för nybörjare.
 4. Effektiv efter värme: Produktens effektivitet ökar avsevärt när porerna är öppna, vilket gör den särskilt effektiv efter varma behandlingar.

Holika Holikas Pig Clear strips är en pålitlig lösning som tar bort pormaskarna på djupet. Genom att kombinera den med en varm dusch eller bastu kan du förvänta dig ännu bättre resultat. Medan den kan kräva lite mer tid än andra strips, är de långvariga resultaten väl värda ansträngningen. Ett bra val för klarare hud!

Bäst premiumval: Starskin sunset strips

En svart förpackning med 3 pore strips i olika färger på sidan tillverkade av märket "Starskin" som heter "sunset strips"
Djuprengörande
Porer reduceras effektivt
Skonsam mot huden
Enkel användning
Dyr

Starskin Sunset Strips är ett 3-stegs djupt rengörande system designat för att effektivt bekämpa instängd smuts och överskott av sebum på näsan. Istället för att traditionellt tömma porerna (som kan vara obehagligt), använder sig dessa pore strips av tre specialdesignade masker. Steg 1 arbetar med att förbereda huden genom att luckra upp smuts. Steg 2, med sin kraftfulla formula av aktivt kol, drar effektivt ut orenheterna. Det sista steget lugnar sedan med en bio-cellulosa mask som ger näring och reducerar porernas synlighet.

 1. 3-Stegs system: Genom att dela upp processen i tre steg säkerställs att varje fas av porrengöringen optimeras.
 2. Aktivt kol: En naturlig och effektiv ingrediens som drar åt sig orenheter och absorberar överskottssebum.
 3. Förfinande effekt: Inte bara rengör den huden, den ger också en slätare och finare textur.
 4. Lugnande Bio-Cellulosa: Det sista steget fokuserar på att lugna huden, samtidigt som det minimerar synligheten av porerna.

Starskins Sunset Strips är ett innovativt sätt att bekämpa orenheter och instängd smuts utan att irritera huden. Vi på TheBeautyRoom.se gillar verkligen deras 3-stegs system som ger en omfattande behandling, rengör och lugnar. För de som är villiga att investera lite mer för kvalitetsresultat är denna produkt ett riktigt bra val!

Bästa billiga pore stripsen: Nivea “Clear-up strips”

En vit förpackning med blåa detaljer som innehåller pore strips tillverkade av märket "Nivea"
Snabb aktivering
Tar effektivt bort orenheter
Universell användning
Dermatologiskt godkänd
Kräver vatten för aktivering

Niveas Refining Clear-Up Strips är ett effektivt verktyg för att hålla huden ren och klar. Stripsen fungerar som magi när de kommer i kontakt med vatten, aktiveras omedelbart och är redo att göra jobbet. På bara några minuter har de fått bort pormaskar och andra orenheter från huden, vilket dessutom ger huden en fin lyster.

Dessutom passar stripsen för alla hudtyper! En annan stor fördel är att de är dermatologiskt testade, vilket ger ökad trygghet i att Nivea verkligen står bakom produkten.

Ett litet tips för de som vill prova: använd dessa strips en gång i veckan efter din vanliga ansiktsrengöring för riktigt bra resultat.

En riktigt pålitlig förpackning med pore strips som vi tycker är absolut bäst om man letar efter billiga pore strips.

Bäst lyster: Tonymoly “Nose pack”

En ljusrosa förpackning med äggdesign som innehåller strips för borttagning av pormaskar tillverkade av det koreanska beauty märket "Tonymoly"
Effektiv mot pormaskar
Ger huden lyster
Lättanvänd
Lugnar huden
Kräver återfuktning

Tonymoly “Egg Pore Nose pack” har snabbt blivit en favorit bland koreansk hudvård. Dessa pore strips, berikade med äggskalsextrakt och kol, utvecklades specifikt för att effektivt ta bort pormaskar. Resultatet? En renare och mer strålande hud!

Äggskalsextrakt ger inte bara huden en fin lyster, utan också en lugnande känsla. Kol, å andra sidan, fungerar som en magnet för pormaskar och andra orenheter. Dessa ingredienser gör det dessutom betydligt lättare att ta av den efter användning.

Sammanfattningsvis erbjuder Tonymoly “Egg Pore Nose pack” en bra lösning mot de riktigt envisa pormaskarna, samtidigt som den gör att huden ser yngre ut efteråt. Vi rekommenderar den varmt, framför allt om du tycker om K-beauty’s skonsamma formler.

