Root cover up bäst i test

Root cover up bäst i test – hitta bästa root retouchern!

Petra Ljunghov

Är du ute efter root cover up bäst i test? Perfekt, då är denna artikel för dig! Nedan har vi valt ut den allra bästa root retouchern. Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt val ytterligare som du hittar i slutet av artikeln. Så vad väntar du på egentligen? Läs igenom vår topplista och hitta din favorit redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Root cover up bäst i test

1. Color Wow root cover up

2. Schwarzkopf root retoucher

3. Goldwell root retouch powder

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

ColorWow root cover up – bäst i test!

En förpackning med en root cover up, spegel och färg tillverkad av ColorWow
Finns i många färger
Smart design i lådan
Täcker även de riktigt tunna hårfästena

Den här smarta lilla lådan tillverkad av Color Wow är den vi utser till root cover up bäst i test! Med en dubbelsidig borste, färg och spegel blir detta helt enkelt den smidigaste lösningen när man ska göra touch ups.

Mineralpudret som kommer i förpackningen gör det riktigt lätt att täcka även de tunnaste hårfästena. Pudret gör dessutom att håret ser otroligt tjockt ut! Med denna kan du skippa hårserumet, och samtidigt få en mer jämn hårfärg.

Bästa budgetvalet: Schwarzkopf “Root retoucher”

En svart liten flaska root retoucher tillverkad av Schwarzkopf
Billig
Finns i många nyanser
Håller länge

Last updated: 2024-04-23 15:18:23

Schwarzkopf är ofta med i våra tester av olika hårprodukter, de har bland annat vunnit vårt test av slingor hemma! Även den här gången har de utvecklat en riktigt prisvärd produkt som verkligen håller måttet.

Den finns i många nyanser, och trots den billiga prislappen håller flaskan riktigt länge. Dessutom är det i en sprayflaska, vilket gör att appliceringen går riktigt smidigt. Tyvärr gör dock sprayen att det blir svårt att applicera små mängder i taget. I övrigt är det bara positiva åsikter från vår sida, rekommenderas!

Bäst övergång: Goldwell root retouch powder

En svart burk med root retouch powder tillverkad av Goldwell
Fina nyanser
Enkelt att få det att se naturligt ut

Om man vill pensla lite i taget är Goldwells retouch powder det bästa alternativet. Man kan applicera lite puder i taget, titta på resultatet, och eventuellt pensla på mer. Det möjliggör en riktigt smidig övergång som kan justeras allt eftersom. Rekommenderas varmt av oss på The Beauty Room!

Vanliga frågor

Vad är root cover up?

Root cover up är en typ av hårprodukt som används för att dölja utväxten mellan hårfärgningar. Den är ofta tillgänglig i form av spray eller puder, och är designad för att matcha din nuvarande hårfärg.

Hur använder man root cover up?

Använd root cover up på torrt hår. Skaka den ordentligt och applicera den sedan på områden där utväxten syns. Använd den med jämna drag tills du täckt tillräckligt, låt den sedan torka innan du kammar eller stylar håret.

Är root cover up skadligt för håret?

Nej, de allra flesta root cover up-produkter är inte skadliga för håret. De är utformade för att vara milda och tvättas vanligtvis ut efter någon dag. Men det är alltid bäst att följa instruktionerna på etiketten för att undvika potentiella skador.

Kan man använda root cover up på alla hårfärger?

Ja, root cover up finns i en rad olika nyanser, från ljus blond till svart. Det är såklart viktigt att välja en färg som matchar din hårfärg för optimalt resultat. Om du är osäker, välj en nyans som är lite ljusare än din naturliga färg.

Bästa root retouchern

Så hittar du den bästa root retouchern

1. Naturligt resultat

När det kommer till en root cover ups är det absolut viktigaste att resultatet ser naturligt ut. Du vill inte ens att det ska synas att du färgat håret ju! Det bästa sättet att uppnå det är genom att välja en produkt med en färg som matchar din hårfärg så bra som möjligt.

2. Inkluderade tillbehör

Vissa root retouchers kommer med praktiska tillbehör som en borste och/eller spegel. Dessa kan vara mycket hjälpsamma vid applicering, särskilt om du ska göra det när du är ute. En produkt med dessa tillbehör kan spara både tid och pengar eftersom du inte behöver köpa dem separat.

3. Varaktighet

Du vill naturligtvis ha en root cover up som varar så länge som möjligt. De bästa produkterna ska kunna klara av svett, regn, till och med en lätt tvätt! Produkter som sitter kvar längre sparar både tid och pengar eftersom de inte behöver användas lika regelbundet. Tänk dock på att ju mer hållbara produkterna är, desto svårare är de att tvätta ur.

Root retoucher bäst i test

  • Bästa root retouchern: Color Wow root cover up
  • Nr 2: Schwarzkopf root retoucher
  • Nr 3: Goldwell color retouch powder

Till topplistan!

Root cover up test

Root cover up test – så gjorde vi

För att påbörja vårt root cover up test tog vi en titt på utbudet som fanns där ute. Efter en halvtimme hade vi kommit fram till vilka produkter som presterade bäst (enligt tidigare kunder). Vi tittade sedan på dess beskrivningar och kundrecensioner. Med hjälp av informationen vi läst i de skrev vi sedan våra egna recensioner om alla produkterna.

Källor