Zlatan damparfym recension

Zlatan damparfym recension – alla i serien!

Matilda Niklasson

Zlatan Ibrahimovic är känd för sin exceptionella talang inom fotbollsvärlden, men han är också en skicklig damparfym-designer. Zlatans parfymserie för kvinnor har tre unika dofter som fångar essensen av modern femininitet. Varje doft är designad med sin egna touch, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen. Zlatans parfymserie för kvinnor är ett utmärkt val för dem som vill slå an en ton av elegans till sin doftkollektion i hemmet. Den här serien består av tre unika dofter, var och en med sin egen distinkta personlighet och arom.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för parfym.se

Zlatan damparfym recension

Zlatan Ibrahimovic håller upp sin nya damparfym

Zlatans intåg i världen av unika dofter till kvinnor kommer i form av en serie, inkluderat av Supreme, Myth Bloom och Sport pour femme. Varje doft är unik och erbjuder en upplevelse som tillgodoser kvinnors olika preferenser.

Supreme är en djärv och kraftfull doft som utstrålar självförtroende. Den har starka toner av bärnsten och vanilj som lämnar ett bestående intryck. Myth Bloom, å andra sidan, är en mer delikat doft som blandar jasmin, mandarin och persika för att skapa en blommig och fruktig doft (lite lik Michael Kors Wonderlust). Den är perfekt för dem som föredrar en mer subtil doft.

Den tredje parfymen i Zlatans serie är Sport pour femme, som är en fräsch och uppiggande doft som är perfekt för en aktiv livsstil. Kombinationen av bergamott, äpple och mysk skapar en krispig och uppfriskande doft som är perfekt i kombination med träning eller utomhusaktiviteter av olika slag.

Sammantaget är Zlatans damparfymer välgjorda och tillgodoser en mängd olika preferenser. De är också rimligt prissatta (till skillnad från dyrare alternativ som Armani Si), vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för dem som vill ha en högkvalitativ doft utan att det ska svida allt för mycket i plånboken.

Zlatan “Supreme” recension

Zlatan supreme pour femme

Zlatan “Supreme” är faktiskt en unisexdoft designad för både män och kvinnor. Den här doften lanserades år 2019 och är en kraftfull och förförisk doft som är perfekt för dem som är självsäkra och orädda för att sticka ut. Doften har en blandning av kryddiga och träiga toner, inklusive svartpeppar, ingefära, patchouli och cederträ. De här ingredienserna kombineras för att skapa en rik och komplex arom som är både sofistikerad och modern. Zlatan “Supreme” är en unik och fängslande doft som är perfekt för dig som vill göra ett “statement” och lämna ett bestående intryck.

Tyvärr hittades inga priser...

Zlatan “Myth Bloom” recension

Zlatan Myth Bloom

Zlatan “Myth Bloom” är en doft för kvinnor som är tillverkad av Zlatan samt respektabla aktörer inom parfymbranschen. Den här doften lanserades år 2018 och är en fräsch och blommig doft som är perfekt för den moderna och sofistikerade kvinnan. Doften har en blandning av delikata blommor, inklusive pion, liljekonvalj och rosa peppar. De här ingredienserna skapar en lätt och uppfriskande doft som är både feminin och charmig. “Myth Bloom” är en doft som förkroppsligar vårens anda och den är perfekt för dagtid och vardagliga tillfällen. Den här doften är ett bevis på Zlatans hängivenhet att skapa dofter som är både lyxiga och tillgängliga.

Tyvärr hittades inga priser...

Zlatan Sport pour femme

Zlatan Sport pour femme

Zlatan Sport Pour femme är en damdoft designad för aktiva och sportiga kvinnor som vill lukta gott samtidigt som de svettas. Den här doften lanserades år 2020 och är en uppfriskande doft som är perfekt för dem som lever en aktiv livsstil. Doften har en blandning av citrus och blommiga toner, inklusive bergamott, citron och jasmin. De här ingredienserna skapar en energigivande och uppfriskande arom som är perfekt för och efter träning.

Zlatan Sport Pour femme är en doft som förkroppsligar andan av athleticism och styrkan och beslutsamheten hos moderna kvinnor. Den här doften är perfekt för dig som vill hålla dig fräsch och självsäker under hela ditt träningspass.

Tyvärr hittades inga priser...

Hur gjorde vi vår recension av Zlatans parfymserie?

Den här recensionen av Zlatans parfymserie för kvinnor gjordes till största del genom research på nätet. Det inkluderades av en rad olika sajter, där vi gick igenom kundrecensioner noggrant samt olika produktbeskrivningar för att bilda oss en gemensam uppfattning.

Sugen på en annan damparfym? Kolla in vår YSL black opium recension!

Källor