Vanliga frågor

Vad gör pore strips?

Pore strips är remsor som används för att ta bort pormaskar och överskott av olja från näsan och andra områden i ansiktet. När de torkar och dras bort fäster sig orenheterna på remsan, vilket resulterar i renare porer.

Hur ofta ska man använda pore strips?

Det rekommenderas vanligtvis att använda pore strips en gång i veckan för att förhindra att porerna täpps igen. Att använda dem för ofta kan irritera huden och störa den naturliga oljebalansen.

Kan pore strips skada huden?

Även om pore strips kan vara effektiva för att ta bort pormaskar, finns det en risk att de kan irritera eller skada huden om de används felaktigt eller för ofta. För frekvent användning kan leda till rodnad, torrhet och ökad känslighet.

Fungerar pore strips på alla hudtyper?

Pore strips fungerar bäst på personer med fet hud och mycket synliga pormaskar. Personer med torr, känslig eller mogen hud bör vara försiktiga eftersom remsorna kan orsaka irritation eller torka ut huden.

Bästa pore stripsen

Bästa pore stripsen: så väljer du rätt

Att hitta de bästa pore stripsen är faktiskt inte så lätt som man kanske kan tro. Här är de främsta kriterierna att titta på;

Skonsam mot huden

När du väljer pore strips är det av yttersta vikt att de är skonsamma mot huden. Hudens yta, särskilt på ansiktet, är känslig och kan lätt bli irriterad eller skadad av produkter som är för hårda eller innehåller hårda kemikalier. En pore strip som är skonsam kommer att minska risken för rodnad, torrhet eller andra oönskade reaktioner.

Läs ingredienslistan och undvik produkter som innehåller alkohol eller andra uttorkande ingredienser. Om du har känslig hud kan det också vara en bra idé att leta efter produkter som är dermatologiskt testade eller specifikt framställd för just känslig hy.

Tar bort pormaskarna effektivt

Det primära syftet med pore strips är att ta bort pormaskar, så effektivitet bör egentligen vara högst upp på din lista över kriterier. Leta efter recensioner eller produktbeskrivningar som talar om hur väl remsan fungerar för att faktiskt ta bort pormaskar. De bästa pore stripsen ska kunna gripa tag i och lyfta bort de små svarta eller vita prickarna utan att lämna rester efter sig.

Antal steg som krävs

En annan viktig aspekt att beakta är hur många steg som krävs för att använda produkten. Vissa pore strips kräver förberedelse, applicering och sedan efterbehandling, medan andra kan vara lättare att använda. Om du föredrar en snabb och enkel lösning rekommenderar vi på The Beauty Room de strips som inte behöver vatten, och som används i ett steg. Kom dock ihåg att de flesta flerstegsprodukter ger bättre resultat eller mer omfattande hudvård.

Kostnad per strip

Istället för att enbart titta på den totala kostnaden för förpackningen, fokusera på hur mycket varje strip kostar. Detta ger en bättre uppfattning om produkten är prisvärd eller inte.

Pris per strip = pris / antal strips

ProduktPrisAntal stripsPris per strip
Alternativ #195 kr6 st~15,83 kr
Alternativ #249 kr1 st49 kr
Alternativ #379 kr8 st~9,87 kr
En tabell som jämför pris per pore strip

Innehåll och ingredienser

Förutom de redan nämnda kriterierna bör du även vara uppmärksam på vad stripsen faktiskt innehåller. Vissa pore strips kan innehålla vårdande ingredienser som Aloe Vera, vitamin E eller tea tree olja, som lugnar huden efter användning. Medan andra har ingredienser som faktiskt är irriterande för vissa hudtyper. Läs därför alltid ingredienslistan noggrant för att undvika eventuella allergener!

Pore strips test

Pore strips test: så gjorde vi

För att göra vårt pore strips test började vi först och främst med att titta lite på vilka produkter som fanns där ute. Genom att titta på vad olika förpackningar fått för recensioner kunde vi snabbt se vilka varianter som var populärast.

Vi läste sedan på mer ingående om de utvalda modellerna. Med hjälp av det vi läst i recensioner och produktbeskrivningar skrev vi sedan våra egna recensioner om alla alternativen.

För att avsluta artikeln behövde vi få ihop en pore strips bäst i test lista också. Den skrevs helt enkelt efter att ha jämfört modellerna baserat på bland annat effektivitet, innehåll och pris.

Källor