Höstens hetaste nageltrender

Höstens hetaste nageltrender, rankade!

Johanna Skeppshage

Vi har tagit en titt på höstens hetaste nageltrender och kommer i den här artikeln summera de vi tycker om allra mest. Mysiga stickade tröjor och varmare jackor är inte allt hösten har att bjuda på – naglarna ska matcha vädret också!

Nageltrenderna rankade av The Beauty Room

Överlag är det ju de höstiga färgerna som är det hetaste på hösten (såklart)! Men vi ser också att man tar tillbaka äldre färger, kortar ner naglarna, och kanske framför allt; blått nagellack! Det är en fluga vi tror fastnat på väggen för mer än bara hösten, men mer om det längre ner.

Naglar med varm choklad som färg

@gopolished på Instagram

1. Varm choklad

Vi har börjat se mer och mer av den varma chokladfärgen på naglar där ute – och vi älskar det! Vi tror att det bruna kommer ta över fingrar över hela landet. Inte minst för att det passar så himla bra ihop med de höstiga färgerna man ofta har på sig är beige, brun och svart.

Naglar målade med höstiga french tips

@lemanoir på Instagram

2. Höstiga “french tops”

Vi har sett långa, tjocka och lite kantiga naglar med så kallade franska toppar bli allt mer poppis nu på hösten. Det som gör de höstiga är just att folk väljer att måla topparna i mörkbrun. Att gå utanför boxen (som nästan alltid består av vita toppar) är något vi på The Beauty Room verkligen älskar!

Hailey Bieber med rött nagellack

@haileybieber på Instagram

3. Modern röd

Hollywood-stjärnorna har börjat köra den gamla röda färgen. Den har denna gång en betydligt finare modern touch än den där tråkiga gammel-röda som ibland kan påminna om falu rödfärg. Metalliska eller matta, vi ser det på kändisar, men de alla följer ett och samma tema – en modern touch på det röda.

Korta naglar med metalliska toppar målade

@gel.bymegan på Instagram

4. Korta!

Det verkar bli mer och mer poppis med det gamla – korta naglar! De är definitivt inne nu under höstsäsongen. Efter en lång sommar av långa klor är det dags att klippa ner och hämta in de bruna korta naglarna.

Dessa hittas i alla möjliga former, allt från de bruna färgerna, till franska toppar, till metalliska färger, ja allt! Men kort ska det vara!

En hand med mörkblått skimrande nagellack

@paintedbyjools på Instagram

5. Blått!

Blått är kanske den främsta trenden just nu, men varför rankade vi den på plats #5 då? För att vi tror den är här för att stanna! Blått nagellack är mer trendande än någonsin, och vi tror fler och fler nyanser kommer bli poppis – inte minst nu på hösten.

Höstens nageltrender – en summering

Om vi får säga vårt är de mysiga, lite mörkare tonerna absolut det vi önskar allra mest på hösten. Det går ihop med det där paret Doc Martens och höstiga pilotjackan. Överlag handlar 2023’s höstiga nageltrender främst om varma, mysiga och jordiga toner, med fokus på enkelhet och minimalism. Korta naglar, inte för mycket flash, och ja, mys!

Header-bilden i den här artikeln är tagen av Svetlana Afonina