Elektrisk ansiktsborste bäst i test

Elektrisk ansiktsborste bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Mikaela Höstfors

På jakt efter elektrisk ansiktsborste bäst i test? Då har du definitivt hittat rätt artikel! I denna går vi igenom de allra bästa elektriska ansiktsborstarna så du kan hitta en som passar dig.

Efter att ha provat en elektrisk ansiktsborste för första gången säger många att de inte förstår hur de klarat sig utan tidigare. Faktum är att produkten gör så mycket mer än bara rengör. Även porerna öppnas upp och resultatet av den djupa rengöringen blir att de krämer du sedan smörjer in ansiktet med kommer absorberas mer effektivt av huden. Det finns en djungel av olika elektriska ansiktsborstar på marknaden och vi har i vårt test utsett de som vi anser vara allra bäst.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar till olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Elektrisk ansiktsborste bäst i test

1. Foreo Luna Mini 3

2. Braun facespa

3. Sense of Youty

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Foreo Luna 3 – testvinnare!

Foreo Luna Mini 3

Vi presenterar med stolthet Foreo Luna 3 som vinnaren av vårt test för bästa elektriska ansiktsborste. Redan första utgåvan imponerade stort på kunder världen över och nu när den tredje versionen är här kan vi inte annat än ge ros. Produkten levererar hela 8000 soniska pulseringar per minut för en effektiv rengöring samtidigt som huden får en välbehövlig massage.

Ansiktsborsten är försedd med extra mjuka silikonknappar på båda sidor vilket ger en varsam exfoliering. Produkten kan dessutom ställas in i flera olika hastigheter och som extra funktion erbjuds Glow-boost läget på 30 sekunder!

Mest mångsidig: Braun FaceSpa

Braun facespa

Denna ansiktsborste från Braun är ett multiverktyg som ger dig hela tre olika spabehandlingar i samma produkt. Rengöringsborsten avlägsnar effektivt smuts från porerna och förbereder din hud på att smörjas in. Din hud blir upp till sex gånger renare än med manuell rengöring med den här borsten!

Genom att byta tillbehör omvandlas produkten till en epilator (eller ansiktstrimmer som det också kallas) som genom precisionsborttagning avlägsnar oönskade hårstrån från rötterna. Epilatorn är upp till fyra gånger mer effektiv än vaxning på att ta bort de riktigt korta hårstråna. Det tredje tillbehöret ger din hy en uppfräschning i form av en “pad” med en föryngrande effekt. Vad mer kan man önska sig?

Både rengöring & exfoliering: Sense of Youty

Sense of Youty ansiktsborste

Den här ansiktsborsten är skapad för dig som vill ha en produkt anpassad för både rengöring och exfoliering. Borsten har ett lite längre handtag som ger ett bra grepp och med de två olika sidorna väljer du enkelt vilken effekt du vill ha.

Med hela 5500 soniska vibrationer per minut har du i din hand ett kraftfullt verktyg som ger resultat. Huden masseras varsamt för att öka blodcirkulationen och skapa bra lyster. Ansiktsborsten kan användas i hela 10 justerbara hastigheter och har dessutom en mycket funktionell auto-timer!

Mest kompakt: Foreo Luna 2

Foreo Luna mini 2

Storsäljaren Foreo Luna erbjuder en kompakt och smidig rengöring med sin andra version i serien av elektriska ansiktsborstar. En av förbättringarna gentemot sin föregångare är att de särskilda T-Sonic pulseringarna kan ställas in i åtta olika lägen.

Produkten är liksom övriga borstar från Foreo Luna tillverkad i ultrahygienisk silikon som i jämförelse med nylonborstar ger en hud som är upp till 35 gånger renare. Ansiktsborsten är försedd med mjuka silikonknappar av olika storlek i tre skilda zoner, vilket gör att du kan anpassa din rengöring efter hur pass kraftfull exfoliering du vill ha!

För kroppen också: Sibel elektrisk ansiktsborste

En vit elektrisk ansiktsborste från Sibel

Denna produkt kommer med tre olika borsthuvuden som du väljer efter hudtyp eller om du vill använda den på kroppen istället för ansiktet. Det gör den till en ultimat rengöringsborste som dessutom har en mycket professionell och snygg design.

Orenheterna tas skonsamt bort och gör att hudvårdsprodukter kan absorberas upp sex gånger lättare. Du kan också välja mellan tre olika hastigheter vilket gör att du kan anpassa hur kraftfull rengöring du vill ha. För att underlätta rengöringen piper till och med borsten som en påminnelse att det är dags att byta område!

Vi tyckte den fungerade riktigt bra tillsammans med en retinol nattkräm!

Last updated: 2024-04-23 17:38:04

Vanliga frågor

Bästa elektriska ansiktsborsten

Hur mycket kostar en elektrisk ansiktsborste?

De flesta elektriska ansiktsborstarna kostar mellan 300-1000kr, men det finns även dem som kostar flera tusen kronor. Priset beror till stor del på märket och vilka funktioner borsten har.

Vad gör en elektrisk ansiktsborste?

Det primära syftet med en elektrisk ansiktsborste är att ge huden en effektiv rengöring som gör att hudkrämer kan absorberas lättare. De ger även huden en massage som ökar blodcirkulationen.

Är elektroniska ansiktsborstar värda pengarna?

Vi tycker definitivt det underlättar tvättandet, men många säger också att de precis som jade rollers är “överhypade”. Du får helt enkelt bestämma dig för vad du tycker och se om de är värda pengarna. Här svarar Dr. Gaille Robredo-Vitas på den frågan!

Hur hittar man den bästa elektriska ansiktsborsten?

Den bästa elektriska ansiktsborsten för dig beror på vilka preferenser du har.

  • Märke eller budget – Om du väljer en produkt från ett välkänt märke kan du vara mer säker på att den håller vad den lovar men det finns även budgetvarianter som är riktigt bra.
  • Funktioner – Fundera på om du vill ha en borste som bara rengör eller om du vill att den även ska kunna användas för exfoliering.
  • Form – Elektroniska rengöringsborstar är vanligast i två olika former som är antingen en klassisk borste med strån av nylon eller en mindre variant med mjuka silkonknappar som oftast är smidigare att använda.
  • Vad ska du använda med den? – Du får också ha i åtanke vad du ska använda för andra produkter före eller efter användning. Om du till exempel har känslig hy kan det vara en bra idé att kanske använda en foundation för problemhy dagen efter användning för att inte skada huden.
Elektrisk ansiktsborste test

Hur gjorde vi vårt test av elektriska ansiktsborstar?

Vi har undersökt elektriska ansiktsborstar av olika varianter och från flera varumärken. Vissa av de var med i vår fast tvål bäst i test lista, och vi visste därför på ett ungefär hur de presterade. Genom att jämföra produktrecensioner och vad som förväntas av en ansiktsborste har vi kommit fram till vilka produkter som förtjänat en plats på vår lista. Vi har självklart även tagit del av ord från tidigare kunder och låtit dem avgöra om rengöringsborstarna levt upp till förväntningarna eller inte. Vi har tagit med produkter med bra recensioner och nöjda kunder vilket har gjort vårt test mycket tillförlitligt.

Källor