Skönhetsbox bäst i test

Skönhetsbox bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Letar du också efter skönhetsbox bäst i test? I den här artikeln hjälper vi dig hitta den absolut bästa boxen för dina krav.

Skönhetsboxar har blivit allt mer populärt på senare tid och du hittar dem i alla möjliga former. Vissa innehåller produkter från ett specifikt märke och andra är blandade. Vanligtvis är ett antal produkter i full storlek och resten i mindre format. Tanken är att du ska få så många produkter som möjligt då de som handlar en skönhetsbox ofta vill testa på nytt. Vi har gjort detta test för att du ska hitta den bästa skönhetsboxen för dig!

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar till webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Skönhetsbox bäst i test

1. Lookfantastic

2. Youty hudvårdsbox

3. bareMinerals

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Lookfantastic skönhetsbox – bäst i test!

Produkter som flyger ur en skönhetslåda från Lookfantastic

Last updated: 2024-04-15 18:14:36

Vinnaren av vårt test är skönhetsboxen från Lookfantastic. Du får sex olika produkter varje månad på ett miljövänligt vis i en 100% återvinningsbar box. Typ av produkter varierar vilket gör det extra spännande när det är dags att öppna en ny box. Du kan få hudvårds-, skönhets- eller hårvårdsprodukter, en månad skickade de till och med YSL black opium till prenumeranterna! Skönhetsboxen har fått genomgående positiva recensioner och tidigare kunder är mycket nöjda med produkterna. Du kan välja att binda upp dig på ett år och betala månadsvis eller köpa så lite som tre boxar i taget.

Bäst hudvård: Nordicfeel skincare box

En skönhetsbox med hudvårdsprodukter från Youty
Tyvärr hittades inga priser...

Du som älskar hudvård kommer garanterat att gilla skönhetsboxen från Nordicfeel. Du får nämligen en hel box med en rad olika hudvårdsprodukter i olika storlekar. Eftersom vissa produkter kommer i mindre förpackning får du testa desto fler, vilket är grymt för den som gillar att prova nya saker.

Nordicfeel kallar sin skönhetsbox för ett “inspirationsset” och är tänkt att hjälpa dig hitta nya produkter som kan passa din hud. I boxen kan du hitta gamla klassiker men även nyare märken och riktiga bästsäljare!

Bäst premiumval: bareMinerals skönhetslåda

bareMinerals skönhetslåda

Last updated: 2024-04-15 18:14:55

Detta kit innehåller hela 12 makeup- och hudvårdsprodukter från populära bareMinerals. Varumärket var ett av de allra första som började skapa produkter baserade på mineraler när de på 70-talet tog ledningen i revolutionen för mineral-makeup. Därefter har de tagit hela världen med storm!

De rena mineralerna har en vårdande effekt på huden samtidigt som de ger ditt ansikte en fantastisk lyster. Produkterna passar alla hudtyper men är särskilt uppskattad av personer med känslig eller fet hud. Den vårdande sammansättningen är helt fri från parabener, parfym och artificiella oljor!

Bäst sminkbox: Estée Lauder blockbuster

En stor röd skönhetsbox från Estee Lauder
Tyvärr hittades inga priser...

Nu har du chansen att köpa en skönhetsbox från det lyxiga makeup- och hudvårdsmärket Estée Lauder. I paketet ingår fem av deras storsäljare i full storlek och en mängd extra produkter. På köpet får du dessutom en lyxig necessär för makeup och hudvård!

Exempel på tidigare produkter i boxen: jade roller, läppstift, mascara, ansiktskrämer

Estée Lauder är för många synonymt med högklassig hudvård. Faktum är att deras framgång har gjort dem världsledande inom skönhet och har idag etablerat sig i över 150 länder. Konsumenterna är både professionella makeup artister och privatpersoner. Om du vill ha ett paket med riktigt lyxig makeup och hudvård är detta det bästa valet för dig!

Bäst budgetval: Nordicfeel ”New You”

En skönhetsbox från Youty
Tyvärr hittades inga priser...

Denna skönhetsbox passar dig som vill hitta nya favoriter. Paketet innehåller en blandning av parfymer, makeup och hårvård. Du får hela 12 produkter varav fem är i full storlek. Allt detta får du dessutom till ett riktigt bra pris! Exempel på produkter som ingått tidigare är en Tail comb från Sense of Youty, Repair hair mask från Ida Warg och Moisture kick treatment från Schwarzkopf BC. Paketet innehåller endast högklassiga varumärken som är mycket populära hos kunder. Dessa härliga produkter är det perfekta inspirationssetet för dig själv eller en present till någon du bryr dig om!

Vanliga frågor

Bästa skönhetsboxen

Hur mycket kostar en skönhetsbox?

Det beror helt på vilken typ av produkter som ingår och vilka varumärken de tillhör. De flesta kostar mellan 250-1300kr.

Är det värt priset?

Absolut! Vissa produkter kommer i mindre format än originalet för att du ska få testa så många som möjligt. Men det är alltid billigare med en skönhetsbox än att köpa produkterna separat.

Vad brukar inkluderas?

Som tidigare nämnt inkluderar de ofta en rad olika småförpackningar, men de brukar också fylla ut lådorna med smågrejer som hårsnoddar och tvålkakor. Exakt vad som kommer i din box är svårt att besvara, men de har ofta en “inriktning” såsom hudvård, smink eller parfymer.

Spana in den här videon om du letar efter vad andra tycker om prisvärdheten;

Hur hittar man den bästa skönhetsboxen?

För att du ska hitta den bästa skönhetsboxen bör du ha följande i åtanke.

  • Typ av produkter – Det finns skönhetsboxar som enbart innehåller makeup, hudvård eller hårvård. Vissa innehåller en blandning av allt möjligt. Vill du till exempel att den ska innehålla en läppolja – välj en makeupvariant. Ska den innehålla hårolja? Välj en hårvårdsbox istället!
  • Varumärke – Om du har ett favoritmärke kan du välja en box som innehåller enbart produkter från dem. Är du intresserad av att testa olika märken kan du välja en som erbjuder en blandad kompott.
Skönhetsbox test

Hur gick vårt skönhetsbox test till?

Vi har gått igenom en mängd olika skönhetsboxar för att slutligen komma fram till de fem bästa enligt oss. Det har även varit viktigt för oss att välja boxar ur olika prisklasser och från varierande varumärken. Anledningen är att vi vill att alla ska kunna hitta en skönhetsbox som passar deras behov. Produktbeskrivningarna har spelat en betydande roll vid valet av produkter men även tidigare kunders omdömen har vägt tungt. Vi har valt produkter med positiva recensioner för att vara säkra på att de håller vad de lovar.

Källor